Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
H Paris στον χωρο της ηταν ανετη και ομορφη. Με υποδεχτηκε με φιλια και αερα απο παλια και εμπειρη πουτανα. Η εμφανιση της σχεδον ιδια με τις φωτογραφιες, πολυ ομορφα και ενισχυμενα βυζια και κωλο. Αναδυε εντονο αρωμα απο το κορμι της, ενα ακομα δειγμα απο βαρυ θηλυκο που ειναι δυσκολο να της βρεις κατι πανω στο σεξ που να μην κανει καλα.
Η ψυχολογια μου ηταν ακετα καλη και με ολα αυτα ημουν ετοιμος να ριξω δυνατη πουτσα. Εκεινη απο την πλευρα της εδειξε καλο χαρακτηρα στο σοσιαλ, παντα προκαλωντας στην διαρκεια βεβαια… φανερωνε την προθεση της να γαμηθει οπως και της ειναι φυσικο. Δεν χρειαστηκε να προσπαθησω ιδιαιτερα, ηξερε καλα τι να κανει και πολυ συντομα ειχε βαλει το πουλι μου στο στομα της. Εχει υπομονη και μεγαλη εμπειρια στο στοματικο. Εγλειψε και ρουφηξε τα σαλια που αφηνε με το στομα της πανω στον πουτσο μου, περασε επιμελως ενα ενα τα μπαλακια και μετα μου εδωσε εδαφος για να περιποιηθω και εγω το σωμα της.
Πρωτα εγλειψα τα βυζια και μετα το μουνι. Και τα δυο σημεια καυλα ενω εβλεπα οτι γουσταρει στο προσωπο της. Ηταν καθαρη και αρχισε να χαιδευεται. Αμεσα εβαλα την καποτα, και οπως ηταν ξεκινησαμε με missionary. Με εσφιξε με τα ποδια της και συμμετειχε οπως ηταν αναμενομενο αλλα συντομα καταλαβα οτι ηθελε κατι πιο δυνατο οπως και εγω δηλαδη. Στα τεσσερα μου εκανε ενα ωραιο στησιμο και αρχισε να τον τρωει ολο και πιο αγρια. Πραγματικα δηλαδη δεν κρατησα καθολου τις ορμες μου, εδωσα πονο και η γκομενα βογγουσε απο ευχαριστηση. Το κωλομερι της ηταν πολυ ωραιο τοπιο και καθαρη απο τριχες η τρυπα της. Δεν καναμε anal αλλα το γαμησι με το μιλφακι αυτο το ευχαριστηθηκα πολυ.
Στο ενδιαμεσο προσεφερε μασαζ σαν εξτρα υπηρεσια αλλα δεν ηταν κατι το αξιολογο.
Η επαναληψη ειχε ενα καλο cow και παλι ενα doggy.... Ας μην κουρασω περισσοτερο, ειναι ενα εμπειρο μιλφ με καλη εμφανιση το οποιο θελει να την γαμησεις με οτι καυλες εχεις μεσα σου.
Η πληρωμη εγινε στο τελος αλλα πιστευω οτι τα εδωσε ολα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή