Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 68 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πηγαίνοντας σε μαγαζί με χονδρική καφέ, πέρασα έξω απο το σπίτι της Μάγιας και είπα να πάρω τηλέφωνο. Δεν απάντησε,αλλά με κάλεσε μετά απο μερικά λεπτά. Της είπα ότι είμαι στην περιοχή και κλείσαμε να πάω σπίτι της μετά απο μια ώρα.
Αφου αγόρασα τον πολύτιμο καφέ μου (συσκευασίες κιλού για άλεσμα) στην πλατεία Αττικής, πήγα στην Μάγια στην ώρα μου. Άνοιξε την πόρτα και είναι ακομα όπως την θυμόμαστε. Μέτριο ανάστημα, μαύρα μαλλιά, απαλό λευκό δέρμα, βυζάρες σωστές για την ηλικία της και γενικά πολύ σεξι σαν εμφάνιση. Είχα πεί να με περιμένει απλά με ένα στρίνγκ και γόβες και το έκανε. Έκανα ένα ντουζ, και βουρ στο δωμάτιο. Με την Μάγια παίρνω πάντα κανονικό πρόγραμμα, με ελέυθερη πίπα και κανονικό σεξ.Παίρνει καλές πίπες και στο σεξ πηδιέται καλά. Η τιμή είναι επίσης δελεαστικότατη. Τελείωσαν 2 γύροι σεξ και καθήσαμε στο σαλόνι λέγοντας τα, μετά απο αρκετό καιρό που είχα να πάω. Δεν με χάλασε τίποτε, παρά μονο που αγριεύτηκα με τα τόσα ομοιώματα και λοιπά αξεσουάρ στο δωμάτιο, τα οποία παραπέμπουν στην κυριαρχική ειδίκευση της εκδιδόμενης. Μάλιστα όταν την ρώτησα για αυτό , αν πάει καλά, μου είπε ότι ελάχιστοι πάμε για σεξ κανονικό και πως η πλειοψηφία πάει για στραπονάρισμα ή και άλλα εν πάσει περιπτώσει παιχνίδια. Χάρηκα για αυτό. Επιτέλους, σκέφτομαι, όσοι θέλουν να κάνουν κάτι, δεν ντρέπονται να το πούν, έστω σε μια εκδιδόμενη και να το κάνουν πράξη. Και με αυτό θα κλείσω την κριτική μου. Κάντε ότι σας καβλώνει πραγματικότητα. Πάντα υπάρχουν πρόθυμα άτομα να σας ικανοποιήσουν τις επιθυμίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
iceman1988
Ανώτερος
81
Πόντοι:
7.865
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BUT-TMAN, Score73, newbrdlo@gmail.com και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2023
Μήπως έχεις το τηλέφωνο της
review reaction 1 iceman1988
12 Δεκεμβρίου, 2023
Για καφεδες στο γνωστο "coffees..."?
(πως φαίνονται οι καφεινομανεις....) ?
12 Δεκεμβρίου, 2023
Επέστρεψε κανονικά;
16 Δεκεμβρίου, 2023
Συναγωνιστές πως μπορουμε μα βρούμε την Μαγιά;κανα τηλέφωνο καμια διεύθυνση;σας ευχαριστώ
23 Μαΐου, 2024
Καλησπερα φιλε εχεις το τηλεφωνο της Μαγιας ?ειμαι νεο μελος αν θες να μου απαντησεις σε P.M.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5