Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ραντεβού με την όμορφη κοπέλα η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από ότι αναγράφεται στο site. Οι φωτογραφίες είναι ακριβείς αν αφαιρέσουμε την λάμψη.
Η κοπέλα ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και ήταν λίγο μαγκωμένη αλλά με πολύ καλή διάθεση. Χωρίς να χρονοτριβεί έκανε το ντουζ της και πλησίασε γυμνή.
Γλύφει όλο το σώμα με υπομονή, δεν επιδιώκει φιλία στο στόμα αλλά σίγα σιγά ξεκλειδώνει και τα δέχεται. Πολύ καλή στην πίπα, προσπαθεί , τον τρίβει στη γλώσσα της και έχει διάθεση για ντιπ αν και δεν χωράει πολύ βαθιά μέσα. Εγώ το απολαμβάνω οπότε την άφησα για ώρα παρά το γεγονός οτι ζήτησε Στα του σεξ ξεκινήσαμε με cowgirl στο οποίο κουράστηκε στα 6-7 λεπτά και ζήτησε να αλλαξουμε. Αφού είσαι έτσι λοιπόν κυρία μου σε γυρνάω ιεραποστολικά , βάζω τα πόδια στους ώμους μου για να καρφώνω βαθιά και δώσε.
Δεν δυσανασχέτησε αν και ήταν φανερό ότι πιεστηκε λίγο. Το τέλος ήρθε στο προφυλακτικό και μετά πήγαμε και οι 2 για ντουζακι.
Δευτερος γύρος χωρις εκπλήξεις πίπα, reverse cowgirl και doggie οπου και εκεί τα δίνει όλα και γουστάρει πολύ. Τελείωμα στα κωλομέρια και λήξη της συνάντησης 2-3 λεπτά νωρίτερα από το κανονικό.

Εν κατακλείδι όλα πολύ καλά αλλά πιστεύω για τη συγκεκριμένη οτι πρέπει να στο βγάλει και να της το βγάλεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή