Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σάββατο βράδυ και κανόνισα να συναντήσω αυτό το όμορφο κορίτσι. Με καλωσόρισε πάνω στις γόβες της με ένα πολύ ωραίο σέτ εσώρουχων. Πανέμορφη φυσική ομορφιά το μαλλάκι της είναι λίγο πιο κοντό από τη στις φωτογραφίες νεότατη πιτσιρίκα θα έλεγα χαμογελαστή και ευγενική. Η αλήθεια είναι πως από την υποδοχή δεν μπορείς να καταλάβεις τι θα επακολουθήσει μπόρεσα και εγώ γενική χαρούμενη χαμογελαστή κάναμε μία πολύ ήρεμη και ωραία συζήτηση αν και με τα αγγλικά δεν το έχει. Οπότε κάποια στιγμή πάνω σε κάποιο αστείο με άρπαξε και με φίλησε και εκεί ξεκίνησαν όλα. Έβγαλε το σουτιέν της και εμφανές και το υπέροχο στήθος της ξανά να με φιλάει με πάθος και μανία. Έτσι και εγώ απότομα τις έβγαλα από τους στριγκάκι και ξεκίνησε ένα γλυφομούνι από την έκανε αναστενάζει και να φωνάζει σταμάτησε κάποιες φορές γιατι ήθελε να μπω μέσα της αλλα εγώ ήθελα να την γευτώ ακόμα. Οταν ήρθε η σειρά της να με γλειψει φάνηκε πόσο πρόστυχο προρνιδιο είναι. Έκανε σαν λυσσασμένη και ζητούσε αγριάδες. Το σκέφτομαι παλι και αρρωσταίνω! Εδώ θέλει προσοχή αν θελει κανεις να την ζήσει και στο γαμησι , εγώ αφέθηκα στην στιγμη με μια πιπα πορνικη που τελειωσα στο στοματάκι της.
Αμεσως καναμε ντουζακι και ξανα να ρουφάω τις βυζάρες της. Ξανα πιπα που αυτήν την φορά μολις ετοιμάστηκα για τα καλά μπηκα μέσα της. Τι φωνούλα είναι αυτή; την κάρφωνα και φωναζε όταν σταματαγα μου έλεγε να συνεχίσω ότι εινα καλά και της αρέσει. Φιλαγε ρουφαγε δάχτυλα τεντωνε ποδια... η απόλυτη καβλα με το μωρο αυτο!!!! Γουσταρε το κάρφωμα και το επιζητόυσε όταν έπεφτε η ένταση!
Νομίζω ότι στην ηλικια αυτη με αυτο το κορμι (ειναι λιγο πιο αδυνατη απτις φωτο) με αυτή την όρεξη την κάνει την καλύτερη χαλαρά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
FIDEL Sk
Ανώτατος
Εγγραφή:
9 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
7.492
Πόντοι:
11.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Kontopodis, piko και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού