Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 16 10
Call-Girls
56666
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η εξαπάτηση από το γραφείο είναι ξεκάθαρη.
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.
Δεν ανταποκρίνεται σε καμία πληροφορία ηλικίας, και σωματότυπου.
Η επιλογή όμως καλώς η κακώς γίνεται από την περιγραφή και από τις φωτογραφίες. Επομένως μάλλον το γραφείο φέρει την ευθύνη του και για τα δύο.
Προφανώς και η κοπέλα δεν μου φταίει σε τίποτα και για αυτό δεν την έδιωξα κ ειδικά με το δώρο που ζητάει.
Λίγο καλύτερο πλύσιμο και άρωμα θα ήταν καλό.
Για συζήτηση μια χαρά!
Σε όλα τα υπόλοιπα ίσως να φταίω εγώ που δυσκολευτηκα αρκετά μετά από το σοκ που έπαθα. Ένας γύρος μόνο και μόνο γιατί λυπήθηκα να την διώξω και γιατί είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα διορθώσει με τις υπηρεσίες. Δεν τα κατάφερε, αλλά της αναγνωρίζω ότι μπορεί να φταίω εγώ.
Λυπάμαι πολύ για την κριτική αλλά ΌΧΙ
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες.
Δεν ανταποκρίνεται σε καμία πληροφορία ηλικίας, και σωματότυπου.
Η επιλογή όμως καλώς η κακώς γίνεται από την περιγραφή και από τις φωτογραφίες. Επομένως μάλλον το γραφείο φέρει την ευθύνη του και για τα δύο.
Προφανώς και η κοπέλα δεν μου φταίει σε τίποτα και για αυτό δεν την έδιωξα κ ειδικά με το δώρο που ζητάει.
Λίγο καλύτερο πλύσιμο και άρωμα θα ήταν καλό.
Για συζήτηση μια χαρά!
Σε όλα τα υπόλοιπα ίσως να φταίω εγώ που δυσκολευτηκα αρκετά μετά από το σοκ που έπαθα. Ένας γύρος μόνο και μόνο γιατί λυπήθηκα να την διώξω και γιατί είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα διορθώσει με τις υπηρεσίες. Δεν τα κατάφερε, αλλά της αναγνωρίζω ότι μπορεί να φταίω εγώ.
Λυπάμαι πολύ για την κριτική αλλά ΌΧΙ
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2.Την κοπέλα την εχω δει πριν 2 χρονια περιπου.Ηταν αρκετα σαν τις φωτο -ο,τι φαινεται τουλαχιστον-,την κρατησα και ειχα μια νορμαλ προς μετρια εμπειρια.
Ειναι μιλφ επιπεδου παμπ.Ειναι ομιλητικη,ευγενικη, προς τος gfe, μετρια εμφανιση, μια λυση αναγκης.
3.Τωρα αν απο τοτε εβαλε κιλα κλπ δεν ξερω,εγω συναντησα μια κανονική προς λεπτη κοπέλα.
Εμένα μου αρέσει έτσι όπως είμαι τώρα..58 κιλά..ο τύπος που έγραψε την κριτική θυμάμαι ποιος είναι....Σοφακι..