Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 5 10
Call-Girls
27095
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μίξη Κολομβίας - Ιταλίας στα πολύ καλά της.
Η κοπέλα πιστεύω ακράδαντα ότι αδικείται (λίγο αλλά αδικείται) από τις φωτογραφίες.
Πιο όμορφη, πιο αληθινή στην πραγματικότητα.
Ευχάριστη και χαμογελαστή.
Καθαρή και μυρωδάτη.
Πρόσωπο όμορφο με λίγο φουσκωμένα χείλη, όχι αντιαισθητικά.
Κορμί και κώλος εξαιρετικά, καλύτερα από ότι δείχνουν οι φωτό (όπως και το πρόσωπο).
Βυζιά ΦΥΣΙΚΑ (επιτέλους), δυαροτριάρια με χορταστικότατη ρώγα που ανταποκρίνεται άμεσα. με μια μικρή κάθοδο που μάλλον τους πηγαίνουν.
Αιδοίο ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ if you know what i mean. Η χαρά...
Στις, όπως πάντα, μικρές μου είναι η αλήθεια απαιτήσεις ακολούθησε εύκολα και με συμμετοχή. εντύπωση αληθινής συμμετοχής but who knows?
Τατού μπόλικα, κώλος ποίημα, το λίγο στοματικό καλό.
Δε φιλάει βαθιά και το σεβάστηκα, στα μείον αυτό για κάποιους. για άλλους πάλι όχι.
Αεροπλανικά δεν γνωρίζω αν κάνει καθώς i have had enough with air shows and acrobatics...
Συνεννόηση δύσκολη καθώς τα αγγλικά της είναι μισό επίπεδο πάνω από το "me tarzan you jane" δυστυχώς.
Θα την ξαναδώ αν τα καταφέρω, κάτι που δύσκολα γράφω σε κριτικές.
Την προτείνω με κλειστά μάτια, νομίζω είπε ότι θα μείνει καμιά βδομάδα ακόμα, σίγουρος δεν είμαι.
Over and out
Η κοπέλα πιστεύω ακράδαντα ότι αδικείται (λίγο αλλά αδικείται) από τις φωτογραφίες.
Πιο όμορφη, πιο αληθινή στην πραγματικότητα.
Ευχάριστη και χαμογελαστή.
Καθαρή και μυρωδάτη.
Πρόσωπο όμορφο με λίγο φουσκωμένα χείλη, όχι αντιαισθητικά.
Κορμί και κώλος εξαιρετικά, καλύτερα από ότι δείχνουν οι φωτό (όπως και το πρόσωπο).
Βυζιά ΦΥΣΙΚΑ (επιτέλους), δυαροτριάρια με χορταστικότατη ρώγα που ανταποκρίνεται άμεσα. με μια μικρή κάθοδο που μάλλον τους πηγαίνουν.
Αιδοίο ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ if you know what i mean. Η χαρά...
Στις, όπως πάντα, μικρές μου είναι η αλήθεια απαιτήσεις ακολούθησε εύκολα και με συμμετοχή. εντύπωση αληθινής συμμετοχής but who knows?
Τατού μπόλικα, κώλος ποίημα, το λίγο στοματικό καλό.
Δε φιλάει βαθιά και το σεβάστηκα, στα μείον αυτό για κάποιους. για άλλους πάλι όχι.
Αεροπλανικά δεν γνωρίζω αν κάνει καθώς i have had enough with air shows and acrobatics...
Συνεννόηση δύσκολη καθώς τα αγγλικά της είναι μισό επίπεδο πάνω από το "me tarzan you jane" δυστυχώς.
Θα την ξαναδώ αν τα καταφέρω, κάτι που δύσκολα γράφω σε κριτικές.
Την προτείνω με κλειστά μάτια, νομίζω είπε ότι θα μείνει καμιά βδομάδα ακόμα, σίγουρος δεν είμαι.
Over and out
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών