Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 42 10
Call-Girls
237610
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Όπως και άλλοι συνάδελφοι, μια ξενέρα την έφαγα μόλις την αντίκρισα, που δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεπεράσω μέχρι το τέλος του ραντεβού, όσο πρόσχαρη και δοτική κι αν ήταν η Νικόλ. Ισχύει ότι ομορφαίνει κάπως με την πουτσα στο στόμα. Ξέρει να την φοράει και της πάει. Μπουκώνει, φτύνει, καταπίνει. Γενικά χρησιμοποιεί πολύ το στόμα της σε ολη τη διάρκεια της συνεύρεσης. Με έγλειψε απ’ άκρου εις άκρον.
Στο γαμησι εχε μια ταχύτητα. Λιγο σπιντατη για τα γούστα μου και τη φυσική μου κατάσταση και δεν χαμπαριάζει εύκολα. Το μουνακι της αν και βλοσυρό είναι σφιχτό και υγρό και εφαρμόζει ωραία στο καβλι χωρίς τζελ και μαλακίες.
Μου ηρθε με τάπα, ήθελε ο επόμενος συναδελφος να την ξεκωλιασει, και του την άφησα ανέγγιχτη.
Πολυς ντόρος τον τελευταίο καιρό για τη Νικολ. Όντως τα δίνει, ειναι ζέστη και φιλική με κάπως θεατραλε μεθόδους εκβιασμού της καβλας. Δεν κατάφερα να μπω στο κλίμα, από ένα σημείο και μετά το είδα σαν ψυχική εκτόνωση. Φωνάζαμε λοιπόν κι οι δυο χωρίς να λυπόμαστε τα ντεσιμπέλ και αυτό μου έμεινε από το θεατρικό παιχνίδι/ραντεβού.
Κρίνω τα 120 πολλά. Δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια.
Στο γαμησι εχε μια ταχύτητα. Λιγο σπιντατη για τα γούστα μου και τη φυσική μου κατάσταση και δεν χαμπαριάζει εύκολα. Το μουνακι της αν και βλοσυρό είναι σφιχτό και υγρό και εφαρμόζει ωραία στο καβλι χωρίς τζελ και μαλακίες.
Μου ηρθε με τάπα, ήθελε ο επόμενος συναδελφος να την ξεκωλιασει, και του την άφησα ανέγγιχτη.
Πολυς ντόρος τον τελευταίο καιρό για τη Νικολ. Όντως τα δίνει, ειναι ζέστη και φιλική με κάπως θεατραλε μεθόδους εκβιασμού της καβλας. Δεν κατάφερα να μπω στο κλίμα, από ένα σημείο και μετά το είδα σαν ψυχική εκτόνωση. Φωνάζαμε λοιπόν κι οι δυο χωρίς να λυπόμαστε τα ντεσιμπέλ και αυτό μου έμεινε από το θεατρικό παιχνίδι/ραντεβού.
Κρίνω τα 120 πολλά. Δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2023
γιατί αδερφέ 120? 100 δεν παίρνει το αύξησε?
G
grgdaltona211986
06 Δεκεμβρίου, 2023
Ναι 120 εδώ και λίγες μέρες μου είπε
DoBeL
07 Δεκεμβρίου, 2023
Γιατί την χαρακτηρίζεις παρτσακλό?
T
tsichlas
07 Δεκεμβρίου, 2023
Φαντάζομαι mr tsichlas δεν την έχεις συναντήσει. Αν την είχες δει δεν θα είχες και την απορία
DoBeL
16 Ιανουαρίου, 2024
ναπαμε δηλαδη κ εμεις που γογσταρουμε να φωναζουμε στο σεξ
TOMCRUISE
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5