Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν θα κουρασω πολύ κάθε ραντεβού είναι ανάλογα σε τι φάση πετυχαίνεις την κάθε κοπέλα εκτός απο γνωστές και αγνωστες φόλες που πάντα θα υπάρχουν. Εξαιρετική επικονωνία πεντακάθαρη όπως και πεντακάθαρο το δωμάτιο της. Φιλι οχι απλα με γλωσσα κοντέψαμε να βγάλουμε αμυγδαλές , πίπα καλή με αρκετό deep και ακούραστη. Βέβαια αν δεν της πεις να σταματήσει μπορεί ευκολα να σε σβήσει χωρις να το καταλαβεις. Γλύψιμο και απο μενα που δεν το κάνω σε κάθε ραντεβου αλλα πραγματικα η ΒΛΑΝΤΑ μοσχομυριζε. Φουλ συμμετοχη στο σεξ σε οτι στάση θελεις με αποκορυφωμα να σε καβαλαει και να δινει τρελο ρυθμο. Ο πρωτος γύρος τελειωσε σχετικα ευκολα, στον δευτερο όμως δεν αντεξα κουραστηκα και μετα απο φιλοτιμες προσπαθειες και αφου ειδα οτι έχουμε λιγο χρονο σταματησα και πηγα για ντουζ.
Και εδω κολλαει το πεισματαρα γιατι βγαινοντας απο το ντουζ την βλεπω ξαπλωμενη να βαζει δαχτυλο και να μου λεει ΄΄ you must cum on me'' . Ξαπλωνω και με μια επικη μαλακια που εγω δυσκολα πετυχαινω μου προκαλει εκρηξη και μου κλεινει το στομα για να μην ακουστω τουλαχιστον στον οροφο.
Ντυσιμο αγκαλια γλωσσοφιλο και εξοδος απο το δωματιο με ενα ζευγαρι μεγαλης ηλικιας να καθεται εξω σε ενα τραπεζακι και να πινει καφε και εγω σκεπτομενος τι μπορει να τους θυμισα.
Μπορει να ημουν τυχερος γιατι ημουν το πρωτο ραντεβου, μπορεί να είχαμε χημεια πολλα μπορει αλλά το σίγουρο για μενα ηταν μια ωρα με όσα ακριβως ηθελα.
Την προτεινω σιγουρα αν μπορει να πιανει τετοιες αποδοσεις και για όσυς θέλουν μια κοπελα που να τους θυμιζει την νεαρρη τους γκομενα με τρελες γκαυλες που θελει να ξεμπουκωσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
273
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, GALLAS, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού