Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 480566
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αυτή η κωλάρα είναι σαν καρδιά, ου-να-να-να-να..

Αυτή την κωλάρα της Αριάνας δεν υπήρχε περίπτωση να μην την έχω δοκιμάσει. Είπαμε παλιός στο άθλημα νέος στο Μπου.

Τις ψάχνω σιγά, σιγά εδώ στο φόρουμ πρέπει είναι όλες που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής, εκτός από μερικά αστεράκια που έχω χτυπήσει από ινστα. Λογικά θα υπάρχει κάπου εδώ μέσα κάπου που να γράφονται για τα βιζιτάκια του ινστα εάν ξέρει κάποιος ας μου γράψει στα σχόλια για να μην ψάχνω.

Στο θέμα μας τώρα.. δεν θυμάμαι ακριβώς πότε την είχα συναντήσει, πρέπει να ήταν αρχές του περσινού καλοκαιριού. Έψαχνα για καμία Ελληνίδα πιτσιρίκα να κάνω το χαβαλέ μου, να καυλαντίσω λίγο, να πουμε καμια μαλακία εκτός από το σεξάκι. Μόλις είδα την κωλάρα της, λέω εδώ είμαστε.. Ελληνίδα πιτσιρίκα, με anal μέσα στην τιμή και με τέτοια κωλάρα δεν γινότανε να μην την πάρω. Αυτό που μου έκανε ένα κλίκ παραπάνω είναι στα έξτρα που γράφει Παρτούζα. Για να κάνει παρτούζες το κορίτσι είναι ανωμαλιάρικο και έχει και εμπειρίες.

Επικοινωνώ με το γραφείο, βρίσκουμε μια ώρα διαθέσιμη που να με βολεύει και κλείστηκε το ραντεβού, εύκολα και γρήγορα.

Φτάνει στο σπίτι μου casual ντυμένη με μίνι μικροσκοπικό φουστάκι και καλοκαιρινό παπουτσάκι. Πολύ σέξι η όλη εμφάνιση πρόσωπο και κορμάρα, με το μαλί κότσο και την φρεσκάδα της με κέρδισε αμέσως και φούντωσα κατευθείαν.

Μπαίνει λοιπόν στο σπίτι, είχα φτιάξει aperol για να πιούμε και τα λεφτά έτοιμα στο τραπέζι. Μου σκάει φιλί πεταχτό με λίγο γλώσσα και πάει για φρεσκάρισμα. Πίνουμε 2 γουλιές aperol και δεν μπόρεσα να κρατηθώ, ξέχασα το καυλάντισμα, την κουβεντα και τον χαβαλέ που σκεφτόμουν και όρμηξα πάνω της..χαχα

Το κορίτσι είναι φωτιά, πραγματικά φτιαγμένη για σέξ, το γουστάρει έχει τα προσόντα και ξέρει να τα χρησιμοποιεί σωστά παρά το νεαρό της ηλικία της.

Πίπα καλή με καθοδήγηση δική μου αφού την έπιασα από την κοτσίδα και έδινα τον ρυθμό μέχρι που την σταμάτησα για να μην τελειώσω.

Στην συνέχεια έπαιξα λίγο και με τις δύο τρύπες της και πήγα να ξεκινήσω από μπροστά όπου τον έπιασε και τον έβαλε κατευθείαν πίσω!! H συνέχεια ήταν ανεπανάληπτη, πολύ μα πολύ σεξ ασταμάτητο με πολλά γκάζια, πολύ ιδρώτα, πολύ ένταση και πολύ καύλα.

Δύο τελειώματα με εμένα στο ενδιάμεσο να είμαι σαν να έχω τρέξει 100αρι. Κάνω ένα γρήγορο ντουζ και γυρνάω παίρνω τα ποτά στο κρεβάτι και πάω να ξεκινήσω κουβέντα, πίνουμε πάλι δυο γουλιές γυρνάω να αφήσω το ποτό στο κομοδίνο και έχει ορμήξει πάνω μου. Σύντομή πίπα και πάλι στα τέσσερα έκει που το αφήσαμε μέχρι τέλους.

Το κορίτσι έχει τρομερές αντοχές και γουστάρει το αναλ. Στήνεται σωστά και χειρίζεται το κορμί της όπως πρέπει για την τέλεια διείσδυση.

Μπράβο και πάλι μπράβο!
Αστεράκι λοιπόν η Αριάνα, θα την τιμήσω πάλι σύντομα, ελπίζω να είναι όπως την άφησα τότε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν