Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 1 10
Call-Girls
5708
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Είδα τις φωτογραφίες της Alice στο site και αποφάσισα ότι πρέπει αυτό το κορμί να το τιμήσω. Παίρνω το πρακτορείο για να κλείσω και με ενημερώνουν ότι τα ραντεβού κλείνονται μόνο αυθημερόν και ποτέ από προηγούμενες ημέρες. Εκεί την ακούω λίγο καθώς δεν μου αρέσει να περιμένω τελευταία στιγμή για να μάθω αν μπορώ να δω μια κοπέλα. Παρόλα αυτά αποφασίζω να δοκιμάσω να την κλείσω αυθημερόν. Έρχεται λοιπόν η Κυριακή και παίρνω το γραφείο για να κλείσω για 1,5 ώρα όπου εκεί έρχεται το δεύτερο σοκ. Τιμή 250 ευρώ, ενώ η ώρα κοστίζει 150. Χρεώνουν το έξτρα μισάωρο 33% επιπλέον από όλους τους άλλους με την δικαιολογία ότι αν πάρεις μόνο μισή ώρα η χρέωση είναι 100. Αφού μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να επεξεργαστώ την απρόσμενα γκαφατζίδικη πολιτική χρέωσης, τους εξηγώ ότι αυτό δεν με συμφέρει και ευτυχώς παίρνω μόνο μια ώρα.
Το σπίτι ήταν σε μια πολυκατοικία κατηγορίας “χρέπι”, με “μυρωδάτη” είσοδο. Στο σπίτι μέσα υπήρχε μια φίλη της κοπέλας και σε κάποια φάση ήρθε και μια ακόμα. Η όλη φάση θύμιζε έντονα φοιτητόσπιτο. Το μπάνιο ήταν ψιλοάθλιο χωρίς πατάκι για τα πόδια. Μου δόθηκε μια πετσέτα προσώπου, την οποία την τυλίχτηκα και πέρασα μέσα από το σαλόνι με τις φίλες για να πάω για μπάνιο.
Η κοπέλα ήταν αρκετά πιο τσουπωτή από ότι στις φωτογραφιές οι οποίες ήταν πολύ επεξεργασμένες. Είχε όμορφο πρόσωπο, δυστυχώς με σημάδια ακμής και δυστυχώς είχε τρίχες σε χέρια και πόδια οι οποίες στο ημίφως δεν φαίνονταν και αποκαλύφθηκαν στην πορεία της συνάντησης. Χάιδευα τα χέρια της και ήταν σαν να χαϊδεύω τον Alice Cooper...
Στα του αγώνα, η πίπα ήταν πολύ καλή στην αρχή της συνάντησης ενώ στο τέλος που ήταν κουρασμένη ήταν άγαρμπη και βιαστική. Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, η κοπέλα ήταν πολύ συνεργάσιμη και δεκτική με καλούτσικη συμμετοχή, αλλά σίγουρα τίποτε αξιομνημόνευτο.
Η επικοινωνία ανύπαρκτη καθώς η Alice δεν ξέρει καλά αγγλικά.
Η όλη εμπειρία με δυο λέξεις: Latinofolation Maximalis
Το σπίτι ήταν σε μια πολυκατοικία κατηγορίας “χρέπι”, με “μυρωδάτη” είσοδο. Στο σπίτι μέσα υπήρχε μια φίλη της κοπέλας και σε κάποια φάση ήρθε και μια ακόμα. Η όλη φάση θύμιζε έντονα φοιτητόσπιτο. Το μπάνιο ήταν ψιλοάθλιο χωρίς πατάκι για τα πόδια. Μου δόθηκε μια πετσέτα προσώπου, την οποία την τυλίχτηκα και πέρασα μέσα από το σαλόνι με τις φίλες για να πάω για μπάνιο.
Η κοπέλα ήταν αρκετά πιο τσουπωτή από ότι στις φωτογραφιές οι οποίες ήταν πολύ επεξεργασμένες. Είχε όμορφο πρόσωπο, δυστυχώς με σημάδια ακμής και δυστυχώς είχε τρίχες σε χέρια και πόδια οι οποίες στο ημίφως δεν φαίνονταν και αποκαλύφθηκαν στην πορεία της συνάντησης. Χάιδευα τα χέρια της και ήταν σαν να χαϊδεύω τον Alice Cooper...
Στα του αγώνα, η πίπα ήταν πολύ καλή στην αρχή της συνάντησης ενώ στο τέλος που ήταν κουρασμένη ήταν άγαρμπη και βιαστική. Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις, η κοπέλα ήταν πολύ συνεργάσιμη και δεκτική με καλούτσικη συμμετοχή, αλλά σίγουρα τίποτε αξιομνημόνευτο.
Η επικοινωνία ανύπαρκτη καθώς η Alice δεν ξέρει καλά αγγλικά.
Η όλη εμπειρία με δυο λέξεις: Latinofolation Maximalis
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
επρεπε να εχεις φυγει απο την αρχη.
χρηματα μπροστα να φανταστω ??
Αυτος επρεπε να ήταν και ο τίτλος της κριτικης σου.
Μακρυα απο τις φαβελες γκαρνταση
να τα κάνετε όλα λαμπογυαλο!
Ειδικά στο σολάρισμα!
@L337 μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά το πρόσωπο μοιάζει πολύ πάντως.
@foxio πέτυχα την Jessie πρώην red love σε στούντιο πρίν καμία βδομάδα, μου προσέφερε καταπληκτικό σέρβις (αν και η μάπα ήταν μάπα) οπότε είπα να ρίξω μια δοκιμή...
Τα σέβη μου!!