Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα θεωρώ οτι είναι ιδιεταιρη περίπτωση. Μετά τη συνάντηση μπορώ να καταλάβω γιατί υπαρχουν διαφορετικές κριτικές.

Εμφανισιακά είναι ωραία γυναίκα. Το πρόσωπο της είναι γλυκό με λίγη πονηραδα ενώ το κορμί της είναι ψηλό, τουλαχιστον όσο γράφει και με καλές αναλογίες. Τατουάζ και πλαστικά δε συναντάς πάνω της. Το στήθος της είναι 2αρι+ και με ωραίο σχήμα. Ηλικιακά είναι 10+++ σε αυτό που γράφει. Το σώμα της έχει μια μικρή χαλαρότητα αλλά αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη γυμναστικής αλλά κυρίως στην χαλάρωση του δέρματος λογω ηλικίας. Cross fitter δεν είναι βέβαια αλλά δεν είναι και τελείως αγυμναστη.

Αν και κάποιας ηλικίας δεν φαίνεται να είναι χρονια στο κουρμπέτι. Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του για κάποιους. Από τη μία δείχνει σε αρκετες στιγμες οτι το ζει. Από την άλλη το στοματικό της είναι ερασιτεχνικό, ιδιεταιρα το γλύψιμο στα αρχιδια. Εμένα δε με χάλασε γιατί με τις αντιδράσεις είχε τη χάρη της.

Στο σεξ, στον 1ο γύρο δεν την ταλαιπωρησα αρκετά. Ήμουν πολύ καβλωμενος και προσπαθούσα να καθυστερήσω το τέλος. Αντίθετα στο 2ο τη σφυροκοπουσα για ώρα μέχρι που δυσανασχετησε. Το τέλος δεν ήρθε μέσα της. Εαν άντεχε παραπάνω κανένα 5λεπτο θα προλάβαινα. Οπότε βγήκα έξω και τελείωσα ενω μου εγλυφε το παπαρι. Συνολικά θα έλεγα περίεργη περίπτωση η οποία φαίνεται να μπήκε σε μεγάλη ηλικία στο χώρο. Όμως είναι αυθόρμητη και δείχνει αληθινή, οπότε και καταλαβαίνω τις θετικές κριτικές. Εγώ δεν εκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν πέρασα και αξέχαστα. Τα 160 θεωρώ οτι είναι πολλά αλλα λόγω της υπερτίμησης που υπάρχει αρχιζει και γινεται η νεα πραγματικότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Ανώτερος
55