Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επιτέλους ο φωτογράφος αυτή την φορά απλα τράβηξε φωτογραφίες. Δεν μπορούσε και αλλιώς να κάνει τέτοιο πανέμορφο πλάσμα απλα κούκλα.
Μπήκε λιγο διστακτική αλλά μετα μόλις κάναμε τις πρωτες γνωριμίες ανοίχτηκε.
Ηλικία 23 σωμα οτι βλέπεις προσωπικό οτι βλέπεις.
Στον αγώνα τωρα πιπα καλή δακτύλιο στην αρχη στο στενο μουνι της το οποιο ειναι υπέροχο οπως το θέλω χωρίς να βγαίνουν τα μουνοχειλα έξω. Το χαιδεψα δακτυλο φουλ και έγινε μούσκεμα της άρεσε φάνηκε ετρεξαν ολα τς υγρα της στα μπουτάκια της. Έδεσε η χημεία μας και το κορίτσι έκατσε να το γαμησω χωρις τζελ την εκανα τοσο υγρή που πραγματικά εχυσε ( εχω συναντήσει και αλλες που κανουν οτι χυνουν...αλλα μάγκες οταν μια γυναικα χυσει πραγματικά το καταλαβαίνετε...μην κρυβόμαστε) ηθελε 2 με 3 λεπτα να ηρεμήσει μετα ωστε να τον φαει ολο τον πουτσο ανέβηκε πανω μου και εβαλε το σκληρό καυλι μου μεσα της το ήθελε ,μετα ζητησε στα 4 ( fuck me like a dog ...μου είπε) οπου επεσαν δυνατες σφαλιάρες ...το κοκκινησα τον υπεροχο κωλο της πραγματικά χωρίς να πει τίποτα... το μωρό αντέχει.Μετα ιεραποστολικο οπου την εχυσα πανω στην υπέροχη κοιλίτσα της.
Σωμα μοντέλου βαζάκι χουφτας φυσικό υπέροχα οπίσθια, ποδια τρελα και νυχακια όμορφα. Τέλος απαλο δερμα χωρις κανένα σημάδι.
Δεν εχω λογια ειχα πολυ καιρο να γαμησω τετοιο μουνι.
Μονο αρνητικό δεν φιλαει στο στόμα αλλα οπου αλλου θελεις δέχεται φιλια. Δεν λέει οχι πιανεις βυζακια με δυναμη το δέχεται ,κωλο χουφτωνεις και σφαλιάρες φουλ.
Επιτέλους γιατι βαρέθηκα κατι αλλες που σου λενε μη κτλ και που βαζουν και φουλ τζελ.
Απλα πρέπει να την κανεις υγρή μην πατε και μολις την δείτε βαλετε μεσα της το καυλι σας...σιγα σιγα στην αρχη δεν ειναι ζώο να την γαμησετε αμεσως...θελει λιγο τον χρονο της. Χαιδευτε την παντου καντε την να νοιώθει άνετα και οχι κρέας και μετα θα γινει για εσας οτι θέλετε θα κατσει να φαει πουτσο και θα γουστάρει.
Απλα Έδεσε η χημεία μας...είχα πολυ καιρό να συναντήσω τετοιο μουνι.
Σημείωση προς τα γραφεία γενικότερα να φέρνετε γκόμενές σαν αυτή που θελουν να γαμιουνται και δεν βαριούνται και επίσης να μην ειναι μπάζα...
Νινα μουναρα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hlektrop
Σπουδαίος
29
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 αστυαναξ, Ντουνταράς, xagnostos2006 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2023
Είχα πληροφορηθεί πώς η κοπέλα όντως είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν φιλάει, οπότε έφαγε άκυρο δυστυχώς.
review reaction 1 hornyasfuck, George Iakovidis
02 Δεκεμβρίου, 2023
γλειφομουνι γουσταρει?
αμα γουσταρει τα παραβλεπω τα γλωσσοφιλα...
review reaction 1 hornyasfuck, George Iakovidis, hlektrop
02 Δεκεμβρίου, 2023
Γουσταρει γλυφομουνι τρελο και ταυτόχρονα δακτυλο μέσα
review reaction 1 Bartender 74, bigmountain, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3