Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
62521
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ρε μπαγλαμαδες!
Πρωτη φορα γραφω για να σωσω κανεναν...Γενικα παιρνω βιζιτονια πολλα χρονια τωρα και παντα μα παντα βασιζομαι στο ενστικτο και εννοειται εχω φαει απειρες φολες.
Πρωτη φορα λεω θα βασιστω σε κριτικες και παιρνω Τορι.
Παλτο και πολυ μετριο σωμα για εσκορτ μη χεσω.
Ειχε κοιλιτσα ρε μαλακες!! Τι φλατ κοιλια διαβαζω γαμω τον θεο μου. Αν αυτη εχει φλατ κοιλια εγω τον εχω 20 ποντους, not!
Διαθεση μηδενικη. Βαριοταν να κουνηθει. Προσωπο μετριο τιγκα στο σημαδι αλλα προσπερνω.
Σωμα μετριο για εσκορτ. Για φυλης ισως και μουναρα. Για εσκορτ παπαρια.
Πιπα μετρια εντελως. Με δοντι και αμπλα ουμπλα. Δηλαδη απορω...ειμαι τελειως στον μεσο ορο πεους ουτε μικρος ουτε μεγαλος ουτε χοντρος.
Στο σεξ κουραστηκε απο πανω στο λεπτο. Στο ιεραποστολικο εβαλε κοφτη. Στο ντογκι μαλλον ηταν το φορτε της.
Γενικα περιμενα να δω μουναρα και ειδα ανθρακα. Για υπηρεσιες μετρια εως κακα.
Βαριοταν να κανει το οτιδηποτε. Ακομα και πιπα κουραστηκε...ημαρτον...
Γενικα προσπεραστε.
Πρωτη φορα γραφω για να σωσω κανεναν...Γενικα παιρνω βιζιτονια πολλα χρονια τωρα και παντα μα παντα βασιζομαι στο ενστικτο και εννοειται εχω φαει απειρες φολες.
Πρωτη φορα λεω θα βασιστω σε κριτικες και παιρνω Τορι.
Παλτο και πολυ μετριο σωμα για εσκορτ μη χεσω.
Ειχε κοιλιτσα ρε μαλακες!! Τι φλατ κοιλια διαβαζω γαμω τον θεο μου. Αν αυτη εχει φλατ κοιλια εγω τον εχω 20 ποντους, not!
Διαθεση μηδενικη. Βαριοταν να κουνηθει. Προσωπο μετριο τιγκα στο σημαδι αλλα προσπερνω.
Σωμα μετριο για εσκορτ. Για φυλης ισως και μουναρα. Για εσκορτ παπαρια.
Πιπα μετρια εντελως. Με δοντι και αμπλα ουμπλα. Δηλαδη απορω...ειμαι τελειως στον μεσο ορο πεους ουτε μικρος ουτε μεγαλος ουτε χοντρος.
Στο σεξ κουραστηκε απο πανω στο λεπτο. Στο ιεραποστολικο εβαλε κοφτη. Στο ντογκι μαλλον ηταν το φορτε της.
Γενικα περιμενα να δω μουναρα και ειδα ανθρακα. Για υπηρεσιες μετρια εως κακα.
Βαριοταν να κανει το οτιδηποτε. Ακομα και πιπα κουραστηκε...ημαρτον...
Γενικα προσπεραστε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
πηγαινε στη barma σου ρε κακομοιρηηηηηηηη...προσεχε μονο μη σε κολλησει τερηδονα.
και στην eva12... στα 2 μεγαλυτερα παλτα της τελευταιας 5ετιας, εβαλες 9αρια 10αρια, σαβουρογαμη της κακιας ωρας
μπορουμε να κρινουμε μια χαρα αν μια πουτανα εχει φλατ κοιλια, ωραιο σωμα, μετριο προσωπο κι αν τιμαει τη φανελα..
ΑΛΛΑ καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα. Η γκομενα ειχε μπακα πως να το κανουμε. Ειναι δεδομενο. Δε χωραει αμφισβητησης.
Ναι ειμαι 18 χρονια μελος και πηγαινω με πουτανες 24. Οποτε ξερω. Εχω φαει απειρα λεφτα σε Φυλης, στουντιο, μασαζ και βιζιτες. Η Τορυ ειναι οκ μεχρι εκει. Ενα 6.5 για εσκορτ χωρις να μαι αυστηρος.
Τις προαλλες ειχα παρει σιντυ απο το ιδιο γραφειο απειρως καλυτερη σε ολα. Αλλα και παλι δε θα εδινα διθυραμβους. Θα εβαζα ενα τιμιο 8 και thats it.
Γενικα επικρατει πολυ μανια και σας τρεχουν τα σαλια με το καθε μπαζακι. Οταν δινω 200 για μια ωρα με χοτελ περιμενω μουναρα. Αλλιως γαμαω και την γυναικα μου.
Φιλακια.
αν ειχε θα το εγραφα.
δεν ειπα οτι εχει κοιλιακους φετες, αλλα εχει φλατ κοιλια.
οταν τη γαμουσα ιεραποστολικο, που εκει οταν η γκομενα εχει κοιλια τοτε η κοιλια διπλωνει, ηταν κομπλε.
Το σωμα της ειναι τουμπανο, ενδεικτικο ψηλης γυναικαρας με ποδαρες.
Προσωπο εβαλα 6, ειναι μετριο κ σκληρο αλλα καυλοφατσα για χυσιμο.
τωρα αν πριν απο σενα ειχε φαει χορτα κι ειχε φουσκωσει δε ξερω.
πω πω
λες να έχει σπαστική κολίτιδα;
μακριά από τα πράσινα (και τους βάζελους μαζί)
@roughfucker
χαλάρωσε λίγο ρε καρντασάκο, δεν είναι όλοι βαλτοί, απλά γαμάς καλά στο οβερολ χαρίζεις και 2 ποντάκια
κακογαμάς; την κόβεις 3
μην κυνηγάς φαντάσματα, και δεν βγάζουν όλοι γούστα τα ίδια