Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
525963
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Διαβαζοντας ολα αυτα για τη κοπελα κ επειδη παντα προτιμω να κλεινω κοπελες με αρκετες και καλες κριτικες , εστειλα μηνυμα για ραντεβου... Ημερομηνια ενδεικτικη. Ο πολεμος ξεκινησε με το που μπηκε στο δωματιο.... Αρχικα μολις ειδα τις πρασινες ματαρες της κ το προσωπο επαθα πλακα. Μου ηρθε με κοντο φορεματακι μαυρο κ ψηλοτακουνα. Η κοπελα απλα μου ορμησε κ αρχισε να μου τον παιζει! Την πεταω πανω στο κρεβατι , σηκωμα φουστας κ γλειψιμο στο τελεια διακοσμημενο με σκουλαρικι μουνακι της.... κ καπως ετσι ξεκινησαν τα ποταμια.. ρωγες επισης με piercing... γυρισμα στα 4 κ πηδημα πολυ σκληρο κ δυνατο, με πολυ βρισιδι κ μπατσες στα κωλομερια... τα σεντονια μεσα στα υγρα, μουσκεμα οσο δεν παει! Ο δευτερος γυρος ακομα πιο δυνατος με σκισιμο απο το κωλο σε οοολο το δωματιο!Σε καθρεφτες μπροστα , καναπεδες , μπανιο κτλ κτλ... To σωμα της γυμνασμενο και τελειο, να γινεται κ εκεινη μουσκεμα στον ιδρωτα μαζι με σενα... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΧΥΝΕΙ non stop! Δεν εχω ξαναπαει με συνοδο να γουσταρει τοσο πολυ πουτσα!
Με λιγα λογια, παρτε βιταμινες ,red bull , προπονησεις αρκετες με αεροβιο κ κλειστε ραντεβου!! Αν δεν εχεις αντοχες αστο... η κοπελα ειναι για να γυρισεις ταινια πολυωρη!
Ενα μονο αρνητικο... για να βρεις ραντεβου διαθεσιμο μπορει να περιμενεις κ μηνα! ειδα κατι χιλιαδες μηνυματα στο viber της σε αναμονη για ραντεβου.
Εγω λοιπον την εχω στανταρακι... κλεινω ραντεβου κ περιμενω μεχρ τη σειρα μου! μεχρι τωρα 3 φορες κ εχουμε συνεχεια... κ οσο περιμενω τη σειρα κλεινω αλλες ετσι να περναει ο καιρος με παιχνιδι!
Με λιγα λογια, παρτε βιταμινες ,red bull , προπονησεις αρκετες με αεροβιο κ κλειστε ραντεβου!! Αν δεν εχεις αντοχες αστο... η κοπελα ειναι για να γυρισεις ταινια πολυωρη!
Ενα μονο αρνητικο... για να βρεις ραντεβου διαθεσιμο μπορει να περιμενεις κ μηνα! ειδα κατι χιλιαδες μηνυματα στο viber της σε αναμονη για ραντεβου.
Εγω λοιπον την εχω στανταρακι... κλεινω ραντεβου κ περιμενω μεχρ τη σειρα μου! μεχρι τωρα 3 φορες κ εχουμε συνεχεια... κ οσο περιμενω τη σειρα κλεινω αλλες ετσι να περναει ο καιρος με παιχνιδι!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 14, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Της έχω στείλει μύνημα εδώ αλλά δεν έχει απαντήσει.
Επίσης το φορουμ της είναι κλειστό πλέον .
Καλή συνέχεια