Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 63 10
Call-Girls
159835
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Και για να συνεχισω... Ότι είναι η Ρεάλ για το τσουλου είναι η Ντίντα στο χώρο αυτό.
Την έχω συναντήσει έξι φορές με κίνδυνο προσωπικής πτώχευσης. Κάθε φορά ήταν καταπληκτική και διαφορετική αλλά πάντα η Ντίντα ήταν κομψή, αισθησιακή και σε μαγεύει με τον τρόπο που μιλάει κινείται στο χώρο και με το πώς συμπεριφέρεται. Από υπηρεσίες δεν χρειάζεται να πω τπτ άλλο. Απλά τοπ. Κάποιες φορές οι συναντήσεις ήταν μόνο σεξ άλλες φορές ένας γύρος και συζήτηση στην οποία είναι πολύ καλή μιας και είναι εκλεπτυσμένο άτομο.
Σώματαρα απίστευτη με ψηλά καλλιγραμμα πόδια φλατ κοιλιά και ένα κωλαρακι τουρλωτο και τονισμένο που θές να το φάς. Το ότι το δίνει είναι απίστευτο συν. Μόνο αρνητικό είναι το στήθος μόνο για τις ουλές που φαίνονται.
Πρόσωπο ιδιαίτερο, όμορφη για μένα για αυτό και το επτά αλλά σε αυτό το κομμάτι όλα είναι υποκειμενικά.
Τέλος να πω ότι με την κοπέλα έχω κάνει πολλά "το καλύτερο ..." όπως το καλύτερο cowgirl κλπ κλπ. Είναι ειδική στο να αισθάνεσαι ξεχωριστόσ εκείνη τη στιγμή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλους τα ίδια λέει. Αυτό καταδεικνυει την άριστη επαγγελματικοτητα της.
Σίγουρα αξίζει φουλ έστω και για μια φορά.
Την έχω συναντήσει έξι φορές με κίνδυνο προσωπικής πτώχευσης. Κάθε φορά ήταν καταπληκτική και διαφορετική αλλά πάντα η Ντίντα ήταν κομψή, αισθησιακή και σε μαγεύει με τον τρόπο που μιλάει κινείται στο χώρο και με το πώς συμπεριφέρεται. Από υπηρεσίες δεν χρειάζεται να πω τπτ άλλο. Απλά τοπ. Κάποιες φορές οι συναντήσεις ήταν μόνο σεξ άλλες φορές ένας γύρος και συζήτηση στην οποία είναι πολύ καλή μιας και είναι εκλεπτυσμένο άτομο.
Σώματαρα απίστευτη με ψηλά καλλιγραμμα πόδια φλατ κοιλιά και ένα κωλαρακι τουρλωτο και τονισμένο που θές να το φάς. Το ότι το δίνει είναι απίστευτο συν. Μόνο αρνητικό είναι το στήθος μόνο για τις ουλές που φαίνονται.
Πρόσωπο ιδιαίτερο, όμορφη για μένα για αυτό και το επτά αλλά σε αυτό το κομμάτι όλα είναι υποκειμενικά.
Τέλος να πω ότι με την κοπέλα έχω κάνει πολλά "το καλύτερο ..." όπως το καλύτερο cowgirl κλπ κλπ. Είναι ειδική στο να αισθάνεσαι ξεχωριστόσ εκείνη τη στιγμή αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε όλους τα ίδια λέει. Αυτό καταδεικνυει την άριστη επαγγελματικοτητα της.
Σίγουρα αξίζει φουλ έστω και για μια φορά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2023
Δυστυχώς οπότε την εχω ζητήσει ειναι κλεισμένη. Στο επόμενο tour θα προσπαθήσω μια εβδομάδα πριν.
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1