Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 65 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 167080
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πολλες ενστασεις μετα απο τοσες αποθεωτικες κριτικες μιας και εφυγα με καποιο παραπονο?? Κατι ελειπε???Δεν ξερω αλλα εγω δεν.... κατα αρχας το γραφειο μου εβγαλε την ψυχη στην επικοινωνια.Δεν ειμαι καλος πελατης?? Ισως...μηνηματα με απιστευτη χρονοκαθυστερηση και κλησεις αναπαντητες.Τυπικες τηλεφωνητριες με υφος οτι η Dida δεν ειναι για εμενα μιας και ειναι σε πολυωρα συνεχως.Δεν ξερω γιατι αυτη η αντιμετωπιση.Οσον αφορα την κοπελα.Θα ειμαι περιεκτικος και γρηγορος γιατι δεν θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση.Οσον αφορα το προσωπο δεν ενθουσιαστικα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.Το σωμα ομως εχει ψεγαδια σημαντικα.Το στηθος πολυ κακοφτιαγμενο για τα γουστα μου,ο κωλος αλλα και η κοιλια ειναι σε χαλαρωση δυνατη και η ηλικια των 30+ εχει κανει την εμφανιση της εντονα. Το οτι ειναι μητερα και αυτο ειναι εντονο και θεωρω οτι το νιμου ειναι ιδιαιτερα ανοικτο πλεον Χμμμ; Στα πολυ θετικα η καθαριοτητα (στα πολυ + εδω) και η επικοινωνια αλλα στην επικοινωνια επιθυμει να σε οδηγησει εκει που θελει και οχι που θες να πας.Ομοιως και στο σεξ.Δεν μου εδωσε φιλια βαθια,ομορφη πιπα συγκρατημενη ομως, τυπικες στασεις χωρις πολλα πολλα. Επισης μου αρνηθηκε πρωκτικο.Συγνωμη αλλα δεν ειμαι προικισμενος και το ξερω...Επισης μπανιο μαζι ακυρο παλι με ασχημο τροπο.Ειχα μεγαλες προσδοκιες και πηγα πολυ περιποιημενος και ειχα προθεση να ξοδεψω χρημα.Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος , αν ναι εννοειται να ζητησω συγχωρεση αλλα εχω την εντυπωση οτι προτιμα πλεον να την βλεπουν τακτικοι με πολυωρα που βαδιζουν στα δικα της μονοπατια πιο ηρεμα πλεον...Ευλόγησον στα 160 οχι ....Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, maradona7, Marcus77 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2023
Κολλάει τα τελευταία ένσημα;;
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, andronikos3 και 1 ακόμα μέλος
29 Νοεμβρίου, 2023
3 κριτικές έχεις γράψει και οι 3 αρνητικές ...
Για την Dida ΔΕΝ το δέχομαι Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, Johnny Red2, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
29 Νοεμβρίου, 2023
Πότε πρόλαβε μέσα σε ένα μήνα να κάνει κοιλιά και να χαλαρώσει ο κώλος;

Χμμμ;

Η Dida είναι σοβαρή στη δουλειά της, ασχέτως ηλικίας ή εμφάνισης. Σε υπηρεσίες είναι από τις καλύτερες.

Δεν σου έκανε τα χατήρια, ε;
review reaction 1 Johnny Red2, Rensten, Annapurna και 2 άλλα μέλη
29 Νοεμβρίου, 2023
Συμφωνώ απόλυτα για το γραφείο. Την τελευταία φορά που έκλεισα την Ντίντα ήταν σε φάση "να πάλι ο μλκς ζητάει την Ντίντα", άσε που στο προ-προηγούμενο τουρ της (αυτό του Αυγούστου) παίζει να μου παίξανε πουστιά, γιατί την είχα κλείσει 2 μέρες πριν (!) και τελευταία στιγμή επικαλέστηκαν ότι η κοπέλα έπρεπε να φύγει για Ρωσία... Όλως περιέργως όμως η καρτέλα εκεί ενεργή, και καλώ από άλλο νούμερο και τσουυυπ κλείνω την Ντίντα για ένα 2ωράκι!!! Και όταν τους αποκάλυψα τη φάση μετά λέγανε οτι ακύρωσε την πτήση της και μα και μου... Δλδ θέλουν να μας πουν ότι ακυρώσανε καμιά 10αρια ραντεβού και μετά η κοπέλα είπε ότι θα δουλέψει και αντί να δώσουν προτεραιότητα στα ραντεβού, της κλείνανε νέα! Άρα ή καλά λες για τα πολύωρα ότι κάτι παίζει εκεί ή πνίγονται σε μια κουταλιά νερό!!!

Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Η δική μου εμπειρία με Ντίντα ήταν πάλι καλά εντελώς διαφορετική, μιας και έχουμε χτίσει μια οικειότητα μετά από τόσα ραντεβού. Σιιιιιγουρα δεν είναι το 10 πρόσωπο και σώμα ( = Victoria's Secret angel) αλλά προσωπικά την βρίσκω πολύ όμορφη αλλά και αισθησιακή και μεγευτική στη συμπεριφορά/υπηρεσίες. Ίσως αν λείπει αυτό τλκ βλέπεις τα πράγματα πιο ψυχρά και μάλλον έχεις ανάλογη εμπειρία.

Στη θέση σου θα ξαναδοκίμαζα πάντως, ίσως και στο επόμενο τουρ της, γιατί αξίζει φουλ.
review reaction 1 Johnny Red2, Rensten, bigmountain και 4 άλλα μέλη
29 Νοεμβρίου, 2023
Κι εγώ δεν τρελάθηκα εμφανησιακά... Κατά τα άλλα η Rita ήταν ζεστή σε σχέση με άλλους ψυγειοκαταψύκτες, αλλά δεν έχυσα,
πράγμα που μου συνέβη 1η φορά με call girl...
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck
29 Νοεμβρίου, 2023
φιλε, την ειχα συναντησει πριν ενα χρονο. ο κωλοσ της ηταν τουμπανοσ. στην κοιλια ηταν φετες, το μουνι της ηταν μια χαρα (εκτος αν εχεισ κομπρεσερ.).αυτο που ειπεσ γι τ γραφειο ισχυει επειδη ξερει τι εστι ντιντα .....πιστευω οτι η ντιντα εχει κουραστει και εχει ξεμουνιαστει γιατι οποτε ερχεται γινεται προσκυνημα.μου ειπε ( τωρα αν θες το πιστευεις) οτι ακομα και στο αεροδρομιο οταν φτανει αθηνα την χαιρεταει ενα σωρο κοσμος .και δεν μου φανηκε οτι ειναι γυναικα που λεει μπαρουφες απλα για να φανει.μαλλον ησουν 1/100 που ηταν καλα και δεν περασεσ καλα.δωστης αλλη μια ευκαιρια αν ξαναρθει.
review reaction 1 Johnny Red2, Annapurna, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
30 Νοεμβρίου, 2023
Κοιλια ;;;; Που την ειδες;
κωλος σφιχτος στο θεο!
πρωκτικο κανει με ευχαρίστηση !
Για τα στηθη συμφωνω αλλα στα @@ μου..
Συγνωμη αλλα κατι δεν μου παει καλα
review reaction 1 Johnny Red2, bigmountain, Rensten και 2 άλλα μέλη
30 Νοεμβρίου, 2023
Χαιρετω του υπερτατους υπερσπιστες της πουτσας.Πουτσας=χαριτολογω μην παρεξηγουμαι Προσκύνημα και μην ξεχναμε ειμαστε στο bouΜεγάλο χαμόγελο... Δεν κρατηθηκα θα σχολιασω μιας και ειμαι φανατικος του κοριτσιου.Νομιζω το τραβατε λιγο...πρωτος θα επρεπε να κραξω αλλα καπου στην μεση ειναι ολα και ελπιζω να αντιλαμβανεστε τι γραφει ο τυπος παραπανω.Κατα αρχας για το προσωπο..εγω λατρευω αλλοι οχι.Δεκτο....Κορμι...ρε παιδες....χαλαρωση αναφερει...ουτε κοιλιες ,ουτε πατσαδες...αν ειχε παει ο τυπος με κανενα πιπινι πρωτιστως και ειδε λιγο ραγαδες και κατι παραπανω στο κωλαρακι δεν ειναι κατι (μανουλα ειναι , λογικο ειναι) και ναι το νεο ματι τα πιανει αυτα ιδιως αν του ειχε βγαλει το συκωτι το γραφειο και πηγε καβλωμενος , ηθελε να παρει εξτρα και εφαγε ακυρο.... εεε χαλαστηκε..Καποιοι γραφεται για το πρωκτικο...σας εχω νεα...και εμενα μου το εχει αρνηθει...πολλακις και επανειλημενως..ειμαι λεει big..χεστηκα θα την ξαναδω.Αλλα βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας ολοι εχουμε ατυχες στιγμες και εδω οι βαθμολογιες ειναι νεου που εδωσε 160 και πηρε την ηττα του.Επισης πολλοι εχετε αναφερει οτι δινει αντιστοιχως τι θελει ο καθενας.Σας κανει εντυπωση να μην εδωσε η να ΤΟΝ διαβασε λαθος??? Λοιπον κλεινω με το "αγαπη μονο (γαμητε αβερτα) "....μακρυγορησα παλε (ορμα horny) .... Καπέλο
review reaction 1 Johnny Red2, bigmountain
30 Νοεμβρίου, 2023
το ότι όλες σου φαίνονται χάλια να το κοιτάξεις λίγο
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, bigmountain
02 Δεκεμβρίου, 2023
Αναγκάζομαι να επανέλθω με σχόλιο γιατί έμαθα κάποια πράγματα κατ ίδιαν και καλό είναι να τα γνωρίζετε κι εσείς.

Καταρχήν τύπε που έγραψες την κριτική, μισά λόγια λες. Δεν μας είπες ότι ήσουν αγενής και την τραυμάτισες και για αυτό αρνήθηκε συνέχεια στο πρωκτικό. Ποιος σου είπε ότι τα κορίτσια της δουλειάς είναι απλά για να τις γαμήσουμε; Άτομα σαν εσένα χαλάνε την πιάτσα και την πληρώνουμε οι επόμενοι.

Δεύτερον όντως είχε τραυματιστεί από πρωκτικό και για δυο μέρες πόναγε, και ανάλογα με το πώς νιώθει, θα δεχτεί ή αρνηθεί, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος. Έχει να κάνει με το πόσο άνετη είναι και φυσικά ο πελάτης να ξέρει να γαμάει κωλαράκια. Πελάτης που νομίζει ότι επειδή η κοπέλα δίνει κώλο μπορεί να την πάει αλύπητα, απλά δεν ξέρει. Σύμφωνοι υπάρχουν 2-3 εξαιρέσεις που αντέχουν σκληρό γαμήσι στο κώλο, η Dida δεν είναι τέτοια.

Εδώ μου αρνήθηκαν άλλες, η Dida ποτέ δε μου αρνήθηκε κι ας λέει ανάλογα το μέγεθος, αν και ζοριζόταν κάποιες φορές επειδή κάποιοι προηγούμενοι δεν ήξεραν και την έσκιζαν. Ε αυτοί δεν έχουν θέση εδώ.

Έχει τον κύκλο της γιατί έχτισε όνομα καιρό τώρα, παρόλα αυτά όμως διαφημίζεται κανονικά και για νέους πελάτες. Δεν την προμοτάρω ούτε έχω να κερδίσω κάτι αλλά η φήμη της είναι τόσο καλή που κρίμα είναι να χαλάσει το όνομα της από κάποιον. Φεύγει σύντομα αλλά θα έρθει πάλι.

Αυτά.

Καπέλο
review reaction 1 Johnny Red2
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10