Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα προγραμματισμένο ραντεβού με την Vlada κλεισμένο από το σαββατοκύριακο στο οποίο πήγα με μισή καρδιά. Αφενός γιατί ήμουν κουρασμένος από την δουλειά και αφετέρου γιατί χθες πήγα να δοκιμάσω την Jessie πρώην Red Love, πέρασα πολύ καλά και έτσι είχα την ανάγκη μου για καλό σεξ καλυμμένη. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον…

Χτυπάω την πόρτα και ανοίγει μια κούκλα που μου θύμισε τα Κουνελάκια του Playboy. Είχε μια αύρα και μια ενέργεια που με συνεπήρε στο δευτερόλεπτο, ξέχασα ποιος ήμουν, που ήμουν, την κούραση της δουλειάς, τις υποχρεώσεις μου, τα πάντα. Ο χρόνος πάγωσε και ένοιωσα την θετική της ενέργεια, να με ισοπεδώνει σαν το ωστικό κύμα μιας πυρηνικής έκρηξης. Χωρίς μυαλό για να αρθρώσω κανονικό λόγο άρχισα σαν τον αυστραλοπίθηκο να λέω ουαου, very beautiful και ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι. Το φιλί της γλυκό και απαλό σαν το μέλι που λιώνει στο στόμα, η ανάσα της δροσερή σαν πρωινή δροσοσταλιά, το βλέμμα της καθάριο και σαγηνευτικό, το δέρμα της λευκό και μαλακό σαν πορσελάνινη κούκλα. Αν είχε ατέλειες στο πρόσωπο και το σώμα; Ναι σίγουρα είχε, άλλωστε όλοι έχουμε, αλλά τίποτε που να μπορούσε να χαλάσει την τελειότητα του συνόλου και να με ξενερώσει.

Στο κρεββάτι γνώρισα μια γυναίκα τρυφερή και δοτική που απολαμβάνει και χαίρεται τον έρωτα με κάθε τρόπο. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, γλύψιμο στο ζουμερό μουνάκι της (που το κάνω μόνο στις θεές μου), 69, cowgirl, ιεραποστολικό σε 2 παραλλαγές, doggie σε 2 παραλλαγές, κουταλάκι σε κάθετη παραλλαγή, κάθετο στην άκρη του κρεβατιού και σε όλες είχε φοβερή συμμετοχή. Αν μπορούσαμε να πηδηχτούμε και στο ταβάνι σαν τις αράχνες θα το κάναμε και αυτό. Μοναδική παραφωνία η πίπα ή οποία είχε λίγο δοντάκι, αλλά δεν την παρεξηγώ γιατί ήμουν τόσο καυλωμένος που το πέος μου είχε πρηστεί σαν μελιτζάνα τόσο πολύ που με το ζόρι μπήκε το πρώτο προφυλακτικό. Στη διάρκεια του σεξ μικρές πυρηνικές εκρήξεις συγκλόνιζαν το μυαλό και τα σωθικά μου, είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά με επαγγελματία. Γενικά είχαμε μια φοβερή χημεία και αυτό πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε κάθε είδους ανθρώπινη επαφή. Είπε ότι θα μείνει καμιά δεκαριά μέρες ακόμα οπότε τρεχάτε αδέρφια να προλάβετε. Εγώ πάντως θα την ξαναδώ πολύ σύντομα. Παρεμπιπτόντως τα αγγλικά της ήταν σε καλό επίπεδο οπότε η επικοινωνία ήταν πολύ άνετη και εκτός κρεβατιού.

Καρδιά μου, αν το διαβάζεις αυτό να ξέρεις ότι αισθάνομαι ευγνώμον και ευλογημένος που σε γνώρισα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 28, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
17.979
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, GALLAS, Eros82 και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2023
Κουνελάκι Playboy μου θύμισε κ εμένα στις φωτό.
Αν κατέβει στα κοντά θα το τιμήσω σίγουρα.
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2
29 Νοεμβρίου, 2023
Ουάου καρδιές! Love is in the air
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2