Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειχα μετριες εντυπωσεις για το προσωπο της, βαση των φωτογραφιων αλλα αυτο δεν με σταματησε απο το να την κλεισω γιατι ενα κοντοπουτανο με βυζαρες και κωλαρα ειναι παντα σημαντικη προτεραιοτητα στο μυαλο μου. Η κοπελα παντος με το επιπεδο της στην επικοινωνια αλλα και με το eye contact που επιδιωκει ειναι πολυ πιο γλυκια αλλα και ελκυστικη. Στα υπολοιπα της εμφανισης, το σωμα εχει ακριβως τα χαρακτηριστικα που ηθελα και το δερμα της ηταν οπως πρεπει για την ηλικια της.
Το ραντεβου οπως συνηθως στο ξενοδοχειο τους και εγινε στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει. Η κουβεντα εφερε χαμογελα και στην συνεχεια φιλια με παρομοια επιθυμια οπως και των συναγωνιστων, μια παρορμητικοτητα και αληθινη θεληση να τα δωσει ολα και να την θυμασαι. Το δερμα της μυριζε ωραια και ηταν πολυ καθαρη, γεγονος που μου προκαλεσε εντονη επιθυμια να την απολαυσω με την γλωσσα μου οσο το δυνατον περισσοτερο παρολο που ηδη η προσοχη της ειχε επικεντρωθει στην πουτσα και επεδιωκε τσιμπουκι. Την εγλειψα με την ησυχια μου, δεν εφερε την παραμικρη αντισταση και σιγα σιγα εβγαλε προς τα εξω την καυλα που της προκληθηκε. Ειναι λοιπον εκφραστικη ακομα και στο σεξ, η φωνη της γλυκια και δεν ακους κατι που να μοιαζει ψευτικο.
Η πιπα της καλου επιπεδου, οχι να χυνεις αμεσως αλλα ψιλα ο βαθμος της. Οι μαστοι μεινανε για το τελος, πριν το σεξ αλλα δεν εκανα διακριση, τους απολαυσα και με το στομα και με τα ματια μου. Εχει ενα αρκετα στενο μουνι το οποιο αλειψε με τζελ στην εισοδο για να μπω μεσα της ανωδυνα. Πανω στο σεξ δινεται και συμμετεχει με καποιες στιγμες να ζηταει τον ελεγχο αλλα και να απολαμβανει το σφυροκοπημα σαν πουτανακι στερημενο απο την πουτσα της.
Τα στησιματα της ηταν με την απαραιτητη προσπαθεια απο την πλευρα της για να ισοφαρισουμε απο την διαφορα υψους και η γκομενα ειναι πραγματικα ακουραστη. Δοκιμασα και καβαλημα εκτος απο πισωκολλητο, οπως και ιεραποστολικο. Για την ηλικια της ειναι πολυ αξια και της βγαζω το καπελο.
Καναμε δυο γυρους οπου στον δευτερο καταληξαμε να με πιπωνει ξανα γιατι τελειωνε ο χρονος. Η θεα με τα χυσια στο στηθος ηταν υπεροχη οπως και το κοιταγμα στα ματια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, eridon1877, Quarantaris και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού