Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 10 10
Call-Girls 61919
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα αδέρφια, η συνάντηση με την κυρία Μπάρμα, ήταν περίεργη, θα την χαρακτήριζα. Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο και πάω στο πορνοχοτελ πιο νωρίς για να κάνω το ντουζάκι μου και να χαλαρώσω.
Έρχεται η κυρία και μένω άφωνος. Άλλη γυναίκα είδα από κοντά. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες, πρέπει να τις είχε βγάλει πολύ πιο παλιά. Στο σώμα ήταν κάποια κιλακια παραπάνω, αλλά δεν σου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα. Κοινώς στο σώμα είναι γαμευσιμη.
Κάνει μπάνιο και έρχεται προς το μέρος μου, πάω να την φιλήσω στο στόμα και γυρίζει το κεφάλι της προς τα πλάγια και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό, έξυπνη κίνηση να αποφύγει τα φιλιά στο στόμα. Εκεί κατάλαβα τους υπόλοιπους συναγωνιστές που γράφανε ότι δεν φιλάει και τα αποφεύγει με τρόπο. Μετά μπαλαμουτι στις βυζάρες της που έχουν πάρει την κατιούσα, αλλά είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα σε αυτήν την ηλικία. Σε αφήνει να ασχοληθείς με τα στήθη της, γιατί γνωρίζει ότι είναι το πιο δυνατό της σημείο.
Πιπα πολύ μέτρια, με πολύ χέρι, αλλά όταν της το παίρνεις, με ωραίο τρόπο, δεν αντιδράει, αλλά συνεχίζει το τρομπόνι και το πάει σχετικά καλά.
Στο γαμισι δεν είπε όχι σε κάποια στάση, αλλά είπε πιο σιγά και πιο ήρεμα, αλλά σε γενικές γραμμές γαμας καλά.
Τα φλόκια τα έριξα και τις δύο φορές στο σώμα.
Εν'κατακληδει, γαμας μια γυναίκα που γεμίζει το κρεβάτι, χωρίς να φεύγει ξεκούραστει από το δωμάτιο. Ξέρει την δουλειά, αλλά μάλλον επειδή είναι χρόνια στο κουρμπέτι έχει κουραστεί και βαρεθεί και θα πρέπει είτε να ξεκουραστεί, είτε να βγει στην σύνταξη γιατί μάλλον στην χώρα μας ήρθε για τα τελευταία βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα.
Αυτά από εμένα και εις άλλα με υγεία!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
127
Πόντοι:
29.667
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, delipas, Annapurna και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού