Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 110923
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παλιός στο χώρο καινούργιος στο Μπου. Καλώς σας βρήκα λοιπόν..
Πολλές οι εμπειρίες, έχει γράψει πολλές συναντήσεις το κοντέρ, μιας που μπήκα εδώ μέσα θα γράψω για τις ποιο αξιοσημείωτες.

Ραντεβού με φραντζέσκα λοιπόν, ο λόγος όπως έχει γράψει και ο φίλος στην προηγούμενη κριτική είναι το anal included. Και εξηγώ το σκεπτικό.. το να το έχει η κοπέλα μέσα στο πρόγραμμα χωρίς έξτρα χρέωση σημαίνει πρώτον ότι το γουστάρει και δεύτερον ότι είναι δουλεμένο και το κωλαράκι της. Άρα δεν θα έχουμε μα μου, ποιο σιγά, κλπ και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Το μυστικό εδώ νομίζω είναι να μην την πάρεις πολύ αργά και έχει κάνει πολλά ραντεβού. Προσωπικά έχω κάνει πολλές συναντήσεις μεσημέρι γιατί ειδικά τα Σαβ/κα γουστάρω φουλ μεσημεράκι και νομίζω πετυχαίνω ποιο ξεκούραστες τις κοπέλες.

Στην εμφάνιση βάζω καλό βαθμό επίσης, δεν είναι η μουνάρα που θα πάθεις πλάκα από την ομορφιά της, αλλά είναι ξανθιά πορνόφατσα, καυλωτική, σε προδιαθέτει για την συνέχεια και είναι περιποιημένη με σωστό κορμί. Δεν είναι 22 χρονών +5 χρονάκια βάλτε, αλλά οκ. Το κορμί είναι ότι πρέπει για σεξ, ωραίο βυζάκι σιλικονάτο αλλά όχι σκληρό στο πιάσιμο, καμπυλωτό κορμάκι με κωλάρα.
Η κοπέλα ήρθε στο σπίτι μου στην ώρα της, διακριτικά ντυμένη, ευτυχώς γιατί ήταν και μέρα μεσημέρι, χαιρετηθήκαμε είπαμε 2 κουβέντες, δεν το ζήτησε αλλά, της έδωσα το δωράκι της στην αρχή όπως κάνω πάντα και πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα.

Έρχεται από το μπάνιο με τα εσώρουχα την πιάνω, 1-2 φιλιά και κατευθείαν στο κρεβάτι. Ξεκινάει πίπα πολύ καλή, με ηχητικά εφέ και με κοίταγε στα μάτια. Στην συνέχεια την έβαλα να έρθει από πάνω μου και ξεκινήσαμε το ροντέο.. ευχαριστήθηκα πιασήματα βυζιά και κώλο μέχρι που ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου. Διάλειμμα με ευχάριστη κουβεντούλα, είναι καλή παρέα, φιλική και άνετη. Δεύτερος γύρος λοιπόν, έδω κάναμε και το αναλ, το είχα αφήσει για το δεύτερο γύρο το αναλ, όπου εδώ ήταν και όλη η φάση. Πολύ καλή όπως περίμενα, ωραία αίσθηση και καυλωτική σαν εικόνα όπως την κοίταγα, στήθηκε ωραία στα τέσσερα και δεν άντεξα και πολύ και σφυριξέ η λήξη.

Γενικό συμπέρασμα, η κοπέλα είναι πολύ θετική σαν άτομο και πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Όπως είπα και στην αρχή δεν είναι τοπ μουνάρα, αλλά αξίζει για όλα τα υπόλοιπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
1.465
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, magicgirls.tv, Giannis676 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού