Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 41 10
Call-Girls 82503
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
συναντηση με την Ριτα στον χωρο μου. την διαλεξα αν και δεν συνηθιζω τα pse λογω αδιαμφισβητητης εμφανισης. Σωμα μοντελου, γυμνασμενο, στηθοσ πειραγμενο αρκετα οπως και χειλια εμφανιζεται ακριβως στην ωρα της αστειευομενη οτι ειναι ελβετικο ρολοι....ντυμενη κυριλε για νυχτερινη εξοδο με γοβα στιλετο και αερα εμπειριας...εχει γραψει καποια χιλιομετρα οποτε οσοι αναζητουν αματουρι ας ψαξουν αλλου. αμεσως σχεδον για μπανακι κ βουρ στον αγωνα..κ αν και pse δεν επαιρνε πρωτοβουλιες αλλα ηταν εντελως υποτακτικη [ ισως να της το εβγαζα εγω...δεν ξερω...] πραγμα το οποιο μου αρεσε .ενδεχομενως με αλλη καθοδηγηση να επαιρνε το τιμονι αυτη...εμενα παντως μου αρεσε το ολο στυλ....πιπα μαγικη ιδιως στο τελος οπου με ακουσαν ολοι οι διπλανοι [ κ μαλλον χαρηκαν ...τουλαχιστον οι αντρες...]..αλλαγη στασεων χωρις απολυτως καμμια διαμαρτυριαή δυσανασχετηση...η σταση στα 4 απολαυστικη λογω φοβερα αθλητικου γυμνασμενου πωπου...ματαρες πρασινεσ με συνεχομενο κοιταγμα κατα την πραξη και αρκετα pse επιφωνηματα...στο τελος εξηντλησε μεχρι τελευταιου λεπτου την παραμονη χωρις να αρχισει να ντυνεται αμεσως μετα την πραξη αλλα εμεινε στο κρεβατι με χαδακια κ φιλακια...ελπιζω να βοηθησα,,,,

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
oldboy
Ανώτατος
48
Πόντοι:
11.020
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, xagnostos2006 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2023
Ξεχασες τι εγραψες στην προηγουμενη κριτικη σου.Οτι ειναι GFE.Το αντιθετο δηλαδη.Κρατηστε καποιοι καποιο μέτρο..
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, Johnny Red2
26 Νοεμβρίου, 2023
Δεν νομίζω να ξέχασα τι έγραψα. Για την ακρίβεια έγραψα «μαλλον gfe συμπεριφορα παρα το look pse που εχει...». Που βλέπεις την αντίθεση κ μας βάζεις κ χέρι;;; Έγραψα σήμερα κ τόνισα το υποτακτικό που έχει. Τα pse δεν είναι υποτακτικες αλλά παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Όποτε μην ψάχνεις να βρεις ίσα ίσα για να πεις κάτι…
review reaction 1 hornyasfuck, ΦΑΚΙΡΗΣ, Johnny Red2
26 Νοεμβρίου, 2023
καλως τον προμοτορα
review reaction 3 hornyasfuck
26 Νοεμβρίου, 2023
έχεις 54 κριτικές για έσκορτ όλες για το your angels και όλες καλές
και τίμιος να είσαι δεν φαίνεται αυτό
λογικό να σε αμφισβητούν αν και είναι κοινό μυστικό η έκπτωση στο πρώτο ραντεβού από το γραφείο που εν μέρη δικαιολογεί την επιλογή σου να το διαλέγεις
αλλά όλες καλές; δεν παίζει αυτό
review reaction 1 hornyasfuck, roughfucker, bigmountain
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4