Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
62522
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Εστειλα στο γραφείο για την Τόρι λοιπόν και τη βρήκα εύκολα την ώρα που ήθελα για μια ώρα στο χώρο της.
Μπαίνω στο δωμάτιο της και βλέπω μια ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα, νταρντανα θα έλεγα μου έβγαζε Angela white vibes σωματικά τουλάχιστον. Οπότε είχα γίνει τούρμπο και έλεγα θα ζήσω μια φαντασίωση. Γενικά είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Λεφτά δε μου ζήτησε στην αρχή εγώ επέμεινα και τα έδωσα.
Δε θα μακρυγορησω, θα πω απλά ότι ήταν μια περίεργη συνάντηση από την οποία ναι μεν έφυγα ικανοποιημένος αλλά με πολλά άλλα.
Φιλιά δεν δίνει. Αλλά όταν την ρώτησα αν της αρέσουν η όχι τότε έβαζε δειλά δειλά τη γλώσσα.
Πιπαρα.
Χρήση τζελ και ωραία αίσθηση είναι αρκετά στενή.
Δε λέει σε τπτ όχι είναι συνεργάσιμη και θέλει να σε ικανοποιήσει. Το θέμα είναι ότι μάλλον παίζει να την είχε ξεμουνιασει κάποιοσ και ήταν φανερό ότι πονούσε αρκετά. Μου είπε too big για να δικαιολογηθεί καπως αλλά οκ δεν είμαι. Οπότε προσπάθησα να το πάω σε πολυ χαλαρούς ρυθμούς και GFE στο οποίο ανταπεξηλθε. Το τέλος ήρθε εντός προφυλακτικου κάνα 5 λεπτό πριν το μισάωρο.
Είχα ψιλοξενερωσει γιατί ήξερα ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίζει και να μην τελειώσω και ενώ ήξερα ότι δεν θα άντεχε της πρότεινα να φυγω και δεν είχε κανένα θέμα απολύτως. Μου έδωσε πισω τα λεφτά που αναλογούσαν και όλα καλά.
Συνοψίζοντας, εντυπωσιακή ευγενική και θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω σε μια φάση που θα είναι πιο ξεκούραστη και φρέσκια.
Μπαίνω στο δωμάτιο της και βλέπω μια ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα, νταρντανα θα έλεγα μου έβγαζε Angela white vibes σωματικά τουλάχιστον. Οπότε είχα γίνει τούρμπο και έλεγα θα ζήσω μια φαντασίωση. Γενικά είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Λεφτά δε μου ζήτησε στην αρχή εγώ επέμεινα και τα έδωσα.
Δε θα μακρυγορησω, θα πω απλά ότι ήταν μια περίεργη συνάντηση από την οποία ναι μεν έφυγα ικανοποιημένος αλλά με πολλά άλλα.
Φιλιά δεν δίνει. Αλλά όταν την ρώτησα αν της αρέσουν η όχι τότε έβαζε δειλά δειλά τη γλώσσα.
Πιπαρα.
Χρήση τζελ και ωραία αίσθηση είναι αρκετά στενή.
Δε λέει σε τπτ όχι είναι συνεργάσιμη και θέλει να σε ικανοποιήσει. Το θέμα είναι ότι μάλλον παίζει να την είχε ξεμουνιασει κάποιοσ και ήταν φανερό ότι πονούσε αρκετά. Μου είπε too big για να δικαιολογηθεί καπως αλλά οκ δεν είμαι. Οπότε προσπάθησα να το πάω σε πολυ χαλαρούς ρυθμούς και GFE στο οποίο ανταπεξηλθε. Το τέλος ήρθε εντός προφυλακτικου κάνα 5 λεπτό πριν το μισάωρο.
Είχα ψιλοξενερωσει γιατί ήξερα ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίζει και να μην τελειώσω και ενώ ήξερα ότι δεν θα άντεχε της πρότεινα να φυγω και δεν είχε κανένα θέμα απολύτως. Μου έδωσε πισω τα λεφτά που αναλογούσαν και όλα καλά.
Συνοψίζοντας, εντυπωσιακή ευγενική και θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω σε μια φάση που θα είναι πιο ξεκούραστη και φρέσκια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2023
μηπως μυριζε η ανασα σου ρε φιλε και δεν ηθελε γιατι ο προηγουμενος ελεγε οτι εδινε κανονικοτατα με γλωσσα?
M
mariosgen
25 Νοεμβρίου, 2023
Tόρι σκέτο ή ΜοΤόρι ???
Annapurna
25 Νοεμβρίου, 2023
μαλλον πηγες στα καπακια που την ειχε γαμησει ο rough k θα ειχε δει τον Χριστο φανταρο
TOMCRUISE
25 Νοεμβρίου, 2023
Πως γίνεται να είναι εντυπωσιακή γυναίκα και να της βάζεις 6 στο πρόσωπο ρε άνθρωπε; Προσωπικά στα παπάρια μου αλλά γαμάτε τις βαθμολογίες της κάθε κοπέλας άμα είναι να γράφετε αλλά και να βαθμολογείτε αλανταλων
pilofori
25 Νοεμβρίου, 2023
@mariosgen όχι ρε φίλε ούτε καν. Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Τσέκαρε απλά προηγούμενες μου κριτικές. Αλλά βλέπω για να προσβάλεις τον άλλον πρώτος είσαι…
Διαγραμμένο μέλος 231768
25 Νοεμβρίου, 2023
Τώρα που το σκέφτομαι παίζει να φταίει ότι είχα πάει με φουλ γένια και μάλλον πονούσαν τα χείλια που τα έχει φουσκώσει
Διαγραμμένο μέλος 231768
25 Νοεμβρίου, 2023
@pilofori θεωρείς άσχημο το 6 στο πρόσωπο; Δηλαδή έξω που κυκλοφορείς είναι όλες τόσο απίστευτα όμορφες ώστε θεωρείς το 6 κακό; Στα παπαρια σου δεν είναι αφού έγραψες σχόλιο αδερφέ. Κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα που βάζουν 9 και 10 λες και πάνε με μοντέλο της Victoria’s Secret είναι το θέμα στο site.
Διαγραμμένο μέλος 231768
26 Νοεμβρίου, 2023
μια απλα ερωτηση εκανα δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω. εαν προσβληθηκες ρε φιλε εσυ το εχεις το θεμα σορρυ
M
mariosgen
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8