Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 19 10
Call-Girls
62521
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Οι αλλοι εκαναν πριν 2 εβδομαδες μαραθωνιο.
Εγω τον εκανα σημερα.
Στην εκκινηση, στο Μαραθωνα η Eva, στο Πικερμι μεχρι Παλληνη η Paris και στον τερματισμο Καλλιμαρμαρο η Tori....
Δε λεω, μουναρες κι η Eva κι η Paris, αλλά αυτη η Tori ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ...
Μπαινει μεσα, με τακουνια ειναι 1.85, ψηλες ΠΟΔΑΡΕΣ που τερματιζουν σε μια ΚΩΛΑΡΑ αγερωχη, φλατ κοιλια, βυζια δυστυχως σιλικονη 3αρια, ευτυχως μαλακά στην αφη ( οι ουλες ειναι εμφανεις ειδικα οταν ξαπλωνει ), μεγαλα μακρια χερια κ δαχτυλα χεριων ωραια κ μακρια, μεγαλες πατουσαρες με ωραια δαχτυλα ποδιων...
Και το αποκορυφωμα ειναι η μπασα φωνη...
Ειδικα οταν αναστεναζει στο κρεβατι του προκρουστη..
Το προσωπο λιγο σκληρο, αλλα δε χαλαει το συνολο αφου ταιριαζει σε μια νταρντανογυναικαρα... θυμιζει λιγο Scarlett Johannson..
Στα του αγωνα τωρα.
Φιλια βαθεια με γλωσσα.
Τσιμπουκι deepthroat, mouthfuck, παπαριαζει αρχιδια, ξερει να χρησιμοποιει τη γλωσσα της, γλειφει περινεο κι αφηνει το κεφαλι της στα χερια σου να το κατευθυνεις οπως θες εσυ.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο, ειναι λιγο στενη, αλλα σταδιακα ανοιγει κ επεσε σφυροκοπημα, ακουγα τη μπασα φωνη της να αναστεναζει κι εδινα πονο.
Δεν εχει πολυ βαθος το μουνι της, δεν ειναι πηγαδι, ειχα πιασει πατο κ στο τελος του καθε καρφωματος ισως να ψιλοπονουσε. Τη ρωτησα αλλα μου ειπε συνεχισε...
Τα μπουτια μου χτυπουσαν πανω στα δικα της κ ο ηχος της κρουσης ηταν καυλωτικος.
2η σταση ανεβηκε απο πανω, κι ειχα 2 μετρα γυναικαρα να χοροπηδαει πανω στην πουτσα μου.
Βιαιο χοροπηδημα,.κι εγω να την καρφωνω απο κατω.
Βιαιο grinding, να σπρωχνρι αυτη με τη λεκανη της προς τα μπτος κι εχω με τα χερια να της σπρωχνω τη λεκανη προς.τα πισω, κανονικη ταλαντωση στον οριζοντιο αξονα, μεχρι που τελειωσε.
3η σταση upright doggy, στηθηκε με τα γονατα ανοιχτα κ τις πατουσες κλειστες.
Μπηκα απο πισω της κι εδωσα πονο για να τελειωσω.
Ειχα κλεισει τα ματια, ακουγα τη μπασα φωνη της να φωναζει κ δεν αντεξα.
Εν κατακλειδι, φοβερη γυναικαρα, δε λεει πουθενα οχι, ξερει να γαμιεται, να ευχαριστει και να ευχαριστιεται.
Ανανεωσαμε το ραντεβου μας για τριο με Eva...Φευγει κι αυτη για Μονακο τις επομενες μερες να συναντησει τη φιλη της κ θα ξαναερθουν μαζι ανοιξη.
Γαματε γιατι χανομαστε
Εγω τον εκανα σημερα.
Στην εκκινηση, στο Μαραθωνα η Eva, στο Πικερμι μεχρι Παλληνη η Paris και στον τερματισμο Καλλιμαρμαρο η Tori....
Δε λεω, μουναρες κι η Eva κι η Paris, αλλά αυτη η Tori ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ...
Μπαινει μεσα, με τακουνια ειναι 1.85, ψηλες ΠΟΔΑΡΕΣ που τερματιζουν σε μια ΚΩΛΑΡΑ αγερωχη, φλατ κοιλια, βυζια δυστυχως σιλικονη 3αρια, ευτυχως μαλακά στην αφη ( οι ουλες ειναι εμφανεις ειδικα οταν ξαπλωνει ), μεγαλα μακρια χερια κ δαχτυλα χεριων ωραια κ μακρια, μεγαλες πατουσαρες με ωραια δαχτυλα ποδιων...
Και το αποκορυφωμα ειναι η μπασα φωνη...
Ειδικα οταν αναστεναζει στο κρεβατι του προκρουστη..
Το προσωπο λιγο σκληρο, αλλα δε χαλαει το συνολο αφου ταιριαζει σε μια νταρντανογυναικαρα... θυμιζει λιγο Scarlett Johannson..
Στα του αγωνα τωρα.
Φιλια βαθεια με γλωσσα.
Τσιμπουκι deepthroat, mouthfuck, παπαριαζει αρχιδια, ξερει να χρησιμοποιει τη γλωσσα της, γλειφει περινεο κι αφηνει το κεφαλι της στα χερια σου να το κατευθυνεις οπως θες εσυ.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο, ειναι λιγο στενη, αλλα σταδιακα ανοιγει κ επεσε σφυροκοπημα, ακουγα τη μπασα φωνη της να αναστεναζει κι εδινα πονο.
Δεν εχει πολυ βαθος το μουνι της, δεν ειναι πηγαδι, ειχα πιασει πατο κ στο τελος του καθε καρφωματος ισως να ψιλοπονουσε. Τη ρωτησα αλλα μου ειπε συνεχισε...
Τα μπουτια μου χτυπουσαν πανω στα δικα της κ ο ηχος της κρουσης ηταν καυλωτικος.
2η σταση ανεβηκε απο πανω, κι ειχα 2 μετρα γυναικαρα να χοροπηδαει πανω στην πουτσα μου.
Βιαιο χοροπηδημα,.κι εγω να την καρφωνω απο κατω.
Βιαιο grinding, να σπρωχνρι αυτη με τη λεκανη της προς τα μπτος κι εχω με τα χερια να της σπρωχνω τη λεκανη προς.τα πισω, κανονικη ταλαντωση στον οριζοντιο αξονα, μεχρι που τελειωσε.
3η σταση upright doggy, στηθηκε με τα γονατα ανοιχτα κ τις πατουσες κλειστες.
Μπηκα απο πισω της κι εδωσα πονο για να τελειωσω.
Ειχα κλεισει τα ματια, ακουγα τη μπασα φωνη της να φωναζει κ δεν αντεξα.
Εν κατακλειδι, φοβερη γυναικαρα, δε λεει πουθενα οχι, ξερει να γαμιεται, να ευχαριστει και να ευχαριστιεται.
Ανανεωσαμε το ραντεβου μας για τριο με Eva...Φευγει κι αυτη για Μονακο τις επομενες μερες να συναντησει τη φιλη της κ θα ξαναερθουν μαζι ανοιξη.
Γαματε γιατι χανομαστε
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
αυτες τις μαλακιες πανε κ κανουν τα ζωα κ χαλανε το σωμα τους κ τη δικη μας καυλα.
Τα σέβη μου αρχηγέ @roughfucker