Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 26 10
Call-Girls 107091
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Για τη μια είχα διαβάσει πολλές κριτικές στο γραφειο οι περισσότερες ήταν άριστες . Για κάποιο λόγο έλεγα θα τη πάρω αργότερα και δοκίμαζα άλλες . Ήμουν σίγουρος ότι δε τη έχω ξαναδεί κρατήστε το αυτό .

Έρχεται ακριβώς στη ώρα της . Φοραγε ένα μαύρο μίνι με ένα μαύρο μίνι τζάκετ δερμάτινο μαύρες ψηλές γόβες μαύρες κάλτσες ζαρτιέρες και ένα σετ μωβ-μαύρα εσώρουχα
Ντύσιμο γενικά που αρμόζει σε ένα εσκορτ και όχι να σου έρχεται άβαφτη με αθλητικά και φόρμες η τζιν εκτός αν το ζητάς εσυ λόγω γειτονιάς πχ
Η εμφάνιση για μένα είναι ακριβής σε σχέση με τις φωτό της .
Ερχόμαστε τώρα στη πρώτη επαφή που εδώ είναι το γέλιο
Τη περίμενα στο δρόμο έρχεται το αμάξι ανοίγει η πόρτα σκοτάδι στη γειτονιά βγαίνει με λοξοκοιτάει και της λέω το όνομα μου είναι τάδε χαίρομαι που σε γνωρίζω με ξανά κοιτάει μου λέει σε ξέρω εσένα
Λέω αποκλείεται πρώτη φορά σε παίρνω .
Μου λέει με είχες πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς πέρυσι 2000 με 2230 στο πριαμο Gls (δούλευα στο glamour τότε ) της λέω αποκλείεται ήμουν εκείνη τη μέρα εκείνες τις ώρες εκεί αλλά με τη Milana από το glamour . Επέμενε τελικά ψάχνω όλη τη συνομιλία ενός χρόνου με το γραφείο και είχε δίκιο ήταν αυτή …. Έπαθα σοκ … όσο για τις δυο κοπέλες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και μαλλιά και τις μπέρδευα αλλά έπαιρνα όρκο ότι δε τη έχω Κάρεϊ ποτέ . Αλλά να θυμάται ακριβώς τη μέρα τις ώρες το ξενοδοχείο ακόμα και το δωμάτιο 109 με το στρογγυλό κρεβάτι είναι τρελό !! Είναι εξωπραγματικό !
Στη αρχή ξεφύγαμε λίγο στη κουβέντα μέχρι να τα πούμε όμως είμαι σίγουρος ότι δε το έκανε επίτηδες για να κλέψει χρόνο αλλά της βγήκε το σοσιαλ επειδή με είχε ξαναδεί και είχαμε να πουμε πολλά
Στη πρώτη ώρα του ραντεβού γενικά ήταν όπως πέρυσι πιο σφιγμένη και χωρίς πολλά πολλά φιλία έδινε αλλά όχι με πάθος
Μετά τα πρώτα διαλείμματα και τη κουβέντα μας άλλαξαν όλα . Κατάλαβε πως σέβομαι αληθινά τι Ε γυναίκες του χώρου της μετά από κάποια συγκεκριμένη συζήτηση και άλλαξαν όλα τα φιλία ήταν βαθιά μέχρι όσο πήγαινε η γλώσσα της και με διάρκεια και να ναι γραπωμένη πάνω μου . Το στοματικό όσο μπορούσε πιο βαθιά . Η συμμετοχή της γενικά το κάτι άλλο . Βέβαια με τη κουβέντα αν τη άφηνα ξέφευγε αλλά δε το έκανε επίτηδες μόλις της έλεγα ξεκινά ξεκίναγε άμεσως . Της έβγαινε να μου ανοιχτεί και να μου μιλήσει και είπαμε πολλά .
Δώσαμε μια υπόσχεση το πα και στο γραφείο ότι φέτος θα κλείσω πάλι τη ίδια παραμονή πρωτοχρονιάς αλλά πιο αργά ώστε να αλλάξουμε μαζί χρόνια και θα το κάνουμε παράδοση κάθε χρόνο . Βέβαια ως τότε θα τη έχω ξαναδεί .
Όταν τελείωσε η ώρα και ενώ είχε έρθει ο οδηγός έκατσε δέκα λεπτά παραπάνω γιατί ήθελε να κάνει ένα τελευταίο τσιγάρο μαζί μου και να μιλήσουμε λίγο . Όχι όπως άλλες που φεύγουν ένα τέταρτο πριν . Και αυτό μου το κάνει δεύτερη κοπέλα από γραφείο η άλλη είναι η Φραντζέσκα του μάγου .
Μια σε ευχαριστώ για όλα φεύγεις Γενάρη έχουμε μέλλον εμείς
Ένα ΤΕΤΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στη Νικολ του γραφειου που έκανε τα πάντα για το συγκεκριμένο ραντεβού και στη ελσα που πρώτη φορά μίλησα μαζί της δε ήξερα καν ότι υπάρχει αλλά είναι και αυτή ευγενέστατη όπως οι άλλες τρεις .

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα