Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 5 10
Call-Girls
30202
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ημερα κριτικων σημερα , παμε σε μια σκομη..Είπα να δοκιμάσω το κορίτσι μιας κ οι κριτικές πολύ καλές και μαρεσουν κ οι πιτσιρικες.. το ραντεβού κλείστηκε για 1 ώρα αλλά με συνοπτικές διαδικασίες έγινε 1μισης ώρας. Γενικά γουστάρω gfe..το κοριτσι προφανως κ δεν είναι για τέτοιες καταστάσεις αλλά μου έβγαλε μια αυρα ιδιαίτερη. Πολύ γέλιο, πραγματικά πολύ ευχάριστη, είπαμε πολλά.. μου έδειξε κ την φιλη της στην χώρα που ζει ( οχι εκεί από όπου καταγεται) που γουστάρει να στραποναρονται.. γενικά ένα πιτσιρικι ανώμαλο που γουστάρει να γαμιεται τρελά! Ωραία μάτια, το μόνο που με χάλασε λίγο, οι γωνίες του προσώπου της που γενικά δεν ειναι του γούστου μου.. ήρθε με ένα τζιν μαύρο, και ενα τοπακι με τις βυζαρες ετοιμες να εκραγουν.. με πρόλαβε στο μπάνιο, της ανοιξα με την πετσέτα, άραξε της λεω να τελειώσω.. ηπιαμε κ το ποτακι μας...
λοιπόν, σώμα δυνατό, οχι πετιτ ούτε γεμάτη.. βυζαρες φτιαγμένες με ρωγες μεγάλες που γουστάρει νατηις χαϊδεύεις κ να τις πιπίλα τις ρωγες. Μουνι κλειστού τύπου, ίσως από τα πιο όμορφα που έχω γλείψει στην ζωή μου, απολαυση τα υγρά της.. κωλαρα τούμπανο, η γλώσσα μου την περιποιηθηκε καλά.. γενικά δεν έχει μα και μου.. θέλει να γαμηθει.. τις αρέσουν οι τσόντες, παίζει το μουνι της συνεχεία, καυλωνει , το χαίρεται... μια νυμφομανης πιτσιρικα.. πιπα βαθιά, από πάνω η θέα με τις βυζαρες ειναι τρέλα, στα 4 ακόμα πιο τρελά.. θέλει να σε βλέπει στους καθρέφτες να την γαμας, φτιάχνεται.. πραγματικά αν κ γουστάρω gfe, επειδή δεν είναι τσόντα απλώς, έχει κ πολύ γέλιο, πραγματικά το ευχαριστηθηκα! Σίγουρα θα την ξανασυναντουσα..
λοιπόν, σώμα δυνατό, οχι πετιτ ούτε γεμάτη.. βυζαρες φτιαγμένες με ρωγες μεγάλες που γουστάρει νατηις χαϊδεύεις κ να τις πιπίλα τις ρωγες. Μουνι κλειστού τύπου, ίσως από τα πιο όμορφα που έχω γλείψει στην ζωή μου, απολαυση τα υγρά της.. κωλαρα τούμπανο, η γλώσσα μου την περιποιηθηκε καλά.. γενικά δεν έχει μα και μου.. θέλει να γαμηθει.. τις αρέσουν οι τσόντες, παίζει το μουνι της συνεχεία, καυλωνει , το χαίρεται... μια νυμφομανης πιτσιρικα.. πιπα βαθιά, από πάνω η θέα με τις βυζαρες ειναι τρέλα, στα 4 ακόμα πιο τρελά.. θέλει να σε βλέπει στους καθρέφτες να την γαμας, φτιάχνεται.. πραγματικά αν κ γουστάρω gfe, επειδή δεν είναι τσόντα απλώς, έχει κ πολύ γέλιο, πραγματικά το ευχαριστηθηκα! Σίγουρα θα την ξανασυναντουσα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Είναι 5 οι φίλες, λογικά όλες στραπονάζονται μεταξύ τους!