Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 10 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα κερδίσει free fuck για άλλο κοριτσι αλλά κάτι οι ιώσεις κάτι ο περιορισμένος χρόνος μου, το κορίτσι έφυγε και διάλεξα την Karina. Ομολογώ ότι γενικά είμαι επιφυλακτικος με τις λατινες, δεν ξέρω, τις έχω στο μυαλό μου με τεράστιους ψεύτικος κωλους, κάτι που γενικά δεν με τραβάει.. έρχεται λοιπόν το κορίτσι στο δωμάτιο, ψηλή, φόραγε και τα τακούνια της, ωραίο φορεματάκι, ωραίο άρωμα, γενικά ωραια παρουσία.. γενικότερα οι κοπέλες που έχουν λίγο σχιστά μάτια μου αρέσουν κ κάπως έτσι είναι κ η Karina.. λίγο μαγκωμενη στην αρχή, μετά λύθηκε.. φιλιά παντού βαθιά, με γλώσσα, ρωγες που βγάζουν μάτι (κάτι που με τρελαινει) .. μακρύ μαλλί ίσιο, κορμαρα.. βυζι μικρο αλλά who cares όταν πιπίλα αυτές τις ρωγες, ωραίο κωλαράκι, μουνακι περιποιημένο για πολύ γλείψιμο, μούσκεμα από το πρώτο λεπτό σχεδόν.. τελείωσε το κορίτσι 2-3 φορές, τελείωσα κ άλλες 2 εγω , όλα καλά.. ειχα ζητήσει να φέρει και ένα παιχνιδάκι της μαζί, το έφερε και ξανατελειωσε κ μαυτο.. γενικά μετρημένο κορίτσι, μου ειπε 2-3 φορές ανάμεσα στα γλωσσοφιλα , thank you for respecting me.. πέρασα ειλικρινά πολύ πολύ όμορφα. Εάν ξαναέρθει σίγουρα θα την ξαναδώ, ευχαριστώ πολύ κ το γραφείο για το δώρο! Η επικοινωνία μαζί τους μεσω viber, αψογη κ άμεση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
30€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή