Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 25 10
Call-Girls
116561
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Είναι η κριτική που ειλικρινα δυσκολεύτηκα ακόμα κ βαθμολογία να γράψω, οχι απλά το κείμενο.. Προσπάθησα να είμαι επιεικής κ να μην προσβάλλω το κορίτσι. Μικρη σε ηλικία σίγουρα.. πρόσωπο, για τα γούστα μου πολύ μέτριο, ήρθα σε δύσκολη θέση πραγματικά, από ευγένεια κ οχι λόγω καυλας δεν ακύρωσα το ραντεβού όταν την είδα.. μιλάω για τα δικά μου γούστα κ για το τι γυναίκες έχω κυκλοφορήσει στην ζωή μου γενικά.. κορμι παντως αδυνατο οκ, στα γουστα μου.. μελαχρινουλα, απλοϊκά ντυμένη, σίγουρα όχι εσκορτ.. μαύροι κύκλοι στα μάτια, ίσως να ήταν κουρασμένη δεν ξέρω.. διαθεση νυσταλεα, φιλί δεν ειχα καν διαθεση να της δώσω, αν κ με φτιάχνουν τρομερά.. άρωμα 0, εγω παρφουμαριζομαι για να αισθάνεται όμορφα κ το κορίτσι.. η πιτσιρικά το αντίθετο εντελώς. Δεν έκανα καν την κίνηση να την γλειψω κ ας έχω δηλώσει παλαιότερα σε κάποιο τοπικ εδώ, ότι αν δεν γλειψω δεν γαμαω.. αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι ήταν τρομερά στενή.. ανέβηκε από πάνω μου, λίγο στα 4 , λίγο ιεραποστολικο , ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Από τα ραντεβού που δεν θέλω να θυμάμαι.. συγγνώμη Μάγε, συγγνώμη κορίτσι αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. απλώς να γράψω εδώ, γιατί όλο το ξεχνάω, ότι το γραφειο ΠΑΝΤΑ είναι τέλειο! Επικοινωνία τρομερή κ ας τους πρήζω λίγο για το ποιο κορίτσι να μου στείλουν, πάντα με υπομονή μου απαντούν.. σίγουρα δεν θα την ξανασυναντουσα..
Σημ: 28η Οκτωβρίου το ραντεβού, ημέρα του ΟΧΙ.. αριθμός δωματίου 13.. όλα έδειχναν ότι θα πάει στραβά!
Σημ: 28η Οκτωβρίου το ραντεβού, ημέρα του ΟΧΙ.. αριθμός δωματίου 13.. όλα έδειχναν ότι θα πάει στραβά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2023
τόσο χάλια δλδ ???Κ ήθελα να την συναντήσω ήταν ο επόμενος στόχος
stel27
22 Νοεμβρίου, 2023
Για εμένα ειναι οχι. Μπορεί να είμαι περίεργος, δεν ξέρω.. Δεν μου άρεσε.
nothorny
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2