Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 12 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολυπόθητη συνάντηση με την Πάρις, από την οποία μένω πλήρως ικανοποιημένος και γενικότερα ανεβασμένος.

Μπαίνει στο δωμάτιο η κοπέλα των φωτογραφιών. Μια πολύ όμορφη κοπέλα με υπέροχα ξανθά μαλλιά. Εντυπωσιακή.

Αφού έγιναν οι συστάσεις και βολεύτηκε στο χώρο ξεκινά να γδύνεται και αποκαλύπτει ένα υπέροχο καλλίγραμμο σωμα δίχως ίχνος ελαττώματος. Στεγνή αλλά με καμπύλες. Λυγερο κορμί που παθαίνω πλάκα γενικά και για αυτό το 10αρι.

Ξεκινάμε με άπλετα φιλια, υγρά. Ήμασταν για κάνα δεκάλεπτο σε αυτή τη φάση μπλεγμένες οι γλώσσες μας και αυτή να χαϊδεύει τόσο αισθησιακά που ανατριχιαζα. Τι ερωτικο άγγιγμα είναι αυτό ρε παιδιά. Γενικά όλη η φάση έτσι πήγε. Φουλ αισθησιασμός και να έχω γίνει τουρμπο. Ξεκινάω στοματικό πρώτα εγω. Η κοπέλα να πω εδώ είναι πεντακάθαρη με πολύ ωραίο άρωμα. Η αντίδραση της στο γλυφομουνι καλή, το ευχαριστιόταν και έβγαζε πολύ ωραία αγκομαχητά και φωνουλες. Αναλαμβάνει μετά αυτή μια ωραία πίπα με πολύ τεχνική και γλώσσα. Πέρασε και από τις μπάλες και το χέρι το χρησιμοποιούσε λίγο μόνο και μόνο για να μου κάνει tease.

Πέρασμα προφυλακτικού, χρήση λιπαντικού και μπαίνω μέσα. Το μουνι της απίστευτη αίσθηση και θεοστενη. Δοκιμάσαμε cowgirl και ιεραποστολικό όπου και τελείωσα. Γεμάτος πρώτος γύρος και καλός σε διάρκεια. Μπανάκι και οι δυο και μετά κουβέντα. Εκεί έπαθα και άλλο σοκ με το ποσό άνετη και χαρισματική ειναι. Πραγματικά μου άρεσε πολύ η φάση. Δεν παρέλειψε τα κοπλιμεντα και γενικά τα πήγαμε καλά μιας και είμαστε πολύ κοντά ηλικιακά.

Ξεκινά 2ο γύρο από μόνη όπως ακριβώς και ο πρώτος. Αφού πάλι είχα γίνει πέτρα με τα φιλία της και τα αγγίγματα της μου δίνει το anal της. Ξεκινήσαμε spoon γιατί τη βόλευε και ήλεγχε καλύτερα το ρυθμό. Στη συνέχεια ανέλαβα πρωτοβουλία εγώ και την έφερα cowgirl και ακολούθησε πιστά πάντα. Το θέαμα που είχα από τον καθρέπτη με αυτό το απίστευτο κωλαρακι να τον παίρνει ήταν φανταστικό. Η αλήθεια είναι ότι στο αναλ δυσκολεύεται αλλά το παλεύει. Doggy και vaginal μετά όπου μετά από ένα 10 λεπτό τελείωσα ξανά. Σταματάμε πάλι για συζήτηση και συνειδητοποιώ ότι πέρασε η μιάμιση ώρα. Έτσι είναι… τα καλά τελειώνουν γρήγορα ρε γμτ. Έκανε το μπάνιο της και επανηλθε. Ντύθηκε και ζήτησε την άδεια μου (!) να πάρει τα χρήματα που ήδη της είχα αφήσει στο κομοδίνο. Εκατερωθεν φιλοφρονήσεις και ευχαριστίες και έφυγε από το χώρο μου.

Όπως ειπα είμαι απίστευτα ευχαριστημένος. Είναι μια κοπέλα όμορφη και απίστευτα πρόσχαρη χωρίς κανένα τουπέ. Κάτι τέτοιες κοπέλες είναι που με κάνουν να ευχαριστώ το γραφείο που δίνει την ευκαιρία μα γνωρίσουμε τέτοιο κόσμο.

Εννοείται ότι θα την ξανασυναντήσω αλλα με την προϋπόθεση να έχω το χρήμα και να μην είναι η Ντιντα εδώ γιατί η εμπειρία είναι αρκετά παρόμοια και σαφώς πολύ πιο vfm.

Τέλος πάντων αυτά είχα να πω και αισθάνομαι τυχερός για την εμπειρία μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 231768
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
915
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 SailorGr, arxidakos, xagnostos2006 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2023
Αχ Paris κατέβηκα Αθήνα και έλειπες...
Έλα Θεσσαλονίκη για δύο βράδια και δεν θα κλείσεις πόδι μωρό μου...
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1