Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 8 10
Call-Girls
30478
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπέρα την κριτική τη γράφω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μετά τη συνάντησή μου με την Άριελ που έμεινα ενθουσιασμένος
Το κορίτσι Ήρθε στην ώρα του πολύ συνεσταλμένο σαν μία φοιτήτρια που βρέθηκε σε ανάγκη και θέλει να γαμηθει για να βγάλει χαρτζιλίκι.
Στην αρχή Δεν δεχόταν φιλιά προσπαθούσε να τα αποφύγει Αλλά στην πορεία βελτιώθηκε αυτό με αποκορύφωμα στο γαμησι να ζητάει απεγνωσμένα γλωσσόφιλα.
Γδύθηκε σαν να ντρεπόταν και αποκάλυψε δύο υπέροχα βυζιά και ένα αρκετά καλό σώμα χωρίς τατουάζ piercing και έπιασε αμέσως δουλειά με μία ερασιτεχνική πίπα αλλά με μεγάλη προσπάθεια να με ικανοποιήσει.
Στο σεξ ξεκινήσαμε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς χωρίς τζελ και λοιπές παπαριές έχει στενό μουνι και γουστάρει να γαμηθει και πραγματικά με έκανε να πιστέψω ότι με γουστάρει πραγματικά
Στο ξεκώλιασμα Πήγαμε σε ήπιους ρυθμούς αλλά ήταν τόση η δοτικότητα της και οι εκφράσεις του προσώπου της που με έκαναν να χύσω πάρα πολύ γρήγορα .παίχτηκαν δύο γύροι στον έναν τέλειωσα στην υπέροχη κωλοτρυπίδα της και στον άλλον στο στόμα της
Ναι σίγουρα θέλω να την ξανά γαμησω σε 2ωρο ραντεβού Δεν συνεχίζω να περιγράφω γιατί νομίζω ότι θα την ερωτευτώ
Το κορίτσι Ήρθε στην ώρα του πολύ συνεσταλμένο σαν μία φοιτήτρια που βρέθηκε σε ανάγκη και θέλει να γαμηθει για να βγάλει χαρτζιλίκι.
Στην αρχή Δεν δεχόταν φιλιά προσπαθούσε να τα αποφύγει Αλλά στην πορεία βελτιώθηκε αυτό με αποκορύφωμα στο γαμησι να ζητάει απεγνωσμένα γλωσσόφιλα.
Γδύθηκε σαν να ντρεπόταν και αποκάλυψε δύο υπέροχα βυζιά και ένα αρκετά καλό σώμα χωρίς τατουάζ piercing και έπιασε αμέσως δουλειά με μία ερασιτεχνική πίπα αλλά με μεγάλη προσπάθεια να με ικανοποιήσει.
Στο σεξ ξεκινήσαμε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς χωρίς τζελ και λοιπές παπαριές έχει στενό μουνι και γουστάρει να γαμηθει και πραγματικά με έκανε να πιστέψω ότι με γουστάρει πραγματικά
Στο ξεκώλιασμα Πήγαμε σε ήπιους ρυθμούς αλλά ήταν τόση η δοτικότητα της και οι εκφράσεις του προσώπου της που με έκαναν να χύσω πάρα πολύ γρήγορα .παίχτηκαν δύο γύροι στον έναν τέλειωσα στην υπέροχη κωλοτρυπίδα της και στον άλλον στο στόμα της
Ναι σίγουρα θέλω να την ξανά γαμησω σε 2ωρο ραντεβού Δεν συνεχίζω να περιγράφω γιατί νομίζω ότι θα την ερωτευτώ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ίσως η απόλυτη δοτικοτητα μαζί με το ότι εκτός από το μουνι και τον κωλο της μου εδωσε και ένα κοματι της ψυχή της περασα υπέροχα. Και δεν είμαι και ο πιο ρομαντικός τύπος μ αρέσει να σοδομιζω κοριτσάκια που είναι φιλοχρηματα