Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Call-Girls 47990
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπερα σας μαγκες!
Η Αναστασια τραβηξε την προσοχη μου και αυτην την φορα που ηρθε. Το οτι ειχε καλυψει το προσωπο της στις φωτογραφιες μου ειχε δημιουργησει μεγαλη περιεργεια και επρεπε να την δω απο κοντα. Τελικα ειναι ομορφη γυναικα, γλυκια και ευγενικη.
Στο σωμα δεν ειναι ιδια, εχει πιο μεγαλη περιφερεια αλλα με την ηλικια που εχει δεν πεφτει σχεδον καθολου η αξια της. Οσον αφορα την περιποιηση, κανει οτι πρεπει για να δωσει τις καλες εντυπωσεις και για μενα τιποτα δεν της ελειπε. Ειναι μια κοπελα που μπορεις να εχεις ανετα για παρεα, εχει πολλα να πει και σε προσεχει οταν της μιλας. Σαν χημεια μεταξυ μας υπηρχε αρκετη χωρις να λεω οτι ξεχωριζε σαν περιπτωση. Το πρωτο φιλι ειχε ενδιαφερον, η γκομενα με κοιταζε στα ματια και ηρθε σαν απο φυσικο και των δυο μας.
Το υπολοιπο κομματι των προκαταρκτικων ειχε πολλα γλειψιματα στο σωμα της και ενα περιποιημενο ακαποτο τσιμπουκι. Το σημαντικο που θα ηθελα να σας πω ειναι οτι εχει καταλαβει οτι πρεπει να προσπαθησει για να παρει τα λεφτα της και δεν παραβαινει αυτον τον κανωνα. Την ειχα απο την αρχη του πρωτου γυρου μεχρι το τελος του δευτερου πανω μου και απο κατω να μου να δινεται χωρις κοφτες.
Κανει ικανοποιητικα στησιματα ειδικα στα τεσσερα και μου αρεσε επισης και ο τροπος που εδειχνε την ευχαριστηση της. Μια με βογγητα και μια με το σωμα της, εμοιαζε στ'αληθεια να το απολαμβανει το σεξ. Δεν δυσανασχετησε με το δυνατο γαμησι στα τεσσερα και με την κωλαρα που εχει πιστευω θα βγαλει τετοια ενστικτα στους σκληρους γαμιαδες. Οι δυο γυροι ειχαν ενα συντομο διαλειμμα με ωραιο σοσιαλ. Συμμετειχε και στους δυο με τον ιδιο ρυθμο, εχει ακομα αποθεματα ενεργειας οποτε αξιζει την πληρωμη της. Για επαναληψη το μονο που με σταματαει ειναι η ποικιλια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Bartender 74, Γιώργος Παπ. και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2023
Φιλαρακι μεγαλος κωλος;;Σε φαση που την λες και λιγο χοντροκωλα αχλαδοειδη;;με προβληματιζουν τα σχολια για τον κωλο της;;;
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1