Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 5 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0

Η slava έφτιαξε βυζάρα φίνα και επανήλθε στην Αθήνα !

Amina πλέον στην νέα εμφάνιση , έχει τρομπάρει τα χείλη της και σε συνδυασμό με τις τριάρες πλέον τουμπανοβυζάρες το περσινό γλυκό πιπινάκι έχει μεταμορφωθεί σε μία γυναίκα που φωνάζει , γαμήστε με όσο αντέχετε .
Σπάνια θα πάρω επαναληπτικό με κοπέλες γραφείου αλλά εδώ μιλάμε για μία εξαιρετική περίπτωση που είχε αποδώσει τα μέγιστα στο περσινή μας συνάντηση όταν ήταν στο διπλανό κορυφαίο γραφείο και άξιζε επανάληψης .
Μόλις μπήκε το πρόσωπο της έλαμψε . θυμήθηκε τον χώρο , θυμήθηκε και εμένα και αμέσως μου έσκασε βαθύ λαρυγγόφιλο με μία θερμή αγκαλιά . Τακτοποιήθηκε εύκολα , πήγε μόνη της τουαλέτα και γύρισε γρήγορα μόνο με την στρινγκάρα της . Εντάξει έμεινα μαλάκας ... Όρμησε πάνω μου αγκαλιάζοντας τα πόδια της στην μέση μου και επιδόθηκε σε τρελό γλώσσοφιλιασμα . Μύριζε υπέροχα , τα μαλλιά της μπλέκονταν στα πρόσωπα μας και οι βυζάρες της τρίβονταν στο στέρνο μου . Την ακούμπησα πάνω στο μπράτσο του καναπέ και κατέβασα σαν αφηνιασμένος το μποξεράκι .
Έπεσε στα γόνατα και τον έβαλε στο στόμα ενώ ήμουν ήδη πέτρα και άρχισε την γνωστή σωστή τσιμπουκάρα που αν αφεθείς σε τελειώνει σε ελάχιστο χρόνο . Βαθιά , μέχρι πνιγμού , παιχνίδια με τη γλώσσα και φιλιά στο κεφάλι , σάλιωμα , αρχιδογλύψιμο κρατώντας με το ένα χέρι ψηλά το παπάρι και κοιτάζοντας σε καρφί στα μάτια .
Την σήκωσα πάνω και την έριξα στον καναπέ . Ήθελα να φάω μουνί ... Άνοιξε τελείως τα ποδαράκια της και με ένα εντυπωσιακό σπαγγάτο μου έφερε το μουνί στο πιάτο , εεε στο στόμα ήθελα να πω Χεχε! .
Γλυκιά γεύση από τους χυμούς της , κλειστό μουνάκι με μικρά μουνόχειλα . Έβαλα τη γλώσσα μου στο ροζ κωλοτρυπιδάκι δύο πόντους πιο κάτω , όσο μπορούσα πιο μέσα , ούρλιαξε από καύλα και μου τραβούσε τα μαλλιά . Μετά από λίγο άρχισε να χύνει με τρέμουλο πάνω στη γλώσσα μου καυτά κολλώδη υγρά .
Λάστιχο και στα τέσσερα . Απίστευτη κωλάρα στημένη , μπήκα αμέσως βαθιά στο μουνάκι μόνο με την φυσική λίπανση . Αντέχει σκληρό γαμήσι , σπρώχνει μόνη της πίσω να τον φάει πιο βαθιά , της κλείδωσα τους καρπούς της πίσω με το χέρι μου και όργωνα το λαίμαργο μουνάκι χτυπώντας μέχρι πάτο . Οι βύζοι από κάτω έκαναν τραμπάλα , φώναζε δυνατά come come και χτυπούσε με ορμή μόνη της προς τα πίσω να με καταπιεί .. τελείωσα μέσα στο στόμα της ουρλιάζοντας από καύλα με το καυλάκι να πίνει και να πνίγεται από την ποσότητα αλλά να τα καταφέρνει μία χαρά κλείνοντας πονηρά το μάτι .
Τρελή καύλα το μωρό , είχαμε τρεις παρόμοιους γύρους συνολικά που χύναμε παρέα , γαμηθήκαμε σαν τα σκυλιά παντού , κάναμε τα αστεία μας , καπνίσαμε , ήπιαμε , γελάσαμε .
Ντουζάκι μαζί , θα σε πλύνει μόνη της , θα σε πιπώσει κάτω από το νερό , θα ασχοληθεί μαζί σου στα διαλείμματα με φιλιά , πειράγματα , χάδια . Για όση ώρα την πληρώσεις σε έχει άρχοντα . Αντοχή στο σκληρό γαμήσι , γλώσσοφιλα με πάθος , τσιμπουκάρα επαγγελματική . Αδύνατο κορμί , νεανικό , που βγάζει εύκολα πέρα ότι στάση έχεις σκεφτεί να την πάρεις .

Εντυπωσιασμένος .

Εκεί που ίσως χάνει κάποιους πόντους είναι στο πρόσωπο ( όχι ότι είναι άσχημη , απλά έχω δει ομορφότερες) σε όλα τα υπόλοιπα , σώμα , χαρακτήρα , δοτικότητα , πάθος είναι το απόλυτο εννιά .
Από τα καλύτερα ουκρανικά καταπιολάκια που έχουν εμφανιστεί .
Ένα κορίτσι που όχι μόνο ξέρει , αλλά της αρέσει να γαμιέται , θα νοιώσεις ότι είσαι με τη γκόμενα που γνωρίζεις χρόνια .
Και όλα αυτά με 160€ την ώρα με το basic πρόγραμμα .
Δεν θα κάτσει πολύ ακόμα , σπεύστε .
Χαλαρά την έβλεπα και τρίτη φορά .
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
60
Πόντοι:
22.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, Elganador, elpotero και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2023
πριν λιγο την πηρα την εδιωξα στο 15 χωρις καμια διαθεση απλα εριξα ενα για να μην πανε ολα τα λεφτα πεταμενα
review reaction 3 papaphilips, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1