Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απο τις κριτικες και απο τις φωτογραφιες ειχα καυλωσει, πιπινι με εμπειρια και βυζαρες σκεφτομουν και τελικα την εκλεισα. Παραδεχομαι τις περιγραφες των προηγουμενων, ειναι οπως τα λενε αλλα εγω για την περιποιηση της και μονο θα βαλω συν ενα στο σωμα.
Ηλικιακα δεν ειδα καποια αποκλιση αλλα οι εκφρασεις βγαινανε σε κατι πιο εμπειρο, γενικα σε οτι δεν σου γεμιζει το ματι θα εκπλαγεις με τις ικανοτητες της. Η συμπεριφορα της μου αρεσε, ηταν φυσικη χωρις το επαγγελματικο της πουτανας αλλα γουσταρεις μαζι της γιατι σου δινει την εντυπωση οτι γουσταρει απο το ξεκινημα της φασης.
Μεγαλο προσων της οτι ειναι απο τις πιο δεκτικες και δοτικες κοπελες, ειδικα με τα φιλια και το τσιμπουκι ενιωσα οτι εκανα πολυ περισσοτερο απο οτι θα μπορουσα μαζι της. Τα βυζια της ειναι ενα πολυ πετυχημενο εργο με τελεια υφη και θα ελεγα σχεδον φυσικα.
Εξαντλησα τον πρωτο γυρο με προκαταρκτικα και στοματικο. Ισοπαλια η συμμετοχη μεταξυ μας αλλα ανικητη στο στοματικο, βαθυ, λαγνο και με πολυ περασμα απο τα αρχιδια. Το μουνακι αλλα και η γυρο περιοχη καθαρα και μοσοχμυριστα.
Στον δευτερο γυρο της εδωσα την ανεση να κανει το κουμαντο και διεπρεψε. Μου εκανε καβαλημα αρχικα με καποιες στιγμες παυσης για φιλια αλλα και πολυ καλο κοπανημα πανω μου ενω οι βυζαρες ακολουθουσαν την κινηση πανω κατω. Οι εκφρασεις στο προσωπο της ηταν μεταξυ καυλας και σοβαροτητας, της βγαινει μια καυλα μαγικη θα ελεγα και μια κυριαρχικοτητα που μου εκανε τον πουτσο πετρα.
Αντιθετως στο ιεραποστολικο και στο πισωκολλητο ειναι το πουτανακι σου κυριολεκτικα. Στηνεται πολυ καλα και τρωει τις πουτσιες οπως σου ερχονται και με οτι ενταση θελεις χωρις μα και μου. Εχει φυσικα ενα καλο μουνι το οποιο χυνει και υγραινει.
Εξαντλησα τον χρονο με τελος ενα χυσιμο στον ομορφο πισινο. Η καυλα ειναι παντου γυρω της και μεσα της. Ενα πουτανακι το οποιο κανει την δουλεια για την οποια γεννηθηκε. Αξιζε το ραντεβου και αξιζει και μελλοντικη επισκεψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού