Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είπα να κάνω την δοκιμή παρόλο τις μέτριες επιδόσεις που είχε στον mpm.123456. Δεν θέλω να το παίξω μάγκας αλλά στις αματούρες έχω μια αδυναμία, ίσως είναι ότι ακόμα ότι δίνουν είναι φυσικό χωρίς τα τυποποιημένα που κάνουν οι πουτάνες.
Σαν εμφάνιση είναι μια όμορφη κοπέλα, όχι ακριβώς ίδια αλλά δεν είναι σημαντικές οι διαφορές. Λίγα κιλά συν τα έχει αλλά λόγω ηλικίας της πάνε και το δέρμα της είναι άψογο.
Στην επικοινωνία δεν τα πάει καλά με το αγγλικό αλλά τουλάχιστον είχε καλή διάθεση και αρκετά θετική αύρα. Αυτό που μου άρεσε πολύ μαζί της ήταν ο τρόπος που με φίλαγε, εντελώς φυσικός, δεν έβγαζε καθόλου εξαναγκασμό η προσποίηση.
Έκανα τα προκαταρκτικά που θα έκανα σε μια γκόμενα μου με τον ερωτισμό που μου έβγαζε και εκείνη με την συμπεριφορά της. Μπορώ να πω ότι είχε μπει καλά στον ρόλο της, ίσως να με συμπάθησε και ιδιαίτερα δεν ξέρω...
Μου έκανε ένα αματούρικο τσιμπούκι αλλά με μπόλικη επιθυμία να τον γλύφει και μετά περάσαμε στο γλειφωμούνι που το δέχτηκε με χαρά. Δάχτυλο δεν προσπάθησα αλλά έχει στενό μουνί όπως διαπίστωσα και στην συνέχεια.
Κάνει αρκετά καλό στήσιμο στα τέσσερα, σαν αρχάρια που είναι και γενικά στο σεξ είχε την κατάλληλη συμμετοχή.
Η συνολική της εικόνα είναι καλή αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, θα μπορούσε να την δει πιο πολύ πουτάνα για παράδειγμα και να ικανοποιήσει ένα μεγαλύτερο εύρος πελατών αλλά σε μένα τουλάχιστον ήταν ικανοποιητική. Έφυγε στην ώρα της μετά από ένα γύρο με διάρκεια, ευτυχώς δεν είχαμε τα ευτράπελα που είχε ο συνάδελφος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Yatoputso, doc_lin, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού