Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 118 10
Call-Girls
526218
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ότι και να γράψω για την κοπέλα είναι λίγο. Τα περισσότερα έχουν ειπωθεί από άλλους. Εγώ απλώς τα επιβεβαιώνω.
Διάθεση στο φουλ. Πίπα με deepthroat. Μουνακι πίδακας και φυσικά το "θρυλικό" anal της που το ευχαριστιέται και το αποζητά. Εναλλαγές στάσεων και ακούραστη.
Ήταν μεγάλη τύχη και χαρά που την συνάντησα και εύχομαι να μπορέσω να την ξαναπετύχω διαθέσιμη.
Υ.Γ. 1: Ισχύει ότι έχει πάνω από 1000 μηνύματα (1700 μου έδειξε ότι είχε όταν βρεθήκαμε). Κάνει όντως μέχρι δυο ραντεβού την ημέρα και γι’ αυτό η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Υπομονή και συνεχής προσπάθεια για όποιον ενδιαφέρεται.
Υ.Γ. 2: Το anal είναι +20 την φορά και όχι γενικά. Όποτε να αναγράφεται σωστά στις κριτικές το τελικό ποσό ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Υ.Γ. 3: Σαν καινούργιο μέλος το μέγιστο που με αφήνει το σύστημα είναι μέχρι 7. Σε νεότερη κριτική όταν επαναληφθεί συνάντηση θα υπάρχουν όλα 10!
Διάθεση στο φουλ. Πίπα με deepthroat. Μουνακι πίδακας και φυσικά το "θρυλικό" anal της που το ευχαριστιέται και το αποζητά. Εναλλαγές στάσεων και ακούραστη.
Ήταν μεγάλη τύχη και χαρά που την συνάντησα και εύχομαι να μπορέσω να την ξαναπετύχω διαθέσιμη.
Υ.Γ. 1: Ισχύει ότι έχει πάνω από 1000 μηνύματα (1700 μου έδειξε ότι είχε όταν βρεθήκαμε). Κάνει όντως μέχρι δυο ραντεβού την ημέρα και γι’ αυτό η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη. Υπομονή και συνεχής προσπάθεια για όποιον ενδιαφέρεται.
Υ.Γ. 2: Το anal είναι +20 την φορά και όχι γενικά. Όποτε να αναγράφεται σωστά στις κριτικές το τελικό ποσό ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Υ.Γ. 3: Σαν καινούργιο μέλος το μέγιστο που με αφήνει το σύστημα είναι μέχρι 7. Σε νεότερη κριτική όταν επαναληφθεί συνάντηση θα υπάρχουν όλα 10!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Matches Malone
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2023
Όσο υπάρχει υπάρχει αυτός ο κωλος και αυτό το μουνι συντριβάνι τότε υπάρχει λόγος για να ονειρεύεσαι!!!
WhiteBoy1990
14 Νοεμβρίου, 2023
Συν 20 κάθε φορά κατι λάθος κατάλαβες η έκανες
ELMOUNIO
15 Νοεμβρίου, 2023
Ρε δερβισόμαγκα, δεν μας λες και μας το μυστικό; Μόλις πριν ένα μήνα έγινες μέλος και την συνάντησες;
Makedonas1971
15 Νοεμβρίου, 2023
Την ιωαννα δεν την χορταινεις με τπτ!!!
tasos.p
15 Νοεμβρίου, 2023
Δεν κατάλαβα αυτό με το αναλ που έγραψες...20 ευρώ για μια ώρα σωστά ;
Ilove anal
15 Νοεμβρίου, 2023
ρε παιχτη, δλδ. αν βαρεσεις π.χ. 4 φορες κωλο στην ωρα ειναι +60ε??
txar
15 Νοεμβρίου, 2023
Το +20 την φορά μου το είπε η ίδια. Μάλλον όσοι γράφετε κριτικές δεν τις γράφετε με σωστές λεπτομέρειες.
MM
Matches Malone
15 Νοεμβρίου, 2023
Αν πραγματι εχει 1700 μυνήματα η κοπέλα είναι χαζη και χάνει πολλα λεφτά!
S
srek7
15 Νοεμβρίου, 2023
Είναι +20 η κάθε φορά που γίνεται anal. Αυτό μου είπε. Τα παράπονα σας και για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια.
MM
Matches Malone
17 Νοεμβρίου, 2023
Ερώτηση μάγκες. Σας έχει απαντησει πρόσφατα σε μηνύματα στο viber ?
WhiteBoy1990