Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 3 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την αναγνωση της κριτικης που υπαρχει αποφασισα να παρω βασικο προγραμμα παρολο που ηθελα να γαμησω και λιγο κωλαρακι.
Η κοπελα για τα δικα μου γουστα ειναι αρκετα ομορφη αλλα στα ορια της καθημερινης κοπελας που αποφασισε να βγαλει καποια λεφτα με το εσκορτινγκ.
Ειναι χαμογελαστη αλλα με λιγο αμηχανια να διαφαινεται στην συμπεριφορα της, σου δινει την εντυπωση οτι δεν ξερει τι κανει.
Παρακαμπτοντας το σοσιαλ πιεσα για προκαταρκτικα και σεξ αφου απορουσα ολο και περισσοτερο απο μεσα μου αν αξιζε τελικα που την εκλεισα.
Με τα δυο τρια φιλια στην αρχη αρχισε να χαλαρωνει και να δινεται σταθερα και προοδευτικα. Επιασα τις ρωγες μια μια και τις ρουφιξα ενω με το δαχτυλο εκανα προσπαθεια να μπω στο μουνι της πραγμα που την βρηκε απροετοιμαστη αρχικα και μου αντισταθηκε αλλα και εκει πεσανε οι αντιστασεις σιγα σιγα.
Μια ψιλο πρωτοβουλια που πηρε για στοματικο μου αρεσε και της τον εδωσα με το χερι μου να ειναι πανω στο κεφαλι της. Κανει ωραιο γλειψιμο στο καυλι και τον βαζει βαθια μεχρι τον λαιμο της.
Απαραιτητο θεωρησα να κανουμε ενα 69 και προσαρμωσε το μουνι της πανω μου σχεδον αμεσως.
Στο γαμησι εκανε νορμαλ στησιματα, πισωκολλητο και ιεραποστολικο. Το κορμι της ειναι ωραιο οταν την γαμας, τυλιγεται γυρω σου και γενικως γαμιεται ωραια.
Ειχαμε μερικες φωνες, αισθησιακες κατα την αποψη και συν αυτου με μερικες κινησεις της λεκανης εδινε την εντυπωση οτι της αρεσει.
Η προσπαθεια της σε συνολο ηταν καλη, μπορει να θελει βελτιωση σε πολλα αλλα ειναι ηδη σε καλο δρομο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Antonis78 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2023
ωραια περιγραφη μαγκα,μου το πουλησες το κοριτσι,παροτι ο honeyvoskos μαλλον με ειχε ξενερωσει,
η δικια σου η περιγραφη ηταν πολυ κοντα στα θελω μου ΈρωταςΈρωτας
review reaction 1 hornyasfuck
18 Νοεμβρίου, 2023
Ευχομαι να περασεις και εσυ καλα αν την παρεις
T
tainted_love
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2