Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 2 10
Call-Girls
22170
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Στο λύκειο υπήρχαν οι λίγες όμορφες κοπέλες που όλοι προσπαθούσαν να τις βγάλουν γκόμενες, οι μέτριες που είχαν και αυτές κάποιες επιτυχίες και οι άσχημες, χοντρές κλπ που δεν ασχολιόταν κάνεις μαζί τους. Υπήρχε πάντα και μια κοπέλα που ήταν άσχημη αλλά όχι χοντρή, με μέτριο κωλο αλλά με μεγάλα βυζιά που οι περισσότεροι, κυρίως οι βυζολαγνοι, ήταν πρόθυμοι να της την πέσουν μόνο και μόνο για να πιάσουν και να δουν αυτά τα βυζιά!
Αυτή η κοπέλα είναι η Adeline.
Η φωτογραφίες είναι ακριβείς.
Στις φωτογραφίες όμως είναι κάπως περιποιημένη με χτενισμένα μαλλιά, κάποιο μακιγιάζ και όμορφα ρούχα.
Στο ραντεβού θα σας έρθει απεριποιητη, με μαλλί αχτενιστο, και χωρίς μακιγιάζ.
Η κοπέλα είναι ασχημουλα για να είμαι ευγενικός. Αν έρθει και χωρίς περιποίηση στην εμφάνιση... δεν είναι για πολλά κοιταγματα...
Σώμα είναι κανονικό προς το αδύνατο, αδιάφορο κωλο μετρίου μεγέθους, λεπτά πόδια, λεπτή μέση.
Τατουάζ έχει ένα στην πλάτη και μερικά ακόμα μικρά στους καρπούς αν θυμάμαι καλά.
Έχει μια έντονη ουλή ακόμα κόκκινη, χαμηλά στην κοιλιά, από γεννά, έχει ένα παιδάκι 3 χρόνων.
Το μουνι της είναι περίεργο με μικρά χείλη αλλά μεγάλη κλειτορίδα και στενό αρκετά.
Δεν μιλάει καλά αγγλικά αλλά το παλεύει για επικοινωνία. Έχει καλή διάθεση και προσπαθεί.
Δεν ξέρω αν φιλάει γιατί δεν το δοκίμασα... δεν είναι για φιλιά αυτό το μούτρο.
Αυτά για την Adeline.
Τι θα γίνει ρε μάστορα, θα μας πεις καμία κουβέντα για τα βυζιά???
Λοιπόν τα βυζιά είναι φυσικοτατα, με ελάχιστη πτώση σε σχέση με το μέγεθος τους γιατί εδώ μιλάμε για 4αρι γεμάτο προς 5αρι, γεμάτα, σφικτά, πυκνά και βαριά!
Σπάνιο βυζί η κοπέλα, βυζάρες απίθανες!!!
Άρα όσοι είναι τολμηροί και αντέχουν τέτοια φάτσα ας κάνουν μια επίσκεψη για να πιάσουν αυτές τις βυζάρες. Οι υπόλοιποι προσπεράστε.
Εγώ παρόλο που μου άρεσαν οι βυζάρες της δεν θα ξαναπήγαινα, εξάλλου και την κοπέλα με τα μεγάλα βυζιά στο λύκειο μια φορά την πήδηξα μόνο για να πιάσω αυτά τα βυζιά!
Αυτή η κοπέλα είναι η Adeline.
Η φωτογραφίες είναι ακριβείς.
Στις φωτογραφίες όμως είναι κάπως περιποιημένη με χτενισμένα μαλλιά, κάποιο μακιγιάζ και όμορφα ρούχα.
Στο ραντεβού θα σας έρθει απεριποιητη, με μαλλί αχτενιστο, και χωρίς μακιγιάζ.
Η κοπέλα είναι ασχημουλα για να είμαι ευγενικός. Αν έρθει και χωρίς περιποίηση στην εμφάνιση... δεν είναι για πολλά κοιταγματα...
Σώμα είναι κανονικό προς το αδύνατο, αδιάφορο κωλο μετρίου μεγέθους, λεπτά πόδια, λεπτή μέση.
Τατουάζ έχει ένα στην πλάτη και μερικά ακόμα μικρά στους καρπούς αν θυμάμαι καλά.
Έχει μια έντονη ουλή ακόμα κόκκινη, χαμηλά στην κοιλιά, από γεννά, έχει ένα παιδάκι 3 χρόνων.
Το μουνι της είναι περίεργο με μικρά χείλη αλλά μεγάλη κλειτορίδα και στενό αρκετά.
Δεν μιλάει καλά αγγλικά αλλά το παλεύει για επικοινωνία. Έχει καλή διάθεση και προσπαθεί.
Δεν ξέρω αν φιλάει γιατί δεν το δοκίμασα... δεν είναι για φιλιά αυτό το μούτρο.
Αυτά για την Adeline.
Τι θα γίνει ρε μάστορα, θα μας πεις καμία κουβέντα για τα βυζιά???
Λοιπόν τα βυζιά είναι φυσικοτατα, με ελάχιστη πτώση σε σχέση με το μέγεθος τους γιατί εδώ μιλάμε για 4αρι γεμάτο προς 5αρι, γεμάτα, σφικτά, πυκνά και βαριά!
Σπάνιο βυζί η κοπέλα, βυζάρες απίθανες!!!
Άρα όσοι είναι τολμηροί και αντέχουν τέτοια φάτσα ας κάνουν μια επίσκεψη για να πιάσουν αυτές τις βυζάρες. Οι υπόλοιποι προσπεράστε.
Εγώ παρόλο που μου άρεσαν οι βυζάρες της δεν θα ξαναπήγαινα, εξάλλου και την κοπέλα με τα μεγάλα βυζιά στο λύκειο μια φορά την πήδηξα μόνο για να πιάσω αυτά τα βυζιά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εμενα τα πολυ μεγαλα βυζγια γι αυτον τον λογο με αγχωνουν!! Ασε που στο ιεραποστολικο πανε περα δωθε κ με ζαλιζουν!!