Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Amina την είχα ξανασυναντήσει τον Φλεβάρη, όταν είχε έρθει με αλλο γραφείο και είχε χαραχτεί στην μνήμη μου ως μια από τις καλύτερες εμπειρίες ως τότε. Μου είχε πεί ότι θα έκανε αυξητική στήθους αν και είχε μια χαρά βυζάκια για εμένα που μου αρέσουν τα φυσικά. Όταν είδα λοιπόν ότι γύρισε έσπευσα να την κλείσω για μιαμιση ωρίτσα. Αυτό που θυμόμουν ήταν η αυθεντική γκάβλα της στο σεξ και η εκπληκτική της πίπα!
Τοκ τοκ στην πόρτα και ανοίγω αντικρίζοντας αυτό το όμορφο πλάσμα με ενα τζιν και ένα τοπάκι που πλέον δυσκολεύεται να συγκρατήσει τις νέες της βυζάρες!! Με θυμήθηκε αμέσως, οπότε δεν υπήρξε καμιά αμηχανία, της έβαλα κρασακι και καναμε ένα τσιγάρο, την ρώτησα τι έκανε αυτό το διάστημα και για το νέο της στήθος, μου είπε ότι της αρέσει αλλά ότι θέλει να κάνει διόρθωση για να στέκεται ψηλότερα. Αρχισα να την φιλάω και της έβγαλα το τοπ για να δω τι δουλειά έκανε ο γιατρός, η αλήθεια είναι πως αν και δεν είμαι υπέρ των πλαστικών έγινε εξαιρετική δουλειά, τα βυζιά είναι μαλακά και άψογα στην υφή με ρόγες που ανταποκρίνονται άψογα. Όσον αφορά την υπόλοιπη εμφάνιση έχει πειράξει τα χείλη που πλέον για εμένα είναι στο όριο (τα έχει φουσκώσει ήδη τρεις φορές μου είπε) και καλά θα κάνει να συγκρατηθεί γιατί από εδω και πέρα θα αρχίσει να γίνεται υπερβολικό. Επίσης πρέπει να πήρε 3-4 κιλάκια γιατι το σώμα της ήταν ποιο λεπτό την προηγούμενη φορά. Αφου γδυθήκαμε αμφότεροι μου άρχισε μια πίπα αριστοτεχνική όπως την θυμόμουνα ίσως και καλύτερη!!! Πραγματικά δεν ξέρω πως μαθαίνει μια γκόμενα να κάνει πίπα, αλλά η συγκεκριμένη έχει ταλέντο, βάζει πάθος και η εναλλαγή γρήγορου αργού, deep throat με επιφανειακού, ήχων gagging κτλ έιναι αριστοτεχνική, ίσως το νουμερο 1 από την δικιά μου εμπειρία! Ανταπέδωσα με γλυφομούνι που φαίνεται να ευχαριστήθηκε, άλλωστε δεν διστάζει να σου πεί τι ακριβως θέλει. Μικρό break κρασάκι τσιγάρο και δεν άργησε με τα πολλά να τον παίρνει ξανα στο στόμα καταφέρνοντας σε χρόνο ντε τε να τον κάνει πάλι πέτρα οπότε πέρασμα σκούφου και εναλλαγή ιεραποστολικού και doggy τελειώνοντας στο όμορφο μουνάκι της. Το τελευταίο διάστημα δεν κατάφερνα να τελειώσω δύο φορές σε μιάμιση άρα, αλλά η κοπέλα το είχε καταφέρει και μάλιστα μέσα σε μια ώρα! Με μισή ώρα μπροστά μας είπα να το τολμήσω και δεν άργησα να της γλύφω το μουνι και αυτή να παίζει με τον πούτσο μου, δεν χρειάζεται να πώ ότι εν τέλει τον στάγγιξε ξανά με το στοματάκι της γράφοντας 3 γύρους έπειτα από πολύ καιρό!!!
Ετοιμάστηκε γρήγορα για τον οδηγό, λεφτα και γεια σας!!!
Ελπίζω να ξανάρθει γιατί πέρα από όμορφη και με καλή διάθεση, στο σεξ το ζεί. Άλλωστε σε προκαλεί να ανεβάσεις στροφές και να μπεις πιο μέσα, σε αντίθεση με κάτι άλλες που σου λεν αχ πονάω αχ οχι κτλ. και φυσικά γιατί το στοματικό της είναι για εμένα κορυφαίο!!!
Αυτά παίχτες να γαμάτε και να περνατε καλά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.468
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 titsglazer, hornyasfuck, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2023
Είναι ταλεντάκι η μικρή

Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, stylos79
12 Νοεμβρίου, 2023
κριμΑ που εβαλε πλαστικα ....
review reaction 2 review reaction 1 hornyasfuck, stylos79
12 Νοεμβρίου, 2023
Ρε TOMCRUISE είναι απίθανα όμως
review reaction 3 hornyasfuck, TOMCRUISE
12 Νοεμβρίου, 2023
Εγω πάντως θα ψηφιζα υπερ των φυσικων
review reaction 2 hornyasfuck, TOMCRUISE
12 Νοεμβρίου, 2023
εχω αλλεργια στο πλαστικο,τι να κανω...Χαχαχα!
review reaction 2 review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5