Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οι κριτικες δεν με πειθανε αλλα ενας φιλος που την πηρε και ξερει τα θελω μου, μου εδωσε το οκ.
Εκλεισα το ραντεβου ινκολ με συν κωλο που ηταν και ο σκοπος μου, να σκισω δηλαδη μια κωλοτρυπιδα.
Ειναι πολυ προσχαρη, σε σημειο που αμφιβαλλεις για την γνησιοτητα των συναισθηματων αλλα οπως ειδα και στην συνεχεια ειναι εκ βαθους πορνη, να το πω και διαφορετικα χαιρετε την πουτσα μεσα της πολυ, και ας μη το δειχνει.
Απο εμφανιση δεν εχω να προσθεσω κατι σε σχεση με τους προηγουμενους αλλα του 4 σιγουρα δεν ειναι, ειναι πιο μεγαλη και με συν κιλα που εχουν μετατρεψει τον πισινο της σε σημειο ελξης για το αρσενικο ματι. Εχει σφιχτο σωμα και καθαρο απο τριχες, προσεχει να ειναι περιποιημενη και καθαρη.
Το τσιμπουκι της δεν ειναι βαθυ αλλα τον γλυφει τον πουτσο με χαμογελο και κοιταγμα λες και κοιταει τον εραστη της στα ματια. Η αιματωση εγινε πολυ καλα και δεν εψαξα για φιλι αφου ηξερα οτι δεν δινει, αλλα της ζητησα το αυτονοητο, να προετοιμασει την κωλοτρυπιδα και να στηθει στα τεσσερα.
Αμεσως στα βαθια και πανετοιμη, χωρις την παραμικρη εναντιωση παρολο που δεν την εχω μικρη. Μπηκα και με ρουφηξε μεσα της ενω εβγαλε και εναν αναστεναγμο που μου ανεβασε το ηθικο. Οι ταχυτητες ανεβηκανε και σταθηκε στην θεση της να των τρωει ανελεητα. Φυσικες οι αντιδρασεις , χωρις τραγικες φιγουρες και θεατρο αλλα το αναμενομενο απο ενα καθολου ηρεμο αναλ. Το χυσιμο βαθια μεσα στην κωλοτρυπιδα και δεν φανταζεστε ποσο θα ηθελα να το σπερμα να κυλησει μεσα της.... αλλα αυτα τα αφηνουμε για την ωρα...
Στο ενδιαμεσο εκανε τα παντα για να δειξει οτι ειναι διαθεσιμη για δευτερο γυρο και μολις ειδε να κινειτε η πουτσα την πηρε στο στομα.
Την γαμησα για καποια λεπτα απο μουνι και μετα παλι μπηκα στην κωλαρα της. Την εσκισα για δευτερη φορα και με παραδεχτηκε σαν γαμια παρολο που δεν ειναι γενικα εκφραστικη.
Θα συμφωνησω οτι θα επρεπε να ειναι σε πιο λογικη τιμη, κατα την γνωμη μου θα ηταν VFE ειδικα για οσους θελουν κωλο αλλα και παλι οπως τον δινει και αμα εισαι φαν της πισω τρυπας, δεν νομιζω οτι μπορεις να απογοητευτεις μαζι της.
Αντε και καλα γαμησια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Annapurna, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2023
Επιβεβαιώνεις την κριτική μου: Alena for anal!
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1