Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 27 10
Call-Girls
111425
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Νοέμβριος βραδάκι με βροχούλα τι πιο ωραίο μετά από μια δύσκολη μέρα να απολαύσεις ένα ωραίο σεξ, το μεγάλο όμως πρόβλημα μην πέσεις πάνω σε μωρό δημόσιο υπάλληλο ( μακριά από εμάς μετά από 15 χρονια στο άθλημα να πάμε για μια ξεπετα).
Τηλέφωνο κατευθείαν στο calll girls Athens με σύστησαν λέγοντας τα καλύτερα και πήρα το ρίσκο ( καθόλου ρίσκο τελικά).
Η τηλεφωνήτρια απλά σου δίνει την αίσθηση της σιγουριάς χωρίς να βιάζεται σε εξυπηρετεί αμέσως, μου πρότειναν την Αλεξάνδρα, κλείσαμε το ξενοδοχείο και την ώρα και τσουπ 2 λεπτά μετά το ραντεβού μας μπαίνει στο δωμάτιο ξανθιά με απίστευτο κορμί πολύ διαχυτικη σαν να είχαμε γνωριστεί σε ένα μπαρ και να θέλαμε να ξεσκιστουμε με πάθος.
Όρμησε κατά πάνω μου με μεγάλη καβλα σχεδόν λυσασμενα, ο καλύτερος πεοθυλασμος στα τόσα χρόνια.
Η κοπέλα το θέλει τρελά, της αρέσει πολύ το γαμησι έχει απίστευτη όρεξη και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Από εμένα ένα μεγάλο Ναι στην Αλεξάνδρα του C.G.A.
Τηλέφωνο κατευθείαν στο calll girls Athens με σύστησαν λέγοντας τα καλύτερα και πήρα το ρίσκο ( καθόλου ρίσκο τελικά).
Η τηλεφωνήτρια απλά σου δίνει την αίσθηση της σιγουριάς χωρίς να βιάζεται σε εξυπηρετεί αμέσως, μου πρότειναν την Αλεξάνδρα, κλείσαμε το ξενοδοχείο και την ώρα και τσουπ 2 λεπτά μετά το ραντεβού μας μπαίνει στο δωμάτιο ξανθιά με απίστευτο κορμί πολύ διαχυτικη σαν να είχαμε γνωριστεί σε ένα μπαρ και να θέλαμε να ξεσκιστουμε με πάθος.
Όρμησε κατά πάνω μου με μεγάλη καβλα σχεδόν λυσασμενα, ο καλύτερος πεοθυλασμος στα τόσα χρόνια.
Η κοπέλα το θέλει τρελά, της αρέσει πολύ το γαμησι έχει απίστευτη όρεξη και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Από εμένα ένα μεγάλο Ναι στην Αλεξάνδρα του C.G.A.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν