Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 3 10
Call-Girls
24388
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χρωστούμενα κριτική από το Σεπτέμβριο . Ήθελα αρχικά Σοφία η αριανα αλλά και οι δυο ήταν εκτός, οπότε η επιλογή ήταν ανάμεσα σε ρανια και σταυρουλα . Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 8 το βράδυ και μισή ωρα πριν το γραφείο ενημέρωσε ότι θα αργήσει 15 λεπτά, παρόλα αυτά άργησε πάνω από μισή ώρα . Μετά από πολλή αναμονή χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα η ρανια . Νέα κοπέλα 22 χρονων ντυμένη με καζουαλ ρούχα, πολύ εύχαρη και αεράτη . Μετά από το σοσιαλ γδυθήκαμε και μου έδειξε όλα τα έξτρα σεξι ρούχα και παιχνίδια που κουβαλούσε μαζί της. Ξεκίνησε πίπα η οποία θέλει δούλεμα και σεξακι ιεραποστολικό με αυτήν από πάνω και στα 4
Για να μην τα πολυλογούμε η κοπέλα είναι ένα ανερχόμενο αστέρι με πολύ όρεξη και πολύ καυτό σώμα
Για να μην τα πολυλογούμε η κοπέλα είναι ένα ανερχόμενο αστέρι με πολύ όρεξη και πολύ καυτό σώμα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2023
Θα είναι πλέον στις τοπ Αριάνα ξεπέρασε καθώς από γνωστό μου είπε ότι χάλασε πολύ...Σοφια όμως με τίποτα θέλει δουλειά το κορίτσι ακόμα......Υπέροχη πάντως φίλε την ίδια ιστορία έπαθα εγώ ακριβώς με την αργοπορία!!!!! Καλά γαμισια σε όλους
Chriis26
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1