Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 62 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
*Καιρό διάβαζα αλλά δεν είχα καταφέρει να την συναντήσω.

Στο κλείσιμο του ραντεβού αυτή τη φορά πιο εύκολη η φάση αν και προηγήθηκε μήνυμα από την προηγούμενη ημέρα.Δεν ξέρω αλλά ίσως δεν χειρίζεται η ίδια το τηλέφωνο...Σπασίκλας
Έφτασε στην ώρα της και πριν δεκαπέντε λεπτά μου ζήτησε το δωμάτιο.
Πλέον οι φωτογραφίες ανήκουν στο παρελθόν.(έχει αναφερθεί πρόσφατα στο φόρουμ)Καρέ μαλλί πλέον πιο ανοιχτό.Σωμα πολυ καλό βυζί φυσικό και κωλαρακι άψογο... Επικοινωνιακή από την αρχή χωρίς να ομιλεί άσχετα.Χρηματα δεν ζήτησε στην αρχή τα πήρε στο τέλος διακριτικά...

*Μια αλλαγή η κάποια προσθήκη σε νέες φωτογραφίες πρέπει να γίνει.Ματάκι
Ως προς το σέρβις έχουν αναφερθεί πετυχημένα σχεδόν όλοι.Πολυ ανοιχτή σε όλα.Φιλια με γλώσσα,καθαρή στο 69 στάσεις ότι ζητήσεις και γενικά μια πολύ καλή συνεδρία.
Τώρα η τιμή είναι κάπως τσουχτερή με το ελεύθερο στοματικό στα 180 αλλά μάλλον έτσι όπως πάει θα παγιωθεί μια τιμολόγηση άνω των 140-150 που είχαμε συνηθίσει και σπανίως θα βλέπουμε ανεξαρτήτες ή call girls σε μικρότερη τιμή.

Καλά να περνάτε!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, TOMCRUISE, sexy_captain και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2023
Πόσα sms και γενικά πόσες προσπάθειες έκανες μέχρι το πρώτο ραντεβού ;
Δεν αναφέρθηκες καθόλου στο πρόσωπο , κανε μας περιγραφή.
review reaction 1 tribal
09 Νοεμβρίου, 2023
εχει ανεβει και το πετρελαιο στο χρηματηστηριο και παρασερνει την τιμη σε προιοντα και υπηρεσιες !!!!
09 Νοεμβρίου, 2023
Πολλά τα λεφτά για μια ώρα που κατ ουσίαν μια ώρα = καμία ωρα
09 Νοεμβρίου, 2023
σεβαστη η νεανιδα και Αξια σε ολα. σαφως ποιοτικη και κανεις λογικος αντρας δεν φερνει αντιρρηση.
180 ευρω.
οκ, μια ωρα ειναι, θα περασει... (αλλου προφανως οχι μαζι της)
09 Νοεμβρίου, 2023
Όλοι μιλάνε για φοβερό σώμα και κωλο και φοβερές υπηρεσίες αλλά όσον αφορά το πρόσωπο κάποιοι μιλάνε για γλυκο προσωπάκι και άλλοι για άγριο πρόσωπο . Είτε βάφεται επίτηδες μια έτσι και μια αλλιώς με αποτέλεσμα ηθελημένα να μπερδεύει τα πράγματα για να μην αναγνωριστεί ή όντως το πρόσωπο είναι περίεργο και ανάλογα με την ημέρα την διάθεση η και τον πελάτη γλυκαίνει η αγριεύει . Εάν μπορείς Βασίλη πες κάτι για το θέμα .
10 Νοεμβρίου, 2023
Φιλε μου πολλα αξιολογα κοριτσια ανεξαρτητα ειναι με πληρες προγραμμα στα 100.Μην τσ ισοπεδωνουμε ολα με ενα απλο scroll θα τις βρεις εδω μεσα...
review reaction 1 srek7
10 Νοεμβρίου, 2023
Δεν έχω κρύψει ποτέ τη συμπάθεια μου στο κορίτσι.

Σε σχέση με πολλές μέτριες σε εμφάνιση τόσο σε ντύσιμο όσο και σε σώμα, το κορίτσι αξίζει, και στο κρεβάτι τα δίνει όλα.

Οι τιμές σε όλες έχουν πάει προς τα πάνω είτε το θέλουμε είτε όχι.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7