Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Call-Girls 52975
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εύκολη συνεννόηση σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Λίγα λόγια για την Έλσα όταν ήταν στους Αγγέλους και Μπιανκα ποιο πρόσφατα με το Γκλαμουρ.
Άνοιξα την πόρτα και στο πρόσωπο είδα μια πολύ ωραία γυναίκα όπως στις φώτο. Πολύ ωραία βαμμένη και ωραία ντυμένη με ωραίο αέρα. Το σώμα της είναι ωραίο και σεξι με μικρό στήθος που δεν με πείραξε καθόλου καθώς έχει φοβερό κωλο.
Είχε πολύ καλή ενέργεια στο σεξ με συμμετοχή και ωραίες αληθινές ( ισως) φωνές. Δύο γύροι σε πολλές και διάφορες στάσεις σε όλο το δωμάτιο με κορυφαία από πίσω στην κωλαρα της με δύναμη. Κανένα παράπονο με σπρωξιες δικές της δείχνοντας να το απολαμβάνει. Ήμουν και το πρώτο της ραντεβού την πρώτη της ημέρα οπότε είχε φουλ ενέργεια και καβλες λογικά.
Δεν είχα χρόνο δυστυχώς γιατί όπως την είδα να βάζει το στριγκακι της μου σηκώθηκε πάλι και ήθελα να την γαμησω ξανά.
Ένα είναι μόνο σίγουρο. Από τη εμπειρία μου θα την πρότεινα και θα την ξαναδώ σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία μόνο για να την πάρω από κωλο!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
WhiteBoy1990
Νέο Μέλος
22
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bisha, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, doc_lin και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2023
Καλημέρα φίλε, πίπα με προφυλακτικό και φιλιά χωρίς γλώσσα ήταν από δικιά σου απαίτηση ή χρεώνονται ως έξτρα;
review reaction 1 hornyasfuck
08 Νοεμβρίου, 2023
Καλημέρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά μερικά φιλιά υπήρχαν. Γενικά δεν επιδιώκω φιλιά με γλώσσα οπότε δεν μπορώ να πω με ακρίβεια και πιπα το ζηταω με προφυλακτικό αλλά δεν νομίζω πως είχε θέμα και με χωρίς.
review reaction 1 Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2