Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 1 10
Call-Girls 5269
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση έγινε πριν λίγες μέρες στο Bill κατόπιν σύντομης επικοινωνίας με το γραφείο, απ' το οποίο δεν έχω παράπονο, απεναντίας.
Η πόρτα χτύπησε στην ώρα της και άνοιξα. Πρώτη εντύπωση από την κοπέλα αρνητική διότι:
α) Το ντύσιμο για όσους νοιάζονται ήταν χάλια. Προσωπικά δεν με νοιάζει αλλά αυτό ήταν και για τα δικά μου μέτρα εντελώς σαν να βγήκε από τριτοκλασσάτο b-movie βαλκανικής παραγωγής με μειωμένο μπάτζετ.
β) Η κοπέλα ναι μεν ήταν αυτή των φωτό αλλά με πρόσθετα αρκετά χρόνια και με αφαιρεμένο όλο το μεικ απ και την λαμπρότητα των φωτό, φαίνεται διαφορετική. Θα την έπαιρνα έτσι κ αλλιώς την συγκεκριμένη γιατί ο καθείς με τα γούστα του αλλά δεν χρειάζεται τόσος σουλαμάς. Αυτό με τα φίλτρα πρέπει να καταργηθεί.
γ) Η Μάγια αφού χαιρέτησε ευγενικά, με χαμόγελο και τυπικό φιλάκι, προχώρησε μέσα σαν να μπαίνει σε meeting και ζήτησε το συμφωνηθέν ποσό(στάνταρ ώρας). Της δείχνω που το άφησα και ενώ γδυνόταν, άρχισε να μουρμουράει κάτι για έξτρα και τιμοκατάλογο. Ρώτησα ευγενικά πως και τι γιατί τα αγγλικά της δεν είναι κ πολύ σούπερ και της το κλείνω ευγενικά, με χαμόγελο κ της λέω "Τα ξέρω αυτά. Είσαι η κοπέλα μου για τα επόμενα 90 λεπτά".
Σημ. Έχει και δ) παρακάτω.
Φεύγει η μουρμούρα και ανεβαίνει χαμογελαστή στο κρεβάτι όπου την περίμενα ξαπλωτός λέγοντας κάτι του στιλ "you're my boyfriend" και αρχίζει δουλειά με γλωσσόφιλα, γλυψίματα και χάδια.
Κατέβηκε αργά για να ξεκινήσει πίπα αφού πρώτα βύζαξε έκαστη ρώγα. Έχει πολύ καλή τεχνική στο στοματικό και περιποιήθηκε επαρκώς την περιοχή χωρίς βιασύνες. Πέρασε τον σκούφο με το στόμα και ξεκίνησε η πρώτη καβαλλαρία κατά την οποία μετά από λίγο έκανα την πρώτη μου κατάθεση.
Διάλειμμα το οποίο πέρασε σχετικά ευχάριστα. Μιλάει ικανοποιητικά αγγλικά για να υπάρχει κάποιο σόσιαλ, σχετικά ομιλητική αλλά ως επί τω πλείστον κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας. Κάτι σαν να έπαιρνα συνέντευξη. (δεν γκρινιάζω, απλά αναφέρω για όσους θέλουν να τα ξέρουν αυτά, μπορεί με άλλον να κάνει καλύτερο κλικ).
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πάλι με χάδια και γλωσσόφιλα, αυτή την φορά ακόμη πιο δοτική σ'αυτά κ ένοιωθα τον σενιόρ να σκληραίνει ενώ μου βίαζε το στόμα με την γλώσσα της. Δεν βιάστηκε αλλά δεν το τρέναρε κιόλας για να ξεκινήσει το δεύτερο πιπέτο, καλύτερο από το πρώτο, όπου τον ρούφηξε και τον γυάλισε καλά, πριν επαναλάβει τις κινήσεις του πρώτου γύρου. Ξανακαβάλλησε, αυτή την φορά σε reverse mode και άρχισε γρήγορα να καλπάζει ενώ χάζευα τις καυλωμένες ρώγες της στον καθρέφτη. Την σήκωσα απ' τον κώλο κ άρχισα να της τον χώνω γοργά χωρίς οργή όμως και αρκετά μετά την γύρισα να σταθεί στα τέσσερα και μετά από δυνατό κοπάνημα, την γύρισα ανάσκελα για να συνεχίσω με γρήγορο κ δυνατό ρυθμό, το οποίο δέχτηκε με χαρά και κάπου με τα πόδια της στους ώμους μου τελείωσε κιόλας. Χαλάρωσα λίγο τους ρυθμούς χωρίς να σταματήσω, την αγκάλιασα κ αρχίσαμε τα φιλιά. Επιτάχυνα αργά και σταδιακά. Συνεχίζω, την σηκώνω λίγο από τα πόδια, βάζω τετάρτη και ενώ της τον χώνω ξέρω ότι το κρεσέντο δεν θα έρθει γρήγορα όσο κ αν με γλύφει κ ότι φωνές ας βγάζει.
Μετά από λίγο, τον βγάζω από το υγρό μουνί της, την πιανω από τους αστραγάλους και την γυρίζω 180 μοίρες να βλέπει το μουνί καθρέφτη, στέκομαι στα γόνατα, της βάζω τα αρχίδια στο στόμα και το χέρι της στο μουνί να'χει κ αυτή να παίζει όσο την παίζω εγώ από πάνω της χαζεύοντας τα βρεγμένα μουνόχειλά της. Έγλυφε ασταμάτητα μέχρι που κατόπιν προσπάθειας έλουσα τα βυζάκια της (ή τις ρωγάρες της) με την δεύτερη δόση και είμαστε λίγο και εκτός χρόνου.
Αφού πήρε 2 ανάσες, σηκώθηκε να πλυθεί κι όταν ντυνότανε δ) κάτι άρχισε πάλι να μουρμουράει για λεφτά, σαν να ήθελε φιλοδώρημα κάτι.
Της λέω μην το χαλάς τώρα ρε κοπέλα μου, ίσως υπάρξει κ άλλη φορά (ευγενικά πάντα), το κατάλαβε κ έφυγε γρήγορα χαιρετώντας με, οριακά ευγενικά.

Εμφανισιακά:
Το πρόσωπό της είναι πιο άγριο από ότι στις φωτό και δεν θα την πω ωραία και καλά, αλλά την βρήκα καυλωτική. Έχω όμως κ ένα ψιλοφετίχ με τ'ασιατικά χαρακτηριστικά.
Το σώμα της είναι λεπτό, αγύμναστο μεν αλλά όχι πλαδαρό, με πολύ μικρό στήθος αλλά με πολύ μεγάλη, ανταποκρίσιμη ρώγα που γούσταρα και απόλαυσα σε όλο το ραντεβού. Δυστυχώς δεν αφήνει δάχτυλο και γλυφομούνι, το οποίο 2ο ήθελα για να θυμηθώ πως είναι να γλύφεις μεγάλες μουνοχειλάρες. Νομίζω ότι θέλει να το έχει για έξτρα αυτό.

Αν δεν είχε την μουρμούρα θα έλεγα ότι θα την ξαναέπαιρνα σίγουρα, τώρα είναι στο μάλλον όχι για μένα. Στα του αγώνα πάντως ήταν συνεργάσιμη, εργατική και εν γένει πολύ καλή επί τω έργω. Δεν προτείνω, ο καθείς ας κρίνει μόνος του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
805
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Yatoputso, Johnny Red2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού