Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στην ελληνική μυθολογία, η Ανδρομέδα ήταν η κόρη του Κηφέα και της Κασσιόπης. Η Κασσιόπη περιφανόταν ότι η Ανδρομέδα ήταν η πιο όμορφη, ακόμα και από τις Νηρηίδες, ο Ποσειδώνας από εκδίκηση έστελε το τέρας το Κράκεν να αφανίσει τη χώρα. Για να σωθεί η χώρα, θα έπρεπε η Ανδρομέδα να θυσιαστεί στο Κράκεν κι έτσι βρέθηκε δεμένη σε έναν βράχο. Ο Περσέας ανέλαβε να τη σώσει και να σκοτώσει το Κράκεν και στο τέλος την παντρεύτηκε. Μετά τον θάνατο της, η θεά Αθηνά την έκανε άστρο και την έβαλε στους αστερισμούς, κοντά σε εκείνους του Περσέα και της Κασσιόπης.

Το άστρο της Ανδρομέδας είναι το πιο φωτεινό άστρο του ομώνυμου αστερισμού, όπου Ανδρομέδα βάλτε Βέρα.

Υπερβάλλω κάπως, η Βέρα δεν είναι η πιο όμορφη, αλλά είναι σίγουρα από τις ομορφότερες, και κάνει παρέα με τον αστερισμό της Πάρις και της Ντέμης από το ίδιο γραφείο.

Με το που έγινε διαθέσιμη έσπευσα να την κλείσω, μιας και με παρότρυναν να τη συναντήσω αν ήρθει πάλι. Καθυστέρησα αρκετά τη συνάντηση γιατί υπήρχαν κάποιες προτεραιότητες που έπρεπε να τιμηθούν. Η συνάντηση κανονίστηκε τελικά, η Έλενα όπως πάντα άριστη στη συνεννόηση και κατά συνέπεια το γραφείο.

Καταφτάνει η Βέρα, με αέρα αρχοντικό, με πρόσωπο που λάμπει, με χαμόγελο, με βλέμμα φωτεινό και ταυτόχρονα πονηρό. Με παλτό, τακούνια, μπουκάρει με σοβαρό ύφος, με θάρρος, πάντα μέσα στο χαμόγελο, αν την έβλεπε κανείς δε θα του πέρναγε από το μυαλό ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Εκ πρώτης όψεως είναι λίγο πιο παχουλή από ότι στις φωτογραφίες, μετά από 1+ χρόνο από την τελευταία της επίσκεψη, θα έχει πάρει βάρος.

Χωρίς να χαθεί χρόνος θα ζητήσει νερό και να κάνει ένα σύντομο μπάνιο. Το βλέμμα της σοβαρό και μετρημένο, είχα πληροφορηθεί ότι είναι πανέξυπνη και ολίγον πονηρή και όντως σε πιάνει ένας κρύος ιδρώτας όπως ανάφερε ένας συναγωνιστής πιο κάτω, οπότε ένα διασταύρωμα των ματιών και ανταλλαγή σπαθένιων βλεμμάτων, υπό τη γλώσσα του σώματος, ήταν αρκετά για να πάρει το μήνυμα να μην καθυστερήσει. Ανοίγει την ρόμπα και φόραγε μόνο εσώρουχα με ζαρτιέρες, και τι εσώρουχα, και παίρνει το δρόμο για το μπάνιο. Ο στηθοδέσμος άνευ καλύμματος. Σοβαρή γυναίκα, ξέρει τι θέλει και τι να προσφέρει, αν και είχα μια αμφιβολία για τη συνέχεια. Πράγματι επέστρεψε πολύ γρήγορα.

Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο αναγράφεται και γυναίκα πλέον.

Το πρόσωπο της όμορφο με καστανά μακριά μεταξένια μαλλιά, απίστευτα καταπράσινα μάτια, αθώα στην αρχή, πονηρά στη συνέχεια. Με χαμόγελο που σκοτώνει, έχει όμορφα χαρακτηριστικά, είναι άκρως ερωτεύσιμη και επικίνδυνη. Τέτοιες γυναίκες είναι ικανές να σου πιούν το αίμα.

Έχει ένα όμορφο σώμα, σαφώς πιο γεμάτο και έχει τα πιασίματα της, αλλά χωρίς ίχνος χαλάρωσης και κυτταρίτιδας, αντίθετα πολύ σφιχτό. Πολύ θηλυκό σώμα και ελκυστικό, της πάει αυτός ο σωματότυπος κατά τη γνώμη μου, σαφώς όμως και στην αδύνατη εκδοχή θα ήταν ακόμα πιο ελκυστική, και δεν την πρόλαβα τότε και σε αυτό και μόνο ίσως να είμαι άτυχος, αλλά τα κιλά είναι σωστά κατανεμημένα πάνω της. Τα βυζάκια της ελαφρώς μεγαλύτερα και κωλαράκι τουρλωτό και σφιχτό. Είναι αρκετά πιο λευκή σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Φιλάει όμορφα με γλώσσα, είναι διστακτική στην αρχή αλλά αν την κοιτάξεις βαθιά στα μάτια, θα αφεθεί και τα φιλιά θα γίνουν άφθονα. Της αρέσουν τα χάδια και οι αγκαλιές ενώ αποζητά παιχνίδι με τα κορμιά, με την ατάκα της "what do you want to do on you?" να ηχεί ακόμα στα αυτιά μου.

Φιλάει σε όλο το κορμί και υπακούει σε οδηγίες, το στοματικό αρκετά καλό με δύναμη, περνάει και από τις μπάλες με άκρως αισθησιακό γλείψιμο, λίγο έλειψε να τις λιώσει. Δεκτική στο ανάλογο γλείψιμο. Στο ενδιάμεσο φιλιά και γλειψίματα εναλλάξ.

Στο σεξ ενώ δείχνει να είναι μια κοπέλα που προτιμά ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, αν το θελήσει θα γίνει μικρός διάβολος. Στον αστερισμό της Βέρας, το σπαθένιο βλέμμα της ήταν αρκετό για να προμηνύσει έναν δυνατό ερωτικό γύρο με αντοχές. Πράγματι, η αντίδραση της άμεση, το βλέμμα της γίνεται άγριο, στα μάτια της βλέπεις μια ύαινα, σε ανύποπτη φάση ψελίζει το κορυφαίο "fuck me please".

Στο cow θα τριφτεί με απίστευτη δύναμη, στο ιεραποστολικό και doggy θα ανταποκριθεί πλήρως και χωρίς όρια. Στο ενδιάμεσο πάλι γλείψιμο, έχει τον τρόπο της να δείξει τι θέλει από εσένα. Στάσεις αρκετές και στα όρια μεταξύ ερωτισμού και ροκ, στο τέλος σε προκαλεί για πιο δυνατό ρυθμό και το βλέμμα της άκρως καυλωτικό. Σε μια τέτοια γυναίκα, ένας γύρος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια, ήταν πρόκληση.

Ήταν ένας γύρος μονάχα αλλά άκρως αισθησιακός με αντοχές σε ανεβασμένο τέμπο.

Λίγη κουβέντα στο τέλος, όπου φάνηκε η επαγγελματική πλευρά της, θερμή αγκαλιά και καληνύχτα. Τώρα που η πράξη τελείωσε, τίποτα δεν έχει σημασία, το άστρο της Βέρας θα λάμψει σε κάποιον άλλον, αλλά πάντα θα βρίσκεται σε κάποιο σημείο στον ουρανό, παρέα με της συνοδούς που σε σημάδεψαν.

Το κορίτσι είναι σοβαρό, μετρημένο, πονηρό, ίσως όχι η άψογη επαγγελματίας, αλλά έχει τον τρόπο της να πίνει το αίμα σε ανύποπτους πελάτες, μιας και είναι άκρως ερωτεύσιμο. Ίσως προτιμά να δείχνει σαν αματούρι που θέλει από τον άλλον να έχει τον έλεγχο, αλλά άμα σε κόψει, είναι ικανή να απαιτήσει να αντιστραφούν οι ρόλοι. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή επιλογή, κρατάω όμως ένα μικρό καλάθι για το αν θα είναι έτσι με όλους. Πρόκειται για μια κοπέλα που αν της φερθείς με σωστό, μετρημένο, σοβαρό τρόπο, θα πάρεις τα μέγιστα.

Όσοι ψάχνουν κάτι πολύ σκληρό με λυσσασμένο ρυθμό, μην την επιλέξετε, πολύ απλά γιατί το κορίτσι δεν κάνει για αυτούς μιας και προτιμά να ακολουθεί σε ήρεμους ρυθμούς, κρατάω όμως μια επιφύλαξη, όπως έγινε με εμένα.

ΥΓ: Είμαι κι εγώ υποκειμενικός όσο αφορά τα γούστα μου, εάν ψάχνετε διαφορετικές καταστάσεις, μην τη λάβετε υπόψιν.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, maradona7, mancunian1986 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2023
Οταν λες "λίγο πιο παχουλή" τι ακριβως εννοεις; 1-2 κιλακια η καμια 10αρια πανω απο τις φωτογραφιες; Και ποσο απεχει η πραγματικοτητα απο τις φωτογραφιες της;
review reaction 1 hornyasfuck
06 Νοεμβρίου, 2023
Η κριτική είναι καθαρά υποκειμενική. Μπορεί το κορίτσι να πάχυνε αλλά παραμένει όμορφη και ερωτεύσιμη. Κράξτε ελεύθερα.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2