Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ένα καυλάκι τσέπης ή αλλιώς ένα γατάκι που θέλει να παίξει.

Αφού ανακαλύψαμε τη Μαρία, ας δούμε τώρα την Εβελίνα που είχα περιέργεια. Το γραφείο άψογο και την έστειλε πακέτο, με μόνη διαφορά ότι η κοπέλα άλλαξε το ωράριο της κι έτσι έπρεπε κι εγώ να αλλάξω την ώρα παραγγελίας.

Στην ώρα της η νεαρά, ντύσιμο αποδεκτό αλλά σέξυ με παντελονάκι στενό και τοπ που κάλυπτε μόνο το στήθος, πάνω σε ψηλοτάκουνα. Η κοπέλα είναι πολύ μικροκαμωμένη και αδύνατη, όχι σκίνυ, με μακριά καστανά μαλλιά περιποιημένα. Πρόσωπο γλυκό και χαριτωμένο χωρίς να είναι πολύ όμορφη, χαμογελαστή και ζεστή, με βλέμμα σκοτεινό αλλά ναζιάρικο και αθώο, είναι αρκετά μελαχρινή.

Όλη την ώρα χαμογελαστή, θέλει λίγο χρόνο για να νιώσει ασφάλεια και να αφεθεί. Οπότε λίγη κουβέντα, είναι ευχάριστη σαν χαρακτήρας και δείχνει να έχει ζεσταθεί.

Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο γράφει στην καρτέλα και έχει δουλέψει ξανά ως Μάγδα / Σαμπρίνα στα μαγικά κορίτσια, με ανάμεικτες κριτικές, και επανήλθε μετά από αποχή κάποιων χρόνων. Το ανάφερε μάλιστα η ίδια.

Έχει ένα όμορφο σώμα, αδύνατο και μελαχρινό, πολύ κοντά στις τωρινές φωτογραφίες. Θα δείτε το ίδιο στήθος με τη διαφορά ότι έχει ελαφρώς πτωτική τάση, με ωραίες ρώγες. Ο λόγος της πτωτικής τάσης αναφέρεται στο τέλος. Ως Μάγδα φαινόταν να είχε πολύ προκλητικό σώμα, η γωνία της φωτογραφίες έκανε το στήθος κόλαση, ίσως τότε να ήταν πιο στητό και να φαινόταν έτσι.

Όλα είναι απόλυτα φυσικά πάνω της. Το σώμα της από την κορυφή έως τα νύχια βελούδινο και το κωλαράκι της σχεδόν παιδικό αλλά όμορφο. Είναι τόσο μικροκαμωμένη που αναρωτιέσαι αν μπορεί να αντέξει μεγάλα μεγέθη.

Φιλάει όμορφα με διακριτική χρήση γλώσσας, ίσως επειδή δεν ανοίγεται τόσο εύκολα. Στοματικό αρκετά καλό με αργό ρυθμό και δυνατό ρούφηγμα, δεν μπορεί όμως να τον πάρει βαθιά, περνάει και από τις μπάλες να τις γλείψει άκρως αισθησιακά. Δάχτυλα δέχεται στο πολύ στενό μουνάκι της αρκεί να είστε τρυφεροί. Θέλει υπομονή για να ανοίξει το μουνάκι της.

Πράγματι, θέλει με το τρυφερό, στο cow τον θέλει σιγά σιγά μέχρι που επέτρεψε πλήρης διείσδυση, προτιμά ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, στα όρια του αισθησιασμού. Το σώμα της τη βοηθά στα όρθια με τα ποδαράκια τυλιγμένα στη μέση, προτιμούσε έτσι και ανάβλυζε καύλα.

Αρκετές στάσεις και χωρίς δυσκολία, αρκεί να γίνονται με σιγανή είσοδο και ήρεμα. Στο doggy προτιμά να έχει το σώμα όρθιο και να νιώθει το σώμα σου πάνω στο δικό της με τα χέρια της τυλιγμένα στο λαιμό σου. Θέλει ήρεμους ρυθμούς αλλά το πάθος που βγάζει είναι τόσο έντονο που νιώθεις ότι κάνεις έρωτα ενώ βγάζει αληθοφανείς μορφασμούς ικανοποίησης, με έντονο eye contact. Παίζει αρκετά μόνη της.

Λίγη κουβέντα όπου ανάφερε την προϋπηρεσία της, αν την αφήσετε θα συνεχίσει, αν πιάσει όμως το νόημα, θα ανεβεί πάλι για φιλιά και συνέχεια. Για κάποιον περίεργο λόγο ήταν καλύτερη, από το στοματικό μέχρι τη συμμετοχή, σε ερωτικούς ρυθμούς πάντα. Είχε αφεθεί πια.

Το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και ευγενικό ενώ έχει έναν ναζιάρικο χαρακτήρα. Έχει εμπειρία, αλλά προτιμά να δείχνει σαν αματούρι, ίσως και όχι όμως γιατί απείχε από το επάγγελμα αρκετό καιρό, θα το διαπιστώσει κανείς από μια χαρακτηριστική τομή που έχει χαμηλά στην κοιλιά της. Παρόλα αυτά είναι πολύ τίμια και ευχάριστη σαν χαρακτήρας, αν βρει ασφάλεια και τρυφερότητα θα αποδώσει τα μέγιστα, όμως χρίζει βελτίωσης σε κάποιους τομείς. Όσοι ψάχνουν σκληρές καταστάσεις, να ψάξουν αλλού, το κορίτσι δεν είναι για σκληρό ροκ.

Όμορφη εμπειρία αλλά αρκετά διαφορετική από τις συνηθισμένες και ίσως για αυτό δε νομίζω να τη δω πάλι. Γνωρίζει την Αθηνά από το νέο γραφείο που άνοιξε πρόσφατα και έχει μόνο εγχώριο προϊόν και μάλιστα την προτείνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Annapurna, elpotero και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού