Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 11 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατι με τραβαγε στις φωτο κ τα βιντεο της νεαρας και στελνω μηνυματακι στο γραφειο.
Εξυπηρετικοτατη αυτη που μου απανταγε στα μηνυματα κ ευκολο κλεισιμο Hanna νωρις το απογευμα.

Η κοπελα στην ωρα της , μπηκε με κατεβασμενο το κεφαλι , με ντυσιμο που δεν περιμενεις απο city tour.

Αρχισε τις χαζες ερωτησεις , αλλα μ αυτη την γλυκεια αφελεια που την διακατυχε μπηκα και στην διαδικασια να κανω κουβεντα.

Με τα πολλα αρχισει κ γδυνεται και πεταει εξω κατι βυζαρες , που σιγουρα ο ογκος τους ειναι μεγαλυτερος απο το κεφαλι μου.

Ξεκινημα πιπα που ειχε ποτενσιαλ για κανα 10 λεπτο , οπου σταματησε δυο φορες για να μου βαλει καποτα αλλα της ειπα να συνεχισει πραγμα που υπακουσε.

Αλλαγη λοιπον σε περασμα καποτας κ εκει αλλαζει το εργο. Την παω τρενο για κανα 20-30λεπτο. Παιζει να ανεβασα κ γω ο ιδιο 180 παλμους.

Στα τεσσερα , σπουναριστα , ιεραποστολικο , καου , μπρουμυτα, ολα τα χε το μενου
Ενω ζοριζοταν και φαινοταν , δεν ελεγε οχι.
Μεσα σε ολο το ξεσκισμα κ στα
βογγητα εδωσε κ κατι μαγκωμενα φιλακια.

Χυσιμο στις βυζαρες κ ληξη αγωνα.
Βιαστικο μπανιο και ετοιμη στο 50λεπτο για αποχωρηση.

Εν κατακλειδι , πληθωρικο μαγκωμενο μωρακι της διπλανης πορτας , με συμπαθητικο τσιμπουκι , αντοχες κ διαθεση ν σ ευχαριστησει.
Δεν εκλαψα το 140αρι αλλα σιγουρα δεν θα ξαναπαιρνα. Ισως σ καποιο τριο για να πνιγω στις βυζαρες της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8