Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από τις καλύτερες συναντήσεις έβερ η τύπισσα.

Φορούσε φουστίτσα, μπλάουζερ, 7 πόντα και γυαλάκι... έμοιαζε με γαλλιδούλα, ντροπαλή και σικέ. Καμία σχέση με λατίνα.
Φατσούλα αρκετά καλύτερη από τις φωτό και μου έβγαζε ότι ήθελα για να τη χύσω στα μούτρα συνεχώς.
Σώμα τούμπανο και στητό, νιάτα και εδώ. Ωραίο βυζί αν και σκληρό. Μουνί κλειστού τύπου με χειλάκια.
Ο κώλος της για πολλές σφαλιάρες που άρπαξε, πολύ νάζι και το δικαιούταν. Γατούλα από την αρχή μέχρι το τέλος και θέλοντας μόνο να με ευχαριστήσει.

Μπήκε στο δωμάτιο, φιλιά παντού, επικοινωνία δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει. Σίφουνας η κυρία.
Σεξ χαλαρό και ερωτιάρικο στην αρχή και αυτή θέλησε να ανεβάσω στροφές μέχρι που δεν με έπαιρναν τα πόδια μου από την πολύ ένταση. Αντέχει η δεσποινίς και γουστάρει σεξ, όχι μόνο έρωτα.
Γαμιόταν σε όλες τις στάσεις μόνης καθώς πάλευα ως εργάτης. Όταν κουράστηκα με έβαλε κάτω και με πίπωσε με μανία... παραλίγο να χύσω πολλές φορές.

Ιεραποστολικό μέχρι την άκρη του τούνελ και να θέλει και άλλο... από πάνω έδωσε τόσο πόνο που τελειώσα άνετα.. Πλυθήκαμε και με πέταξε στο κρεβάτι και ξανά πίπα.
Ζήτησε να τη πάρω στα 4 που έγινε με μανία, στο πάτωμα, στα όρθια, στο κομοδίνο, στη καρέκλα και τέλος όπως ζήτησε κοιλίτσα και την έχυσα από το πόδι μέχρι το στόμα.. τόσο καυλωμένος ήμουν.
Αφού με σκούπησε, με πίπωσε ξανά και μου λέει.. ξεχάστηκε... μάλλον τελειώσαμε. Αν την άφηνα αυτή θα γαμιόταν ακόμα μαζί μου.

ΜΠΑΝΑΚΙ ερωτικό, ζήτησα παράταση, έγινε λίγη παρανόηση και τελικά φύγαμε γιατί άλλαξαν τα σχέδια. Θα μείνει 2-3 εβδομάδες ακόμα και ΣΙΓΟΥΡΑ θα την ξαναπάρω... δεν παίζει.
Με τρέλανε το ντροπαλό ναζιάρικο κοριτσάκι... έτσι δείχνει και είναι ακριβώς το αντίθετο!!! Δεν χρειάζεται να γράψω άλλα... η τύπισσα είναι στις τοπ 10 συναντήσεις άνετα... αν αφενόταν λίγο περισσότερο, θα ήταν τέλεια.
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.510
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, Quarantaris και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού