Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 31 10
Call-Girls
219871
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Προσφατη συναντηση με το κοριτσι. Δεν ηθελα να γραψω αμεσως για να μην ειμαι υπο την επήρεια του εντυπωσιασμου. Ηρθε στην ωρα της στον χωρο μου. Ηλικια πολύ νεανική δεν την κανω πανω απο 22-23. Υψος καπου στο 1,70. Πρώτη εικόνα πολύ εντυπωσιακή. Ειναι πολύ όμορφη κοπέλα με πολύ ωραία ματια. Ποδια καταπληκτικα , μικρό στήθος και κωλαρα. Εβγαλε την κοντη φουστα που φορουσε , έβγαλε και το μπλουζάκι και χαζευα το κορμι της που ειχε μεινει μονο με το ροζ στριγκακι, μεχρι που το εβγαλε και αυτο, και πηγε για φρεσκαρισμα.
Ηρθε από το μπάνιο και αμεσως περασαμε στο αγωνα. Ξεκίνησε με πολύ ωραία πίπα και φτυσιματα τα οποία γουστάρω πολύ στην πιπα. Φιλιά δίνει κανονικα αλλά χωρίς γλώσσα. Εχει πολυ απαλο κορμι το οποίο χαιδευα όση ώρα με περιποιήθηκε. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με πίπα χυνωντας στο σώμα της. Φρεσκαρισμα , λίγη κουβεντουλα με τη Μαρία περί ανέμων και υδάτων και μετά ξανά στον αγώνα. Στο δεύτερο γύρο παίχτηκαν 3 στάσεις. Πρώτα με εκείνη από πάνω , μετά με εμένα από πάνω και τελείωμα με δυνατό σφυροκόπημα στα τεσσερα.
Συμπερασματικά θα πω ότι ήταν συνολικά μια πολύ καλή συνάντηση καθώς κάνεις σεξ με μια αντικειμενικά ωραία κοπέλα , με φρεσκάδα και διάθεση. Σίγουρα είναι τσιμπημενη η τιμή και όχι προσιτη σε όλους αλλά έχω την εντύπωση ότι τα αξιζει. Θα την ξανασυναντουσα σιγουρα την Μαρία γιατί έχει αυτό το κάτι.
Καλά να περνάμε μάγκες και peace??✌️✌️
Ηρθε από το μπάνιο και αμεσως περασαμε στο αγωνα. Ξεκίνησε με πολύ ωραία πίπα και φτυσιματα τα οποία γουστάρω πολύ στην πιπα. Φιλιά δίνει κανονικα αλλά χωρίς γλώσσα. Εχει πολυ απαλο κορμι το οποίο χαιδευα όση ώρα με περιποιήθηκε. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με πίπα χυνωντας στο σώμα της. Φρεσκαρισμα , λίγη κουβεντουλα με τη Μαρία περί ανέμων και υδάτων και μετά ξανά στον αγώνα. Στο δεύτερο γύρο παίχτηκαν 3 στάσεις. Πρώτα με εκείνη από πάνω , μετά με εμένα από πάνω και τελείωμα με δυνατό σφυροκόπημα στα τεσσερα.
Συμπερασματικά θα πω ότι ήταν συνολικά μια πολύ καλή συνάντηση καθώς κάνεις σεξ με μια αντικειμενικά ωραία κοπέλα , με φρεσκάδα και διάθεση. Σίγουρα είναι τσιμπημενη η τιμή και όχι προσιτη σε όλους αλλά έχω την εντύπωση ότι τα αξιζει. Θα την ξανασυναντουσα σιγουρα την Μαρία γιατί έχει αυτό το κάτι.
Καλά να περνάμε μάγκες και peace??✌️✌️
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου