Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στις φωτογραφιες ειδα μια γυναικα που ταιριαζει σε λιγους αντρες και αυτο με εκανε να ψαξω για κριτικες. Την προηγουμενη φορα που μας επισκεφτηκε ηταν αυστηρα κατα του ακαποτου στοματικου αλλα αυτο ηταν και με το οποιο μπορουσα να συμβιβαστω αν φυσικα ολα τα αλλα γινονται σωστα οπως ειχε αναφερει ο τυπας που την δοκιμασε.
Κλειστηκε το ραντεβου και συναντιθηκαμε χωρις καθυστερηση την ιδια μετα το απογευμα. Η υπερβολη στις φωτογραφιες ειναι επιφανειακη και με το καλο σοσιαλ μαζι της νιωθεις ανετα απο την αρχη και δεν χανεις λεπτο μαζι της. Σε νιωθει, ξερει οτι με αυτο που κοιτας οι καυλες ειναι μεγαλες και εισαι ευπροσδεκτος στην αγκαλια της οπου δινει κατι φιλια που δεν θελεις να σταματησει με τιποτα.
Ψιλαφιζα τα βυζια και χαιδευα τις ρογες εχοντας στο μυαλο μου τον υπεροχο πισινο που μετα απο λιγο εγλειψα μεχρι και στην κολοτρυπα. Ηταν καθαρη, μια η ισως δυο μερες αξυριστη και το δερμα περασμενο ολο με αρωματικη λοσιων.
Μετα το γλειφωμουνι που την καυλωσε δεν παρελειψε να μου βαλει την καποτα αλλα ηταν πολυ καλη η ερμηνεια στο τσιμπουκι και παλεψε γεναια και με τις μπαλες.
Γαμησι εγινε δυο φορες μια απολυτα gfe και μια πιο δυνατη φαση με ακομα περισσοτερη συμμετοχη. Το μουνι της ειχε πολυ καλη αισθηση, δεν θα την ξεχωριζα απο μια κανωνικη γκομενα αν δεν ηξερα οτι ειναι εκδηδομενη. Στο ιεραποστολικο η γκομενα σε αγκαλιαζει με χερια και ποδια δινωντας και φιλια μια στο τοσο. Ολα τα κανει να φαινονται φυσικα και στην τελικη εχυσε και εκεινη οπως και εγω.Εκανε καλυτερο κοπο στην αρχη του δευτερου γυρου για να μου τον σηκωσει και εσπευσε να ανεβει πανω μου για να παρει πιο ενεργητικο ρολο. Κανει ωραιο κουνημα πανω σου και στο προσωπο της αυτο που βλεπεις λεγεται απολαυση. Το doggy εγινε ακομα πιο δυνατο και δεν εχει προβλημα με το δυνατο γαμησι, αφοβα την γαματε οπως γουσταρετε και ας την εχετε και πανω απο τον μεσο ορο σε μεγεθος.
Εγω την πληρωσα απο την αρχη πραγμα που το ηθελα και το εκανα λογο του οτι σεβαστηκα την ομορφια της.
Παντα θεωρουσα τις λατινες πολυ ομορφες γυναικες αλλα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος να βρεις μια που να της αρεσει η δουλεια της πουτανας. Η Μονικα ειναι τετοια περιπτωση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 185569
Προμότορας
Εγγραφή:
12 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
230
Likes:
4.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Quarantaris, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2023
Στο σώμα πώς την είδες; Πάχυνε ή είναι όπως ήταν;

Να έκανε στοματικό χωρίς μόνο, και θα ανέβαινε level.
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck, Bartender 74
04 Νοεμβρίου, 2023
αμα θελει να κανει στοματικο μονο με προφυλακτικο να το βαλει κ στην καρτελλα της να μην την πατησει κ κανας ανθρωπος που δεν ειναι τοσο διαβασμενος οσο εσυ...
κ στα εξτρα το χυσιμο στο στο στομα γιατι το βαζει,για να μας τρολαρει κ απο πανω?
review reaction 1 review reaction 3 Yatoputso, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
04 Νοεμβρίου, 2023
Ηταν η πρωτη μου φορα μαζι της και δεν ξερω πως ηταν πριν. Την ειδα σε πολυ καλα κιλα παντος. Επισεις επειδη με ρωτησε ενας κολλητος που διαβασε την κριτικη, οταν λεω αξυριστη εννοω σε ωραιο σημειο... μαλλον για να αφησει σχεδιακι, ομορφο το μουνι της...
S
spyros89
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3