Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 58 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 145887
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Ορμώμενος από την πρόσφατη κριτική του Μίμη69 είπα να πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία, η οποία σαφώς δεν ήταν τόσο χάλια αλλά παραμένει αρνητική για αυτό και το ότι δεν θα ξαναπήγαινα.

Λοιπόν, στο σέρβις πάσχει η κοπέλα σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον πελάτη. Καταλαβαίνω πως πρέπει να προσέχει με την υγεία της, αλλά πιστεύω η πλειοψηφία των κοριτσιών που έχω συναντήσει το ίδιο μέλημα έχουν, και έτσι δεν κάνουν. Εννοείται πως ήμουν πεντακάθαρος (εδώ η Ντίντα τρελένεται για το noxzema αφρόλουτρό μου) και αρχίζει η Ντίβα με τα ψεκαστήρια, με κάτι χαρτοπετσέτες για να φτύνει στην πίπα, που προσωπικά το βρίσκω αηδία. Είναι αρκετά υπερβολική με αυτά και δείχνει αποστειρωμένη και ξενερώνει την κατάσταση φουλ. Και είναι πραγματικά κρίμα ενώ κάνει πιπάρα, να σταματάει για να φτύσει στην χαρτομάντηλο και να ψεκάσει και δώστου ξανά. Της κάνω γλυφομούνι μετά δεν επέτρεπε φιλιά. Α ωραία λέω, θα πρέπει να πάω να κοιταχτώ. Αλλά αφού ήταν μια χαρά καθαρή πιστεύω ότι απλά έχει θέμα με τα στοματικά.

Από εμφάνιση οκ τελείως off. Γενικά το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιεί πολύ φωτοσοπ. Και ξεκινάω Ντίντα, Μάγια, Αμάντα, Μία, Κωνσταντίνα, Αλίσια κοπέλες που αν μη τι άλλο πέρασα μια χαρά και ήταν από απλά καλές έως εκπληκτικές, αλλά το φωτοσοπ τις ανέβαζε και μία και δύο σκάλες. ε, στην περίπτωση της Ντίβα έχει γίνει υπερβολικά πολύ μεγάλη επεξεργασία. Άλλος άνθρωπος εντελώς. Το μόνο κοινόι είναι ότι φωτό και πραγματικότητα η κοπέλα έχει ποδάρες. Πρόσωπο, απλά οκ, καμία σ΄χεση με φωτό όμως. Σώμα? Οι φωτό κρύβουν αριστοτεχνικά καμιά 10 κιλά σε σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι ότι ήταν καμιά υπέρβαρη, ίσα ίσα γυναικείο σώμα με ωραίες καμπύλες, αλλά και πάλι σε καμία περίπτωση αυτό που δείχνουν οι φωτό. Και το χαστούκι ήταν το στήθος. Σε ελεύθερη πτώση πλέον με τεράστιες θηλές. Προσωπικά εμένα δεν μου άρεσε και που πάλι απείχε έτη φωτός από τις φωτός που δείχνουν ένα ωραίο και στητό στήθος.

Τώρα στα του σεξ, η κοπέλα αντέχει σφυροκόπημα και δεν λέει όχι σε στάσεις και στο ρυθμό που επιβάλεις, και καταλήγω στο άναλ που κάναμε... Μεγάλη αποτυχία που για κάποιο καιρό μου δημιούργησε μια απέχθεια για το πισωκολλητό. Στο 2ο γύρο λοιπόν ξεκινάμε για άναλ όπου μετά την πρώτη διείσδυση βγαίνω για να τσεκάρω gape. Εκεί με παίρνουν κάτι μυρωδίτσες, είδα και στο προφυλακτικό μου ότι δεν είχε ξεπλυθεί σωστά από το κλύσμα, αν είχε κάνει, και είχαμε άμεσα πτώση από μεριάς μου, γιατί ξενέρωσα φούλ... Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ή όχι... Οπότε ξεκίνησε πίπα μπας και. Χωρίς αποτέλεσμα, οπότε και τελειώσαμε τη συνεδρία εκεί.

Γενικά είχα τεράστιες προσδοκίες που δεν έγιναν πραγματικότητα. Θεωρώ υπερβολική την εμμονή με τα ψεκαστήρια από τη στιγμή που και ή ίδια μπορεί να έχει άτυχη στιγμή. Δεν θα την ξαναέπαιρνα, αλλά όχι μόνο για αυτό, αλλά και για το στήθος της που το βρίσκω ντεκαβλωτικό. Στήθος τρομερό έχει η Μία από το ίδιο γραφείο. Η καλύτερα προτιμάω το σιλικονάτο της Ντίντα.

Τώρα θα πείτε γιατί δεν τα έγραψα τότε. Πρώτον προσπαθώ να ηρεμήσω, να αναλογιστώ την εμπειρία μου. Δεύτερον η κοπέλα είχε διθυραμβικές κριτικές και απλά είπα ότι ήμουν άτυχος και ότι δεν έπρεπε να δώσω τόση σημασία στα ψεκαστήρια, αφού όλοι θα είχαν την ανάλογη εμπειρία. Αλλά όπως είπα στην αρχή, γράφω την κριτική αυτή ορμώμενος από τον Μίμη.

Νομίζω πως η κοπέλα έχει καεί εντελώς και ίσως θα έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα, σε φάση να της λείψει λίγο το επάγγελμα και μετά να το ξαναπιάσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 231768
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
915
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Rensten, THV και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2023
Δε διαφωνώ καθόλου αγαπητέ, αλλα η Ντίντα και η Αμάντα με πολύ φωτοσοπ;! Η Ντίντα δεν απέχει και πολυ και την Αμάντα την είδα τυχαία έξω από το ξενοδοχείο και μου φάνηκε ίδια.
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck
03 Νοεμβρίου, 2023
παντως πρεπει να παρατηρησω κατι παραδοξο σε σχεση με το σαιτ,μπορει για καποια κοπελα να μην εχει γραφτει τιποτα για κανα μηνα-παροτι βρισκεται στην πολη κ δουλευει κανονικα-κ ξαφνικα μια μερα να γραφονται 2 κριτικες την ιδια μερα,νταξει οταν ειναι μια αρνητικη κ μια θετικη με αυτη τη σειρα,συνηθως ο δευτερος κανει προμο,
οταν ομως συμφωνουνε και οι 2 ειναι αξιοπεριεργο....
review reaction 1 hornyasfuck, STAVROS6969, james034
03 Νοεμβρίου, 2023
@Big Mountain έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα είναι σαν να λέω ότι έχει πέσει πολύ photoshop αλλά όχι ότι δεν έχει πέσει και καθόλου... Η Ντίντα είναι θεάρα και εξαιρετική στη δουλειά της αλλά υπάρχει επεξεργασία σε βαθμό που αμφιβάλλεις οτι είναι πάνω από 30 και είναι πατημένα 35. Όπως και να έχει το φώτοσοπ είναι το εργαλείο των γραφείων και όχι μόνο αυτού, και καλά κάνουν για να προσελκυσουν κάπως κόσμο. Αλλά να μην ξεφεύγει από τα όρια όπως πιστεύω ότι γίνεται με την Ντίβα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι αξίζει να κρατήσεις.

@TOMCRUISE η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γράψω καιρό αυτή την κριτική και το έκανα μόνο και μόνο για να καταδείξω ότι η εμπειρία του προηγούμενου δεν ήταν κάποιο τυχαίο γεγονός και ότι έχει κάποια καλή σποραδικότητα η φάση με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, TOMCRUISE
03 Νοεμβρίου, 2023
Αγαπητέ η Ντίντα δεν κρύβει την ηλικία της. Το ότι τα γραφεία ποτέ δεν γράφουν την πραγματική ηλικία, πέραν κάποιων πρωτοεμφανιζόμενων, είναι γνωστό καιρό τώρα.
review reaction 1 hornyasfuck
03 Νοεμβρίου, 2023
Πουτσες μπλε
Όλα τα ξέρουν κ καλύτερα από εμάς.
Ξέρουν τι μας καβλωνει και τι μας ξεκαβλωνει. Φτυσιδι, μερεντες....
Είναι επαγγελματίας....
Επίτηδες τα κάνουν όλα για να βγάλουν το μεροκάματο όσο πιο χαλαρά γίνεται, κ με δικαιολογίες που λένε πολλοί " ίσως έφταιξα και γω " . Παπαριες....
Μας δουλεύουν χοντρά, κανονικά και με το νόμο το γραφείο τους.
Κ οι περισσότεροι τις συμπονουν για τη δυσκολία του επαγγέλματος, λες και είναι καμιά κακομοίρα.
Αυτές όλες με τα κολπάκια τους είναι ικανές να συντηρούν σπίτια παιδιά και πολέμους....
Κ μας δουλεύουν κανονικά σε ένα δωμάτιο 3 Χ 3 επειδή είμαστε καβλωμένοι....
review reaction 1 BisexualWannabe, hornyasfuck, Score73
04 Νοεμβρίου, 2023
Οι φωτο της Dida ειναι απλα παλιες και επαγγελματικες , η ιδια δεν κρυβει τα χρονια της . Αλλα οσα χρονια και αν περασουν το κορμι της παραμενει αλφαδι
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
04 Νοεμβρίου, 2023
Συγνώμη, αλλά ποτέ δεν είπα πω πω η Ντίντα από μόνη της έχει βάλει επίτηδες παλιές ή επεξεργασμένες φωτό ή ότι κρύβει την ηλικία της, ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΟΟ. Επίσης θεωρώ την Ντίντα χαλαρά την καλύτερη έσκορτ που μπορείς να δεις εδώ στην Ελλάδα και εννοείται δεν χρειάζεται photoshop για promotion. Μην αφήνετε το δάσος για το δέντρο αγαπητοί... γιατί ακόμα δεν έχω ακούσει ότι το έχουν σκίσει το photoshop στην περίπτωση της Ντίβας που για αυτή είναι άλλωστε η κριτική. Μην αφήνετε τα πάθη σας να θολώνουν την κρίση σας... Αυτή είναι η σκληρη πραγματικότητα...
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
11 Νοεμβρίου, 2023
@Bluesskirtguy η Diva εχει τις ιδιες φωτογραφιες και ηλικία απο τον 10.2021 που ηρθε Ελλάδα. Όταν είχε έρθει πάντως οι φωτογραφίες ήταν πολύ κοντά στην πραγματικοτητα. Δες παλιες κριτικές για επιβεβαιωση. Πάντως αυτός είναι ο κανόνας. Φωτογραφίες αλλάζει η κοπέλα οταν πεσει η πελατεία. Η ηλικία δεν αλλαζει ποτέ οσο δουλεύει.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8